- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sapına kadar Galatasaray'lı adama sorulmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sapına kadar Galatasaray'lı adama sorulmaz.
EminizKesin emin miyiz o ümüdün bu ümüd olduğuna?
sarper ile özelde sürekli konusuyorum hacım rol kesmiyorsa iyi bir Galatasaraylıya benziyor.
ancak uyarını dikkate alıyorum gözümü şu dakika şu saniyeden sonra yıldırım soy isimli bu arkdaşımızın üstünden ayırmıyorum.
yaşasın Galatasaray yaşasın tam bağımsız gsc
Kesin bilgi mi?
@Sarper Yıldırım ?
Sarper eski fenerlilerden çıktı ya sen ne diyorsunKesin bilgi mi?
@Sarper Yıldırım ?
Çok açık ve netYazar burada ne demek istedi acaba?
Teşekkür ederimBu açıklamayı yazan vatanperver moderatörümüzü canı gönülden kutluyorum. Gurur duydum bir gscli olarak.
*itibar.Asparagas haberlere itimat etmeyin.
*itibar.
Gsc ahalisi ve rabbim affetsin.Murhan online ise 1 özür borçlu GSC ahalisine.
Sarper eski fenerlilerden çıktı ya sen ne diyorsunFenerliliği ali şen dönemlerine dayanıyormuş düşün
Çok açık ve net![]()
Flood halinde mesajlaşıyorsunuzdur kesin, Sarper ile ikili diyaloğun sonuca vardığını görmedim henüz.sarper ile özelde sürekli konusuyorum hacım rol kesmiyorsa iyi bir Galatasaraylıya benziyor.
ancak uyarını dikkate alıyorum gözümü şu dakika şu saniyeden sonra yıldırım soy isimli bu arkdaşımızın üstünden ayırmıyorum.
yaşasın Galatasaray yaşasın tam bağımsız gsc
15 yasinda cocuga benziyorYanlış olmaz lakin orada itibar kullanımı daha yaygındır. Bana şu Mehmet'i bile savundurttun ya Sarper ne desem bilemedim. Sonra fenerli diyenlere gel de inanma.İtimat etmek=Güvenmek,inanmak.
Flood halinde mesajlaşıyorsunuzdur kesin, Sarper ile ikili diyaloğun sonuca vardığını görmedim henüz.![]()

Ozan eski trabzonludur.Neler olmuş yav.
Erman Türker ve Ozan Tokgöz de incelenmeli.
Yanlış olmaz lakin orada itibar kullanımı daha yaygındır. Bana şu Mehmet'i bile savundurttun ya Sarper ne desem bilemedim. Sonra fenerli diyenlere gel de inanma.