ultrAslan’dan İrfan Can ve Göksel Açıklaması!

Olayın bütününe bakmak lazım. Transfer nöbetine de yazdım. Bu yönetim acilen değişmeli. Yoksa başımızı çok agritirlar. Oğulcan olayında bir nebze haklı olsak ta her transferi oyuncuyu ayartarak yapmaya çalışıyorlar. Amaçları ucuza koparmak. Bunu diyince linç yiyeceğim ama belki durum bu. Oyuncunun oynadığı kulübü bu kadar devre dışı bırakırsan karşı taraf ta sana bileniyor gidiyor Fener'e ya da diğer rakiplerine veriyor oyuncuyu. Bu taktikten acilen vazgeçmeleri lazım. Gidin fener gibi klube el altından para verin, bonservisleri maaşları eksik gösterin ama şu oyuncuyu ikna edip kluple irtibat kurmamayı bırakın..

Yönetim felan yaptirmadi aciklamayi!

Bi durun ya, zaten ultrAslan istemese Yönetim hemen gider.
Satmiyorlar yada vermiyorlar , Gümüsdag birsey yapmis veya demistirki böyle bir aciklama gelmistir!

Yönetim de boş durmuyor Hoca'ya karşı. Ellerindeki tüm kızları oynuyorlar. Satılık kalemlerin fiyatları arşa çıkarmaları, olumsuz olumsuz açıklamalar şimdi de UA'ya bildiri yaptırımlar. Boş işler bunlar, çok boş işler. Son kozlarını da oynayın sayın yönetim az kaldı çok az kaldı, şunun şurası da en fazla bu transfer dönemini de heba edersiniz bu da görüp görebileceğiniz son transfer dönemi olur zaten.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Shitstorm yedirip BÖYLE yola getirirler

ama olan oldu. Göksel daha da vermez

FATİH TERİM AĞIR TAŞTIR ALTINDA KALIRSINIZ

Ölene kadar imparatorun arkasindayiz.

Geri
Üst Alt