- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Geriden okurken gördüm,bu ne yahu,Eto'o gibi ahaha.![]()
hayri cund stil bir mizah girişimimdi inceyi görmen sevindirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geriden okurken gördüm,bu ne yahu,Eto'o gibi ahaha.![]()
Yuh lan cidden ceza mi verdiniz cocuga?![]()
Öyleyse o zaman konu kapanmıştır. Uzaktan izlesin aydın ile birlikte forumu da aydın belası gelir herhalde yine cezası bitinceKendisi Fatih,o twitter hesabındaki fotoyu Yüksel E. Koyun kendi profil resmi yapınca,ortalığı ayağa kaldırmıştı fotomu koydu banlayın şunu diye.Birinci ağızdan itiraf var o hesabın kendine ait olduğuna dair.
Hesap mesap bu olaylari takip etmedim zaten. Cocugun daha önceden ne yaptigini da pek bilmiyorum. Ama dedigim gibi herkesin kendine göre bir görüsü var diye düsünüyorum. Sen ben Atatürk'ü sevebiliriz, ama basta türk olmak üzere bir cok kisi farkli düsünüyor, yanlismiyim Fatih? Yani bunu art niyetli sekilde foruma yansitmadigi sürece fazla abartmamak gerekir.1.heabain kapatıldığı söyleniyor büyük bir tesadüf değilse odur.
2- açıklamada mantıklı bir açıklaması yoksa dedim. Sunarsa değerlendiririz
3- kafası olmayanın kafasıni kesmeye lüzum yok. Mecaz kullanımını yanlış secmissin
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su postundan dolayi cebine 1 dolar koyup seni ihbar etsem yeridir.Geriden okurken gördüm,bu ne yahu,Eto'o gibi ahaha.![]()
Atatürk'e hakaret ifade özgürlüğüne girmez. Böyle bir zat bu forumda barınmamalı. Bu konuda hassas davranan saygıdeğer moderatörlerimizi tebrik ediyorum.
Afedersin de zicayim öyle dusunceye.Hesap mesap bu olaylari takip etmedim zaten. Cocugun daha önceden ne yaptigini da pek bilmiyorum. Ama dedigim gibi herkesin kendine göre bir görüsü var diye düsünüyorum. Sen ben Atatürk'ü sevebiliriz, ama basta türk olmak üzere bir cok kisi farkli düsünüyor, yanlismiyim Fatih? Yani bunu art niyetli sekilde foruma yansitmadigi sürece fazla abartmamak gerekir.
Ve son o kafa kesme olayini da anladin sen, yarim ISIDci zihniyetlere de sifir tolerans göstersek bence. Sonucta insanlik disi mesajlar atiyor bu kisiler.
Su postundan dolayi cebine 1 dolar koyup seni ihbar etsem yeridir.
1 günümü kalmış?bu gece GSC'nin uyanışına kendini tekrar yeniden bulmasına TANIK oluyoruz bu GECEYİ mükemmel şekilde noktalamak için 1 günlük daha mapus cezası kalan değerli Aydın ASLAN kardeşimin banının açılmasını ve isminin düzeltilip İADE-İ İTİBAR'ININ GERİ VERİRMESİNİ İSTİYORUM.!!
Baskomutanimiza bagliligini bilirim saka idi.Şakası bile kötü Şakrak.![]()