ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydın suan konusamıyor gerçekten çok duygusal anlar yaşıyor. kendisine yakındım foruma giriş yaptığı dakikalarda. sizlere iletmem için bana dediği şey

"konuyu göz yaşları içinde takip ettim, bağımsızlık mücadelemiz devam edecek"

bende ağlıyorum suan lan

unnamed%20(1)erdty.jpg

Tapadan göremiyorum Emrah

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle sayın kaptanımız Selçuk İnan'a çok teşekkür ediyorum

Sonrasında ise beni bu süreçte yalnız bırakmayan Emekli Kurmay Albay Osman Seden kardeşime şükranlarımı sunuyorum

Ve ismini açıklayamayacağım sayısız kahraman onları asla unutmayacağım,unutmayacağız...

[h=2]"Bugünden itibaren farklılıklarımızı zenginlik olarak görelim. Bizim sadece tarihimiz değil, geleceğimiz bir. Birbirimizin gözlerine bakalım. Güçlü bir GSC'yi gelin hep birlikte kuralım"[/h]

Ve son olarak meydanları boş bırakmayalım Üm-it'in feyk hesapları bu süreçte başımızı ağrıtabilir

Yeni güçlü GSC için hep birlikte,yeniden

Yüzüme su çarpıp geleyim başlıkta çok enteresan bir kafa yaşanıyor.

Dislike yok ki basa bileceğim :(
Domates atma mentionu olsa en azından onu atardım o admine. Ama yok işte maalesef.
Hacı baba sorun nedir ?

yeni kapı mitingini ne zaman yapacaz

Sonrasında ise beni bu süreçte yalnız bırakmayan Emekli Kurmay Albay Osman Seden kardeşime şükranlarımı sunuyorum

Ve ismini açıklayamayacağım sayısız kahraman onları asla unutmayacağım,unutmayacağız...

"Bugünden itibaren farklılıklarımızı zenginlik olarak görelim. Bizim sadece tarihimiz değil, geleceğimiz bir. Birbirimizin gözlerine bakalım. Güçlü bir GSC'yi gelin hep birlikte kuralım"

Ve son olarak meydanları boş bırakmayalım Üm-it'in feyk hesapları bu süreçte başımızı ağrıtabilir

bak şerefsizim tüylerim tiken tiken oldu. balkon konusması budur helal olsun. ;( :005:

"Bugünden itibaren farklılıklarımızı zenginlik olarak görelim. Bizim sadece tarihimiz değil, geleceğimiz bir. Birbirimizin gözlerine bakalım. Güçlü bir GSC'yi gelin hep birlikte kuralım"

An itibari ile Aydın-Ümit temsili

6gXc0kE0oHNC6loOt-FNZUsFjeEmZ6ri5tlYRdeVsArATJYNAv_n7jCFlH7D-gObi_VPR1UxMgB383KeP0fSzg=w424-h347-nc

Ulan yasin başımıza iş açma. Gece gece mhp hdp kavgası çıkmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt