Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Luce gitmesin, çünkü giderse Aykut Godoman'i getirecekler, o daha felaket olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 dakika sonra izlemeyi bıraktım, maça 90 dakika katlanmayı başaranlara yolluyorum bu güzide eseri
Lucescu antikası gitsin, Aykut harici kim geliyorsa gelsin az biraz kıpırdanma olur illaki. Bir de bunu istiyorduk Galatasaray'a Allah korumuş.Ersun Yanal gelse biraz canlanabiliriz
Lucescu antikası gitsin, Aykut harici kim geliyorsa gelsin az biraz kıpırdanma olur illaki. Bir de bunu istiyorduk Galatasaray'a Allah korumuş.
girince en etkili oynayan adamdi yav, baya dikine oynadi ve her seyi denedi. yusuf dan falan cok daha iyiydiOğuzhan'ı halıı sahaya bile çagıırmam
bence ya aykut ya da hamza olur bu saatden sonra MT TD'ü.
Hamza gelirse 3 yabancılı günlere döneriz.
spiker net bir sekilde ögütlenmis çıkmadan önce bunu bunu söyle diyeSpiker dönüp dönüp yeni başlangıç dedi ben başlangıç falan göremedim rezalet kaldığı yerden devam ediyor tel tel dökülen Fenerbahçenin iki beki sahada dolaşıyor ne yapmış ne başarıları var bu adamların sahadalar Fransa ligine transfer yapmış gencecik adam var koy oynasın sağ beke dene, ver şansı olmazsa koyarsın eskileri o zaman kimse birşey demez sana ...Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek ahmaklıktır demişler ...
Maç yayını almak gibi sıradan bir işi bile dakikalarca inanılmaz bir olaymış gibi anlattı ...spiker net bir sekilde ögütlenmis çıkmadan önce bunu bunu söyle diye