ultrAslan'dan Yönetime Açık Mektup!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Bir transfer dönemi daha bitti. Gelen yeni aslanlarımıza tekrar hoş geldin diyor, üstün başarılar diliyoruz.
Ancak transferin son düzlüğü birçok taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattığı bir gerçektir. Hocamız Fatih Terim'in göreve geldiği devre arasından başlayarak geçen sezon sonunda da devam eden forvet isteğine rağmen, dar bir forvet rotasyonu ile üç kulvarda yarışa başlıyoruz.
Kadromuzda bulunan her oyuncumuza forma için savaştığı müddetçe sevgimiz, güvenimiz, inancımız ve desteğimiz tamdır.
Ancak ne yazık ki bu kadroyu tamamlayacak, şampiyonluğu taçlandıracak, Şampiyonlar Liginde daha büyük zaferlere uzanacak YATIRIMLAR YAPILMADI, tüm yük Hocamıza ve mevcut kadroya yüklendi.
Biliyoruz ki Hocamız her zamanki gibi elinden gelenin fazlasını yapacak, takımımız aslan gibi savaşacak ve bizler taraftarlar olarak hangi mevkide eksiksek oradaymışçasına oynayacağız, takımımızla beraber SAVAŞACAĞIZ!
ultrAslan olarak GALATASARAY İÇİN doğru işlere SONSUZ DESTEK verdiğimiz gibi yapılan hataları ve yanlışları da dile getirmemiz kaçınılmazdır.
Bu alternatifsiz kadronun getireceği olası başarısızlıkların sorumlusu taraftar nezdinde mevcut yönetim olacaktır. Tıpkı kameralar karşısında verilen açık ve aleni sözlerin tutulmaması gibi bu da büyük bir YANLIŞ olarak yönetimin hanesine yazılmıştır.
İyi niyetle eksikleri tamamlamak adına verilen mücadelenin ve emeğin farkında olduğumuz bilinmelidir.
Son olarak FFP transfer yapılmasını engelleyen kısıtlar değil, doğru yapılanma ve doğru transferler yapılması için bir kılavuzdur. Bu sınırlar içerisinde transfer yapmak da yöneticilerin görevidir. Ara transfer döneminde hatalardan ders alarak gereken eksiklikler tamamlanmalıdır.
Şimdi camia olarak moralleri yüksek tutma zamanıdır. Bu inancı dalga dalga sahaya yayma, sonsuz desteği kenarda ve sahada savaşanlara hissettirme zamanıdır.

Yeniçeriliğe devam ederlerse sonunda kelleleri alınacak farkında değiller sadece Tivoli Meydan Muharebesinin hatrına Başkanlar bunlara ses etmiyor diye çok şımardılar...Galatasaray başkanlık sistemiyle yönetilir ya boyun eğeceksiniz ya da o serseri kafalar boyunlarından ayrılacak...

Helal olsun noktası virgülüne kadar bence gayet haklı bir serzeniş kibar dille bile yazılmış diyebilirim.

luzumsuz
bekleyin bi hoca bisey desin bir Signal versin oyle otun
size ne forvet alinmamasindan
isine gelince sadece kulube destek veriyoruz
isine baska turlu gelince teknik yorum dar forvet rotasyonu falan
sacma herifler

Yeniçeriliğe devam ederlerse sonunda kelleleri alınacak farkında değiller sadece Tivoli Meydan Muharebesinin hatrına Başkanlar bunlara ses etmiyor diye çok şımardılar...Galatasaray başkanlık sistemiyle yönetilir ya boyun eğeceksiniz ya da o serseri kafalar boyunlarından ayrılacak...
Yukardaki acıklamanın neresini begenmedin, açıklar mısın? Baskanlık sistemi, ya itiat et, yada o kafalar kopar gibi abuk subuk lafların anlamı ne? Bu açıklamayı Aziz'in Feneri bile yapmadı, ne demek bunlar?

Yukardaki acıklamanın neresini begenmedin, açıklar mısın? Baskanlık sistemi, ya itiat et, yada o kafalar kopar gibi abuk subuk lafların anlamı ne? Bu açıklamayı Aziz'in Feneri bile yapmadı, ne demek bunlar?
Ya üstat Ultraslanın çıkışı ne öyle ünidir ne rahmetli olmuş alpaslan dikmendir...İngilizler türk ailelere saldırıyor dendiğinde bir elde bayrak danimarkanın başkentinin göbeğinde 5 kat kalabalık güruha dalan bir avuç eli maşalı taraftardır...Kendilerini ya Galatasaray Topluluğunun bir parçası yapıp adam gibi efendi efendi takılıp galatasarayın enfsanelerine saygı duyacaklar Ergin Hoca gibi ya da bir grup holigan gibi statta kareografi yapacaklar hiç öyle kanaat önderliğine soyunmayacaklar...

Yerlerine karar versinler önce salon mu sokak mı? Her ikisi de derlerse bir çınar ağacında sallanırlar o olur üstat...

Ya üstat Ultraslanın çıkışı ne öyle ünidir ne rahmetli olmuş alpaslan dikmendir...İngilizler türk ailelere saldırıyor dendiğinde bir elde bayrak danimarkanın başkentinin göbeğinde 5 kat kalabalık güruha dalan bir avuç eli maşalı taraftardır...Kendilerini ya Galatasaray Topluluğunun bir parçası yapıp adam gibi efendi efendi takılıp galatasarayın enfsanelerine saygı duyacaklar Ergin Hoca gibi ya da bir grup holigan gibi statta kareografi yapacaklar hiç öyle kanaat önderliğine soyunmayacaklar...

Yerlerine karar versinler önce salon mu sokak mı? Her ikisi de derlerse bir çınar ağacında sallanırlar o olur üstat...
Ultraslan ın gecmişte hataları çok oldu. Bunları eleştirmek ayrı konu.. Ama yukardaki açıklama ile biz taraftarların hislerine tercuman olmuşlar.. Nazik bir dil ile yonetimi uyarmışlar.. Dogruya dogru, yanlışa yanlış..

Ultraslan ın gecmişte hataları çok oldu. Bunları eleştirmek ayrı konu.. Ama yukardaki açıklama ile biz taraftarların hislerine tercuman olmuşlar.. Nazik bir dil ile yonetimi uyarmışlar.. Dogruya dogru, yanlışa yanlış..
Şimdi sen ben taraftar değil miyiz? Biz de tepki veriyoruz ama baskı aracı değiliz...Ha illa olmak istiyorlarsa giderler 22.tüzel kişilik olarak Galatasaray Topluluğuna üye olurlar organik bağ tesis ederler yoksa da para ile şahsi networklerle çıkar ilişkileriyle baskı unsuru olup kanaat önderliğine soyunamazlar...Dursun Özbek yönetimini parmaklarında oynattılar Ünal Aysalı da...Hatanın büyüğü de Özhan Canaydın zamanındaydı...Çok ah aldı özhan canaydın...Herşeyin içine etti rahmetli...

Şimdi sen ben taraftar değil miyiz? Biz de tepki veriyoruz ama baskı aracı değiliz...Ha illa olmak istiyorlarsa giderler 22.tüzel kişilik olarak Galatasaray Topluluğuna üye olurlar organik bağ tesis ederler yoksa da para ile şahsi networklerle çıkar ilişkileriyle baskı unsuru olup kanaat önderliğine soyunamazlar...Dursun Özbek yönetimini parmaklarında oynattılar Ünal Aysalı da...Hatanın büyüğü de Özhan Canaydın zamanındaydı...Çok ah aldı özhan canaydın...Herşeyin içine etti rahmetli...
Haklısın ama şunu unutma.. Bugun bu forumda yazılanları okuduysan , forvet transferi olmadığı için taraftarın ne derece dolu ve yonetime öfkeli oldugunu görmüşsündür.. Agıza alınmayacak kufurler, hakaretler yapıldı.. Ben bile az kaldı, zıvanadan çıkıyordum. Hal boyle olunca Ultraslan ın bu nazik uyarısı bence haklı. Tekrar ediyorum bu haklı davranış, gecmişteki yanlışlarını kapatmaz. O ayrı konu..

Biz febeş taraftarı değiliz. Doğruya doğru yanlışa yanlış deriz. Bizim kafamızı kopartacak zat-ı kerem daha anasından doğmadı. Koyun isteyen boğazın karşısına baksın. 620m euroya malolmuş mal taraftar orada mevcut. Ultraslan a gelince üslubuyla güzel bir uyarı yapmışlar da geç kalmışlar...

Haklısın ama şunu unutma.. Bugun bu forumda yazılanları okuduysan , forvet transferi olmadığı için taraftarın ne derece dolu ve yonetime öfkeli oldugunu görmüşsündür.. Agıza alınmayacak kufurler, hakaretler yapıldı.. Ben bile az kaldı, zıvanadan çıkıyordum. Hal boyle olunca Ultraslan ın bu nazik uyarısı bence haklı. Tekrar ediyorum bu haklı davranış, gecmişteki yanlışlarını kapatmaz. O ayrı konu..
Yok bu yazı özelinde değil genel olarak değerlendiriyorum misal alper narman-selçuk inan kavgasında da ultraslan haklıydı ve selçuka baskı kurdu da adam az biraz yeniçerilikten vazgeçti ama 1 doğru karar veriyorlarsa 3 de yanlış karar veriyorlar...

Senede 2 kez başkanlık seçimi yapıyoruz ama Sebahattin Reis hala reis??? Bu tıpkı eğitim vakfına itirazımız gibi galatasaray ananelerine ters...Cemiyetin başkanı değişirken eğitim vakfı bu kadar siyasi olacak ama Kıraç Biraderlerin tekelinde kalacak olmaz... Can Kıraç da Sebahattin Şirin de iyi galatasaraylı olabilir ama çok farklı porfillerde olsalar da bulundukları yapı ve rolleri icabı ikisi de galatasaraya benzer şekilde zarar ve fayda sağlıyorlar demek istedim...İyi geceler...

Bizim taraftar profilimiz böyle degildi yaw,dursun serefsizi alistirdi taraftari artik duramiyoruz her halta burnumuzu sokuyoruz

Hamza umut'u övdü kovun,Mustafa denizli bunak kovun,riekerink beden egitimi hocasi kovu,tudor göreve,sabri'nin opsiyonlu sözlesmeyi iptal edin,gomis'i satin,emre akbaba'yi alin cünkü cimbombomun cocugu

Dursun taraftari delirtti g.tumuz basimiz ayri oynuyor

Hocam Canaydın dönemindeki uA ile ilgili hatalar neydi? Yanlış anlama öğrenmek için soruyorum.

uA' nın geçmişteki önemli hataları nelerdi?

Aciklamada tek hatali bolum , uzerinde her okudugumda kelam etme geregi hissettigim finansal fair play kismidir

Orada yazilan cumle yanlis degil. Yani finansal fair play , bir kisitlama degil duzgun hareket etme yoludur filan mealinde yazilmis . Dogru

Ama su atlanmis . Ffp nin duzenleyici oldugu kadar cezai tarafi da var. Ve sen kurum olarak buna devamlilik iceren sekilde baglisin

Yani dursun doneminde yahut aysal doneminde olusturulan aykiriliklar , sonraki donemlerin elini kolunu baglayabilir

Anlasma maddeleri iyi okunursa , takilan kelepcenin ne kadar sert ve tavizsiz oldugu rahatca anlasilir

Yazinin o bolumu , iyi niyetli , genel cercevedr dogru ama bize uygulandiginda durumu izah etmekte cok yetersiz kalan bir bolum malesef

Geri
Üst Alt