- 14 Haziran 2009
- 29.727
- 14.632
- 2.868
Ben düzenliyorum la sana mı soracam![]()
Vay arkadaşYaşlı başlı adam ayıp değil mi o puntoda ki yazıyı nasıl okusun kardeşim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben düzenliyorum la sana mı soracam![]()
Vay arkadaşYaşlı başlı adam ayıp değil mi o puntoda ki yazıyı nasıl okusun kardeşim?
Sen niye üstüne alınıyorsun abi genç delikanlı adamsın senBu yaş mevzusunu kapatabilir miyiz? Teşekkürler![]()
Anladık tamam da bana niye saldırıyorsunuzÇabamızın adı GSC
"41 kere maşallah" demeye ne kadar kaldı ağabey? Bir de ne zamandır soracağım fırsat olmadı; Çocukluğunda raptorlar saldırıyor muydu ağabey?Bu yaş mevzusunu kapatabilir miyiz? Teşekkürler![]()
Forzadan adam toplamistirNe kıymetli ümitmiş 79 misafir var konuda![]()
"41 kere maşallah" demeye ne kadar kaldı ağabey? Bir de ne zamandır soracağım fırsat olmadı; Çocukluğunda raptorlar saldırıyor muydu ağabey?
Ne kıymetli ümitmiş 79 misafir var konuda![]()
Eagle 1453 desek daha doğru olur benceForzadan adam toplamistir
Sizde iyi biliyorsunuz Erman bey bakıyorumda?Eagle 1453 desek daha doğru olur bence![]()
Katalan yoldaşım ümit'den öğrenmiştim zamanında allah rahmet eylesin.Sizde iyi biliyorsunuz Erman bey bakıyorumda?
Sekerek geliyor mübarekCan BÜYÜK geriden layklayarak geliyor beyler
Külliyen yalan. Layk konusunda hiçbir zaman önümde olamadın kardeşim üzgünüm acı ama gerçek.@Erman Türker benim like sayım seninkinden b 1500 fazlaydı ne ara geçtin beni?
13 bin civarıydı8 bine inmiş, senin 11 bin falandı. Bu işin peşini bırakmam var bir bit yeniği.Külliyen yalan. Layk konusunda hiçbir zaman önümde olamadın kardeşim üzgünüm acı ama gerçek.
Can BÜYÜK geriden layklayarak geliyor beyler
Sekerek geliyor mübarek