ultrAslan’dan İrfan Can ve Göksel Açıklaması!

Son kısmı tercüme edecek bi r.daş var mı
"o fincan setlerini müsait bir yerlerine koymalarını tavsiye ederiz."

Müsait yerden kasıt neresi olabilir. ;D

Zaten gerçekleşmeyecek bir transfer için ezilip bükülmeye hiç ama hiç gerek yok ultrAslan iyi çakmış. Transferlerin olmama sebebi uA aynen aynen.

BEN EDERİM HATTA UZMANLIK ALANIM AMA

Muro da bana haklı olarak ban verir @Murat Saylak

O yüzden böyle güzel bir günde olmaz..

Ne yeri ne zamanı bu açıklamanın paylaşılan kahve fincanı atışmadır kardeşim sende oyuncuyu alırsın Ona nispeten bir şey paylaşırsın Sosyal medyayı kullanmayı becermek gerekli bu açıklama ergenlerin kavgası gibi olmuş transferi başkan ile görüşmeyip kimin ile görüşecekler.

BUrda kimse transferin olmama sebebi ua demiyor yönetimin oluşan taraftar baskısını ortadan kaldırmak için ua ya böyle aciz, zavallıca açıklama yaptırmasına kızıyor
Taraftar baskısı kalkacak mı irfan olmuyor densin bakalım görelim, irfan haberi daha 3 günlük, irfan ile alakalı bir baskı yok zaten transfer baskısı var. Falcao transferinde aynı durum yaşansaydı dediğin doğruydu irfan kim? İrfan can olmaz başkası olur mesele olacak mı olmayacak mı.

Yönetim bazı gazeteciler gibi transferin çıkmaza girmesi adına bunları da mamalamış anlaşılan. Bizden gibi görünüp, aleyhimize hamleler yapan bu yönetimin Allah belasını versin.

bunlar fatih hocayla ters düşmeyi nasıl göze aldı

Göksel başkan kulübe gelse de şunları tribünden kovsa cidden 50 yıl ileriye gideriz. Transferde kolaylık sağlamasını beklediğin adama böyle mesajlar yazarsan o da sana kapıyı gösterir hatta gider rakibine verir oyuncuyu sen de kedinin ciğere baktığı gibi kalırsın.

Hoca istiyorum derken , bunların böyle salakça bir açıklama yapması çok manidar.

Mamalamışlar işte bariz.

Fincan mincan 2 gram akıl yok şu açıklamanın başından sonuna. Adamlar belki de fincanlar ile kızı görücüye çıkardık gelin istemeye mesajı veriyordu? Belli oldu bu iş olmayacak, yönetim de topu bunlara atar artık. Fatih Terim'i resmen karşılarına almışlar.

"Bu transfer kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaksa herkesi mutlu edecektir." Şu cümleyi kurup arkasından oyuncuyu alacağın takımın başkanına saydırmak nedir arkadaş, pis kokan bir açıklama. Rezillik.

Fincan mincan 2 gram akıl yok şu açıklamanın başından sonuna. Adamlar belki de fincanlar ile kızı görücüye çıkardık gelin istemeye mesajı veriyordu? Belli oldu bu iş olmayacak, yönetim de topu bunlara atar artık. Fatih Terim'i resmen karşılarına almışlar.

"Bu transfer kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaksa herkesi mutlu edecektir." Şu cümleyi kurup arkasından oyuncuyu alacağın takımın başkanına saydırmak nedir arkadaş, pis kokan bir açıklama. Rezillik.

O hakkaten saçmalığın daniskası olmuş.

canaydın zamanında bile bu kadar ücreti mukabilinde açıklama olmuyordu lan ayıp artık. yüzsüzlüğe bak.

Aga size ne? Ne karışıyorsunuz saçma sapan açıklamalar. Allah'ın gereksizleri ya

Geri
Üst Alt