ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan bi ortaligi bok etmw ya bikere

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Kendisi Fatih,o twitter hesabındaki fotoyu Yüksel E. Koyun kendi profil resmi yapınca,ortalığı ayağa kaldırmıştı fotomu koydu banlayın şunu diye.Birinci ağızdan itiraf var o hesabın kendine ait olduğuna dair.
Öyleyse o zaman konu kapanmıştır. Uzaktan izlesin aydın ile birlikte forumu da aydın belası gelir herhalde yine cezası bitince :(

Beyler yüksel o twitter adresinin profil fotosunu kullandigi icin 5 gun ceza yedi

Umit bela okudu resmimi kullaniyor diye.

Twitter hesabi umit'e ait tartismaya gerek yok

1.heabain kapatıldığı söyleniyor büyük bir tesadüf değilse odur.
2- açıklamada mantıklı bir açıklaması yoksa dedim. Sunarsa değerlendiririz
3- kafası olmayanın kafasıni kesmeye lüzum yok. Mecaz kullanımını yanlış secmissin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hesap mesap bu olaylari takip etmedim zaten. Cocugun daha önceden ne yaptigini da pek bilmiyorum. Ama dedigim gibi herkesin kendine göre bir görüsü var diye düsünüyorum. Sen ben Atatürk'ü sevebiliriz, ama basta türk olmak üzere bir cok kisi farkli düsünüyor, yanlismiyim Fatih? Yani bunu art niyetli sekilde foruma yansitmadigi sürece fazla abartmamak gerekir.

Ve son o kafa kesme olayini da anladin sen, yarim ISIDci zihniyetlere de sifir tolerans göstersek bence. Sonucta insanlik disi mesajlar atiyor bu kisiler.

Not: Ümit Catar hakkinda zerre birsey bildigim yok. Objektif yaklasiyorum.

Son düzenleme:
bu gece GSC'nin uyanışına kendini tekrar yeniden bulmasına TANIK oluyoruz bu GECEYİ mükemmel şekilde noktalamak için 1 günlük daha mapus cezası kalan değerli Aydın ASLAN kardeşimin banının açılmasını ve isminin düzeltilip İADE-İ İTİBAR'ININ GERİ VERİRMESİNİ İSTİYORUM.!!

sessiziliğin çığlığı olan aydına özgürlük

'birruh, biddem, nefdike ya aydın'

Atatürk'e hakaret ifade özgürlüğüne girmez. Böyle bir zat bu forumda barınmamalı. Bu konuda hassas davranan saygıdeğer moderatörlerimizi tebrik ediyorum.

Erman Türker

vaaay dedem aylar oldu görüşmüyoruz nasılsın iyi misin? Sağlığın, sıhhatin yerinde mi?

Ümit Çatar'ın alçak bir yalancı olduğu da ortaya çıktı sürekli ben 35 yaşındayım sizden büyüğüm bana saygı gösterin havalarındaydı dingil

Hesap mesap bu olaylari takip etmedim zaten. Cocugun daha önceden ne yaptigini da pek bilmiyorum. Ama dedigim gibi herkesin kendine göre bir görüsü var diye düsünüyorum. Sen ben Atatürk'ü sevebiliriz, ama basta türk olmak üzere bir cok kisi farkli düsünüyor, yanlismiyim Fatih? Yani bunu art niyetli sekilde foruma yansitmadigi sürece fazla abartmamak gerekir.

Ve son o kafa kesme olayini da anladin sen, yarim ISIDci zihniyetlere de sifir tolerans göstersek bence. Sonucta insanlik disi mesajlar atiyor bu kisiler.
Afedersin de zicayim öyle dusunceye.
Her turlu farklı dusunceye varım hatta hep kalmalı yönünde oy kullanmisimdir arkada farklı kişiler için ama böyle dusunceye taviz yok gsc olarak. Foruma katacagi bisey de yok zaten bu kişinin.
Son paragrafı anlamadim.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu gece GSC'nin uyanışına kendini tekrar yeniden bulmasına TANIK oluyoruz bu GECEYİ mükemmel şekilde noktalamak için 1 günlük daha mapus cezası kalan değerli Aydın ASLAN kardeşimin banının açılmasını ve isminin düzeltilip İADE-İ İTİBAR'ININ GERİ VERİRMESİNİ İSTİYORUM.!!
1 günümü kalmış? :(
Hay a.... ya :(

aydın eminim yukarıda biyerlerde tüm bu yaşananları ve mücadelemizi göz yaşları ile izliyor bizlerle gurur duyuyordur

aydına özgürlük birruh, biddem, nefdike ya aydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt