ultrAslan’dan İrfan Can ve Göksel Açıklaması!

Çok merak ediyorum bu Ultraaslan ne zannediyor kendilerini ? kimin transfer edilip kimin transfer edilmeyeceğine siz mi karar vereceksiniz ? Fatih Terim çıkmış açık açık Visca'yı İrfancan'ı istiyorum demiş siz kimsiniz de Galatasaray'ın geleceği hakkında karar veriyorsunuz ?

Yönemin de Ultraaslanın da ... Yönetim transfer yapmak yerine Fatih Terim'in istediği adamları almak yerine basına isimleri sızdırır, Rodop & Ali Naci gibi kalemleri ile kendilerini aklamaya çalışır tutup Ultraaslan'a bildiri yayınlatır nesiniz siz Galatasaray düşmanı mı Fatih Terim'e mi düşmansınız ?

Neyse az kaldı Fatih Terim de Galatasaray taraftarı da bunlar ile uğraşmak zorunda kalmayacak

adam sanarsan eşsegi alnına değer tassagi

bunlarla is tutup yoluna bakan td ve yönetim düşünsün

Hemen silmeleri lazim bu açıklamaları
Gereksiz olmuş

Kulüp ne hale düştü.

Bu yonetimin agziyla bunlar is yapamazlar
Irfan fb gelismesi olmali ki ortaligi yakmışlar taraftar bu tansfere karsi ayagina gitmisler.
Vedat transferinden ders alinmis olmali

fincanı alın mabadınıza sokun demişler resmen. bunlar kendini ne zannediyor bilmiyorum.

Bos yere mi sövdük yonetime reyz
Yok ustad bunlar yonetimle is yapamazlar.
Gecen haftaki hocanin o aciklamalarida ciddiyetten uzak farkli bi amacla yapilmis gibi geliyordu onun uzerine simdi isin icine fb falan girmis olmaliki vedattaki gibi duruma dusulmesin diye konusuluyor heralde

Geri
Üst Alt