- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
velet olduğu belliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay hay uzak durayım şimdilik bari.Fatih kardeşim bu başlıkta harcanır gidersin uzak dur
velet olduğu belliydi
Abi mevzu nedir ben uyuyordum neler döndü buradaBuna Can BÜYÜK kardeşimin elbet bir yorumu olacaktır.
Ümit Çatar, M.K. Atatürk'e hakaretten ihraç yedi. Üzerine geyik dönüyor şu anAbi mevzu nedir ben uyuyordum neler döndü burada
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Halk Esc istiyor admirimHalkın iradesi tecelli etti yine, yeni, ve yeniden.
Operasyon da emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Forumumuzda her fikir barınabilir ama nefret asla.
Sinir hastası yaptı zamanında trollük hareketleri ile. Tanımam etmem ama sanal alemde gerçekten gıcık kaptığım tarzı var ki yasin şimşek ve saire gibilerine tek kelime etmeyen birisiyim.Hacı baba sorun nedir ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halk Esc istiyor admirim
Sen Ümitle kankiliğini ne ara kestin lan.Hemen dönme şimdi Ümit Çatar senin en sevdiğin dostundu.velet olduğu belliydi
AhahahhahahahBen de istiyorum.
Yapan varsa admin olarak ilk zaferimi kazanmak isterim.ley:
He ya ekip toplansın artık yeter bu kadar ayrı gayrıYarına ayarlasın bir tane adam ile de bir tek yarışmada görüşebiliyoruz zaten.![]()
Puki neler dönmüş bi anlat la Aydin neden ceza yemişti ve neden ümit neymis bjklimimis?ümüt hıyarını tekbirlerle uğurladığımız bu kutlu geceyi hiçbir zaman UNUTMAYACAĞIM.
DEVRİMİN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN ADAM AYDIN ASLAN(LENİN)
DEVRİMİ gerçekleştiren Güzel Komutan OSMAN SEDEN(STALİN)
malum şahsın peşini hiçbir zaman bırakmayan her fırsatta kafasına bir taş yerleştiren ARDA SADİ
bu forum emeklerinizi unutmayacak İYİGECELER GSC İYİ FORUMLAR RENKDASHLARIM
Atatürk'e hakaret ha. Vay şerefsiz vay.Ümit Çatar, M.K. Atatürk'e hakaretten ihraç yedi. Üzerine geyik dönüyor şu an![]()