- 14 Haziran 2009
- 29.730
- 14.646
- 2.868
Hele bir Tanju ses versin ona göre bakarızTanju yapmazsa ben düzenlerim, yarın işe gitmeyeceğim büyük ihtimalle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele bir Tanju ses versin ona göre bakarızTanju yapmazsa ben düzenlerim, yarın işe gitmeyeceğim büyük ihtimalle.
Yetki verdim konu gelsin abiTanju yapmazsa ben düzenlerim, yarın işe gitmeyeceğim büyük ihtimalle.
Tanju yapmazsa ben düzenlerim, yarın işe gitmeyeceğim büyük ihtimalle.
Her platformda tartisirim bunu murkyim,suphelerim var sahsenSapına kadar Galatasaray'lı adama sorulmaz.
Woww şimdi mi?Yetki verdim konu gelsin abi
Gündüz gelsin madem geç olmuş ehtiyarlar var(^^^^^^^) uyayacaktırWoww şimdi mi?
7 temmuz GSC kurtuluş günü ilan ediyorum bugünü.Seneye kutlayacağız inş.
Kim o ihtiyarlar?Gündüz gelsin madem geç olmuş ehtiyarlar var(^^^^^^^) uyayacaktır![]()
ulan ahahahah kapat kapateylülde kutlasak daha anlamlı olmaz mı reis
Çoğul kullanmışım abi pardonKim o ihtiyarlar?
Ehtiyarlar var diyene bak ahahaahhahhulan ahahahah kapat kapatkuşlar söz konusu olunca akıl 3 temmuza gidiyor naparsın Osmancım
Çalışıyoruz burda Örmın Bey insanın kafası gidiyor napalımEhtiyarlar var diyene bak ahahaahhahh![]()
Ben düzenliyorum la sana mı soracamHele bir Tanju ses versin ona göre bakarız![]()
![]()
Çalışmayın o zaman efenim zorla mı çalıştırıyorlarÇalışıyoruz burda Örmın Bey insanın kafası gidiyor napalım
Yaşlı başlı adam ayıp değil mi o puntoda ki yazıyı nasıl okusun kardeşim?
Çabamızın adı GSCÇalışmayın o zaman efenim zorla mı çalıştırıyorlar![]()