ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en sonunda adamı forumdan ihraç ettirdiler ki rahatladılar.
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anlamamış ve anlamadığı gibi saygı göstermeyip hakaretler etmiş bir kişinin burada yer almaması rahatlık olarak görülecekse öyledir.

Cümleten iyi geceler arkadaşlar yarışma olursa yazın beni bir de bayramda film yarışması yapacağım kısmetse hazırlıklarınızı yapınız efenim saygılar.
7 8 gibi açarım tanjudan ses çıkmazsa.

Bir zamanlar yönetim de yer alıyordu Mod gibi bişey olmuştu galiba şimdi böyle mi oldu insafsızlar vicdansizlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir zamanlar yönetim de yer alıyordu Mod gibi bişey olmuştu galiba şimdi böyle mi oldu insafsızlar vicdansizlar

Haber editoru ne zaman yönetim olmusdu?

13 bin civarıydı8 bine inmiş, senin 11 bin falandı. Bu işin peşini bırakmam var bir bit yeniği. :D
Hiçbir zaman olmadı böyle bir şey :D Benim 11 bin civarı hatta 12 bine yakındı. Senin ise 10 bin civarıydı. Sayaç değişti laykların bir kısmı yalan oldu. Geri istedik vermedi zalım admir.

İşte bişey olmuş layık görmüş yönetim

nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.png

Hiçbir zaman olmadı böyle bir şey :D Benim 11 bin civarı hatta 12 bine yakındı. Senin ise 10 bin civarıydı. Sayaç değişti laykların bir kısmı yalan oldu. Geri istedik vermedi zalım admir.
Hiç alakası yok :D

Laykım mesaj sayımdan fazlaydı, mesaj sayım da 12 binden fazlaydı.

Derdimizi........... güzel kardeşim. ☺☺ Nedense seninle biraraya gelince sapıtıyoruz bunu bilahare istişare edelim.

Osman SEDEN kardo aslan temalı bi fim önerir misin,böyle ormanların kralı falan hani:o

Mevzu neymiş diye girdim, oku oku bitmiyor sayfalar, sonra direkt son sayfaya geçtim haliyle...40 sayfa destan yazılacak biri olmadığını en baştan söylerdim, sorsaydınız keşke de enerjinizi boşa harcamasaydınız; eleman had bilmez ''teenager'' ın biri belli ki...

Hiç alakası yok :D

Laykım mesaj sayımdan fazlaydı, mesaj sayım da 12 binden fazlaydı.

Derdimizi........... güzel kardeşim. ☺☺ Nedense seninle biraraya gelince sapıtıyoruz bunu bilahare istişare edelim.
Senden ötürü :D İstişare edecek bir şey yok bence :D Captain black ile adıyamanı fazla karıştırma yaramıyor demek ki.

Yönetimde yer aldığı nerden çıktı rütbe gördün mü? Sürekli konu açtığı için dalga maksatlı bir tag verildi başka bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt