Uluslar Ligi H:2 | İsveç 2-3 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

Bombos bi yorum. Ingiliz MT PL’de, Ispanyol MT La Liga’da, Italyan MT Serie A’da olamaz

Asıl bomboş yorum seninki kardeşim. Bizim ligimizde bir M.City, Juventus, Barca, Real yok ki. Adamlar yüzlerce milyon euro'luk oyuncu alıyor, senin şampiyonun iki milyon euro verip forvet alamadı. O saydığın liglerle, bizim ligi kıyaslayamazsın.

şaka degil
SakaLogo_small1.png
c3e.jpg

Arkadaşlar espri yapmayın çok sinirliyiz milli takım yeniliyor.

İyi oynamıyoruz, ama bence iyi mücadele var bu yönden beğeniyorum. Ama tabi takımın zamanla iyi oynaması da gerekir.

İyi oynuyoruz demek, peki sonuç ?
Bizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi bitiricilik zaten. Cenk'in önüne alıp çizgiye kadar götürdüğü topu gözünüzün önüne getirin. Becerikli değiliz gerçekten. Halledilmesi, aşılması gereken çok sorun var. Sadece futbolcular açısından söylemiyorum.

Bu takımda iyi oyuncular var. Vasat oyuncular da var. Oğuzhan, Cenk, Cengiz vb iyi oyuncular iyi oyuncular. Tek tek bu adamları gömmeyin. Hele hele primcilerden sonra bu çocuklar sempatik geliyor. Bu çocuklar kazansa da kaybetse de bizim hoşumuza giden bir takım olurlar ama bu hocayla olmaz. Doğru hocayla kaybetse bile alkışlanacak, saçma sapan işlerle gündeme gelemeyecek genç bir takım.

Geri koşmayan kanatlar ve yetersiz stoper tandemi varken Topal-Okay gibi isimleri yanyana oynatmasina laf etmem.
Geçen maç HÇ biraz becerikli olsa en kötü berabere kalırdık. Bugün de Cenk vasatinin çok altında.
Luce'nin eldeki malzemeyle bu maça çıkardığı 11'de tek sıkıntı Ozzy. Herif 90 dakikaların anca 15-20 dakikasında varlık gösteriyor bjk'de bile.

Bu takımda iyi oyuncular var. Vasat oyuncular da var. Oğuzhan, Cenk, Cengiz vb iyi oyuncular iyi oyuncular. Tek tek bu adamları gömmeyin. Hele hele primcilerden sonra bu çocuklar sempatik geliyor. Bu çocuklar kazansa da kaybetse de bizim hoşumuza giden bir takım olurlar ama bu hocayla olmaz. Doğru hocayla kaybetse bile alkışlanacak, saçma sapan işlerle gündeme gelemeyecek genç bir takım.
Bok gibi takım, g.tüm gibi. İzledikçe cinlerim tepeme çıkıyor sinirleniyorum.

Ahanda bıraktım izlemeyi ABV hepinizin.

İyi oynamıyoruz, ama bence iyi mücadele var bu yönden beğeniyorum. Ama tabi takımın zamanla iyi oynaması da gerekir.
Hocam mücadele iyi, istekliyiz, bu sefer olacak diye diye ne hale geldik. Allah aşkına bu milli takım deneme tahtası mı ? Lucescu'nun kalması bize zarar getirir. Ben oturmuş sistemde en az 7 tane ilk 11 oyuncusu saymak istiyorum artık. Bir sistem kurarsınız ve onun üzerine geliştirerek bir şeyleri eklersiniz. Biz yıkıp hep en baştan yapıyoruz. Aynı eğitim sistemimiz gibi...

Geri
Üst Alt