- 10 Nisan 2013
- 58.782
- 41.988
- 3.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bana sanırım.Aklı başınd normal bir insan olduğun için çıkmaz öyle bir tag![]()
Dislike yok ki basa bileceğimSA desem Aydın'ın banını kaldıran bu admine kaç beğeni gelir <3
Tapadan göremiyorum Emrah
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacı baba sorun nedir ?Dislike yok ki basa bileceğim![]()
Domates atma mentionu olsa en azından onu atardım o admine. Ama yok işte maalesef.
Benden eski üyesin renktaşım Esc efsanesini nasıl bilmezsin?
Öncelikle sayın kaptanımız Selçuk İnan'a çok teşekkür ediyorum
Sonrasında ise beni bu süreçte yalnız bırakmayan Emekli Kurmay Albay Osman Seden kardeşime şükranlarımı sunuyorum
Ve ismini açıklayamayacağım sayısız kahraman onları asla unutmayacağım,unutmayacağız...
"Bugünden itibaren farklılıklarımızı zenginlik olarak görelim. Bizim sadece tarihimiz değil, geleceğimiz bir. Birbirimizin gözlerine bakalım. Güçlü bir GSC'yi gelin hep birlikte kuralım"
Ve son olarak meydanları boş bırakmayalım Üm-it'in feyk hesapları bu süreçte başımızı ağrıtabilir
Yeni güçlü GSC için hep birlikte,yeniden
Fatih kardeşim bu başlıkta harcanır gidersin uzak durDislike yok ki basa bileceğim![]()
Domates atma mentionu olsa en azından onu atardım o admine. Ama yok işte maalesef.
Buna Can BÜYÜK kardeşimin elbet bir yorumu olacaktır.
An itibari ile Aydın-Ümit temsiliÖncelikle sayın kaptanımız Selçuk İnan'a çok teşekkür ediyorum
Sonrasında ise beni bu süreçte yalnız bırakmayan Emekli Kurmay Albay Osman Seden kardeşime şükranlarımı sunuyorum
Ve ismini açıklayamayacağım sayısız kahraman onları asla unutmayacağım,unutmayacağız...
"Bugünden itibaren farklılıklarımızı zenginlik olarak görelim. Bizim sadece tarihimiz değil, geleceğimiz bir. Birbirimizin gözlerine bakalım. Güçlü bir GSC'yi gelin hep birlikte kuralım"
Ve son olarak meydanları boş bırakmayalım Üm-it'in feyk hesapları bu süreçte başımızı ağrıtabilir
Yeni güçlü GSC için hep birlikte,yeniden
O kafanın yaşanmasına sebep olanların başında geliyorsun zaten su çarpsan da kar etmez kardeşim merak etme.Yüzüme su çarpıp geleyim başlıkta çok enteresan bir kafa yaşanıyor.