ultrAslan’dan Yargı!

Ultraslana bu forumdaki tepkiyi anlamayamıyorum. Hangi açıklamasına karşısınız o zaman onu da gerekçeleriyle açıklayın bilmeyenler aydınlansın.

Yoksa böyle boş boş Ultraslan tu kaka, sucuk ekmek falan yazmak çocukça oluyor.

Kenan’a diyecek çok şey var lakin düşmanlığından anlamaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstediğini diyebilirsin Ünsal hiç sorun değil. Misal Ali Koç hakkında açıklamalar yaptılar, ne oldu, ne değişti? Kaale mi aldı sanıyorsun, duracak mı sanıyorsun? Hadi onu geçelim, o zaten kendi kendini bitiriyor.

Bu bizim içimizde olup iki de bir başımızı ağrıtan Kongre ve Kurul üyeleri, bunu ilk defa mı yapıyorlar? Taraftar tepki veriyor diye bundan vazgeçecek değiller. Kongre ve Kurul bu adamların elinden alınmadığı sürece afedersin biz protesto amaçlı kameralar önünde kendimizi arkadan yaptırsak bile bir şey değişmeyecek.

İstediğini diyebilirsin Ünsal hiç sorun değil. Misal Ali Koç hakkında açıklamalar yaptılar, ne oldu, ne değişti? Kaale mi aldı sanıyorsun, duracak mı sanıyorsun? Hadi onu geçelim, o zaten kendi kendini bitiriyor.

Bu bizim içimizde olup iki de bir başımızı ağrıtan Kongre ve Kurul üyeleri, bunu ilk defa mı yapıyorlar? Taraftar tepki veriyor diye bundan vazgeçecek değiller. Kongre ve Kurul bu adamların elinden alınmadığı sürece afedersin biz protesto amaçlı kameralar önünde kendimizi arkadan yaptırsak bile bir şey değişmeyecek.
Eh napsinlarya peki? Sussunlarmi tamamen? Bizde hicbir konu hakkinda tepki göstermiyelim artik nede olsa birsey degismiyor?

Mesela hem eski, hem yeni Ergin hocaya yaptıkları terbiyesizlikler dersek ?

Ultraslana bu forumdaki tepkiyi anlamayamıyorum. Hangi açıklamasına karşısınız o zaman onu da gerekçeleriyle açıklayın bilmeyenler aydınlansın.

Yoksa böyle boş boş Ultraslan tu kaka, sucuk ekmek falan yazmak çocukça oluyor.

Eh napsinlarya peki? Sussunlarmi tamamen? Bizde hicbir konu hakkinda tepki göstermiyelim artik nede olsa birsey degismiyor?
Ben sussunlar demiyorum ama yaptıkları açıklamalar maalesef bir şey değiştirmiyor. Taraftar tepki koyar, her zaman da koymaya devam etmeli ama bu tepkileri anlayıp taraftarın sesini arkasına alıp bu kısır döngüye karşı mücadele eden de yok.

Başkan mahkemeyi kazandı diyelim, ki kaos olmaması için umarım kazanır, ondan sonra tüzükte gereken değişiklikler için mücadele edecek mi? Eder ise başarabilecek mi? Önemli noktalar bunlar. Yaşanan mevcut olay öyle kötü olan bir yönetimi istifaya davet etmek kadar basit değil, maalesef Kongre ve Kurul bu adamların elinde ve bu böyle olduğu sürece de bu sıkıntılar hep yaşanacak.

uA'nın kendisine gelince, Dursun döneminde benim için sınıfta kaldılar, buna kendim bizzat stadyumda şahit oldum. Kolay kolay da unutmam ama bu benim kişisel meselem.

Adamlar kendi imkaninca tepki gösteriyor iste ve bence etkiside olur...
Madem genel kurul bunlarin ellinde birsey yapamiyorlar en azindan gözlerini korkutmak lazimki birseyler yapmadan önce 2 kere düsünsünler...

UltrAslan bir taraftar topluluğu olarak kendi üzerine düşeni yapıyor.. yasalar çerçevesinde görüşünü dile getirip sesini duyuruyor..
Senin alternatif bir önerin varsa onun üzerinde duralım.. var mı?

UltrAslan bir taraftar topluluğu olarak kendi üzerine düşeni yapıyor.. yasalar çerçevesinde görüşünü dile getirip sesini duyuruyor..
Senin alternatif bir önerin varsa onun üzerinde duralım.. var mı?
Alternatif önerim, daha doğrusu bu tür sıkıntılardan kurtulmak için yapılması gerekeni zaten mesajımda yazdım ama işte siz mesajları uA'ya eleştiri olarak okuduğunuz için anlamak istemiyorsunuz.

Aynısı zamanında sevsek de sevmesek de Adnan Polata yapıldı, bugün yine Kongre ve Genel Kurul oyunu ile Mustafa başkana yapılıyor. Yarın bir başkana yapılmaması için yapılması gereken bu adamların elinden Kongreyi ve Genel Kurulu almak. Bunun için uA açıklaması yeterli değil.

Alternatif önerim, daha doğrusu bu tür sıkıntılardan kurtulmak için yapılması gerekeni zaten mesajımda yazdım ama işte siz mesajları uA'ya eleştiri olarak okuduğunuz için anlamak istemiyorsunuz.

Aynısı zamanında sevsek de sevmesek de Adnan Polata yapıldı, bugün yine Kongre ve Genel Kurul oyunu ile Mustafa başkana yapılıyor. Yarın bir başkana yapılmaması için yapılması gereken bu adamların elinden Kongreyi ve Genel Kurulu almak. Bunun için uA açıklaması yeterli değil.
Mustafa Cengiz zaten bunlari yapmak istedigi icin bu kadar tepki gördü bunlardan...

O zaman laf etmeyeceksin işte. İçeridekiler değişmeli diyorsun bu adamlar içeriyi mi değiştirecek? Tepkinin ne faydası var diyorsun? Şu an hepsi baskı altında. Bir şeyleri değiştirmek için tepki göstermek zorundasın.

Senin mantığınla bir yol kat edilmez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de tepki göstersinler ama tepki gösterdikleri ile kalıyorlar diyorum. Bir türlü anlamıyorsunuz ki derdimin uA ve yaptığı açıklama olmadığını. Bu açıklamaların havada kaldığını, çünkü bugüne kadar bu işleri değiştirebilecek kimsenin çıkıp da taraftarı da arkasına alıp bunlar ile gereken mücadeleyi yapmadığını.

Genel kurulu almak.. bunun için ne yapmak lazım peki?

Ünal Aysal da bu yüzden bıraktı, bırakmasa başına geleceği biliyordu.

Genel kurulu almak.. bunun için ne yapmak lazım peki?
Benim takip edebildiğim kadarı ile tüzük ile alakalı bir çok değişiklik gerekiyor bu olayın yaşanmasını engellemek için ama işte tüzüğü de oylayan yine bunlar. Taraftara açmak istesen yine tüzük değişikliği gerekiyor, oylayan yine bunlar. Umarım şimdi anlamışsınızdır. Taraftar veya taraftar grubunun açıklaması yerinde ama maalesef etkisiz.

Bununla mücadele edecek üyeler lazım, çoğunluk sağlayıp bu değişiklikleri yaptırabilecek. Yoksa biz üç beş sene sonra aynı oyun bir başka başkana yapıldığı için yine sövüp duracağız.

Son düzenleme:
Hala benim ne anlatmaya çalıştığımı, derdimin uA olmadığını anlamıyor. Neyse boşver, gece gece kalp kırmaya gerek yok.

Benim takip edebildiğim kadarı ile tüzük ile alakalı bir çok değişiklik gerekiyor bu olayın yaşanmasını engellemek için ama işte tüzüğü de oylayın yine bunlar. Taraftara açmak istesen yine tüzük değişikliği gerekiyor, oylayan yine bunlar. Umarım şimdi anlamışsınızdır. Taraftar veya taraftar grubunun açıklaması yerinde ama maalesef etkisiz.
Biz anladık da sen anlamak istemiyorsun sanırım.. herşey onların elinde diye oturup kabullenecek değiliz diyoruz; sen yine herşey onların elinde diyorsun..
Karıncanın ateşe su taşıması misali “safımız belli olsun” ve elimizden geleni yapalım diyoruz hepsi bu..

Geri
Üst Alt