Uluslar Ligi H:1 | Türkiye 1-2 Rusya | MS | 7 Eylül | TRT 1

Luce gitmesin, çünkü giderse Aykut Godoman'i getirecekler, o daha felaket olur

10 dakika sonra izlemeyi bıraktım, maça 90 dakika katlanmayı başaranlara yolluyorum bu güzide eseri

Harun
Zeki
Çağlar
Serdar
Caner
Okay
Oğuzhan
Hakan
Abdülkadir
Cengiz
Cenk

kadro bu olmalı.

Yusuf
Okay
Topal

gibi 3 statik adam ile asla olmaz. Olmuyor işte.

Turnuvanın ne olduğunu, statüsünü daha tam kavrayamamışken 4 maçlık ligde ilk maçı iç sahada kaybederek hemen hemen tüm şansımızı kaybettik. Muhtemelen 24 takımlı Euro 2020'ye katılamayacağım. Bari UEFA bir kıyak yapıp Euro 2024'ün ev sahipliğini verse de biraz heyecan kazansak. Aksi halde "Yenildik ama ezilmedik" günlerindeki heyecan bile kalmayacak..

bence ya aykut ya da hamza olur bu saatden sonra MT TD'ü.

Spiker dönüp dönüp yeni başlangıç dedi ben başlangıç falan göremedim rezalet kaldığı yerden devam ediyor tel tel dökülen Fenerbahçenin iki beki sahada dolaşıyor ne yapmış ne başarıları var bu adamların sahadalar Fransa ligine transfer yapmış gencecik adam var koy oynasın sağ beke dene, ver şansı olmazsa koyarsın eskileri o zaman kimse birşey demez sana ...Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek ahmaklıktır demişler ...

İnsanların yıllık kazancını bir maçta kazanıyorlar hâlâ da isteksiz mücadele etmekteler.. Bana kalsa prim sistemini kaldıracaksın, gönülden oynamak isteyen Türk topçular maçlardan önce ismini bildirecek. Listeden teknik direktör kamp kadrosunu sonra da maç kadrosunu oluşturup as takımı sahaya sürecek. Başarı karşılığında cüzi miktar verilebilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DmhJXTRXcAEd7if.jpg

Bu teyzelerin milli takıma katkısı şu Lucescu ve sahadaki bazı futbolculardan daha fazladır.

Rezillik

Lucescu'yu göndermek icin neyi bekliyorlar acaba

Nations ligden elenelim,avrupa sampiyonasi elemelerinde yine husrana ugrayalim,sonra kovarlar belki

Spiker dönüp dönüp yeni başlangıç dedi ben başlangıç falan göremedim rezalet kaldığı yerden devam ediyor tel tel dökülen Fenerbahçenin iki beki sahada dolaşıyor ne yapmış ne başarıları var bu adamların sahadalar Fransa ligine transfer yapmış gencecik adam var koy oynasın sağ beke dene, ver şansı olmazsa koyarsın eskileri o zaman kimse birşey demez sana ...Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek ahmaklıktır demişler ...
spiker net bir sekilde ögütlenmis çıkmadan önce bunu bunu söyle diye

Dursunun en hayırlı işlerinden biri olmus luceyi bize getirememesi adamı futbol bırakmıs o futbolu bırakmıyo Allah korumus bizi

lucescu zamana ihtiyac var demis. lan senin vaden dolmus azrail cagiriyor dedigi seye bak

Geri
Üst Alt