ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8b2cfcf1a344aaa1d21109ffe114e433.jpg
Sapına kadar Galatasaray'lı adama sorulmaz.

sarper ile özelde sürekli konusuyorum hacım rol kesmiyorsa iyi bir Galatasaraylıya benziyor.
ancak uyarını dikkate alıyorum gözümü şu dakika şu saniyeden sonra yıldırım soy isimli bu arkdaşımızın üstünden ayırmıyorum.
yaşasın Galatasaray yaşasın tam bağımsız gsc

Ayırma bakalım. :D

sarper ile özelde sürekli konusuyorum hacım rol kesmiyorsa iyi bir Galatasaraylıya benziyor.
ancak uyarını dikkate alıyorum gözümü şu dakika şu saniyeden sonra yıldırım soy isimli bu arkdaşımızın üstünden ayırmıyorum.
yaşasın Galatasaray yaşasın tam bağımsız gsc
Flood halinde mesajlaşıyorsunuzdur kesin, Sarper ile ikili diyaloğun sonuca vardığını görmedim henüz. :D

35 yasindaydi hani bu :asd: 15 yasinda cocuga benziyor

konunun gidişatından çok mutluyum GSC ahalisi bu zaferi çılgınlar gibi kutluyor mizahlar tespitler havada uçuşuyor hep böyle OLALIM BİR OLALIM İRİ OLALIM DİRİ OLALIM..:gsbayrak::gsbayrak:

Flood halinde mesajlaşıyorsunuzdur kesin, Sarper ile ikili diyaloğun sonuca vardığını görmedim henüz. :D

şu aralar tek bi konu üzerinden konusuyoruz 1haftadır bitmedi o konu şimdi ümit konusunuda işin içine kattı ümitin feyk hesapları üzerinden teoriler üretiyorz bayram sonuna doğru bi sonuca bağlarız diye düşünüyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt