Ümit Davala: "Burak Elmas, koltuk sevdası yüzünden Fatih Terim'i yolladı"

Burak Elmas muhtemelen kararini gercekten yönetim baskisindan dolayi verdi... Ancak bu yönetimde olan sahislarin anlamadigi olay, Fatih Terim´in taraftarda yarattigi güven duygusunun basli basina yönetimlerin icin bir sans oldugudur. Simdi herkes daha dikkatli, daha detayli yönetimin hamlelerine bakacak.

Ne yönetimin, ne de yeni hocanin kredisi var...

Torrent´in performansindan bagimsiz sezon sonunu göremezse, yada sezon sonunda gönderilse, ne gibi bir faydasi olacak kulübe ?

Torrent´in en az 2 bucuk sene kalmasi gerekiyor bir devamlilik saglamak icin.

Ancak yönetimler ib..., taraftarlar sabirsiz bu da sürekli kaosa sokuyor kulübü.

Bunu 4 kez Galatasarayın başına geçmiş 3 kez milli takımın başına geçmiş hocanın en değerli ancak trainer olarak gelecek vaad etmeyen öğrencisi mi söylüyor ?

Burak Elmas muhtemelen kararini gercekten yönetim baskisindan dolayi verdi... Ancak bu yönetimde olan sahislarin anlamadigi olay, Fatih Terim´in taraftarda yarattigi güven duygusunun basli basina yönetimlerin icin bir sans oldugudur. Simdi herkes daha dikkatli, daha detayli yönetimin hamlelerine bakacak.

Ne yönetimin, ne de yeni hocanin kredisi var...

Torrent´in performansindan bagimsiz sezon sonunu göremezse, yada sezon sonunda gönderilse, ne gibi bir faydasi olacak kulübe ?

Torrent´in en az 2 bucuk sene kalmasi gerekiyor bir devamlilik saglamak icin.

Ancak yönetimler ib..., taraftarlar sabirsiz bu da sürekli kaosa sokuyor kulübü.
terimci olarak bunları düsünmen normal

normal taraftarlar torrent hocanın arkasında

terimci olarak bunları düsünmen normal

normal taraftarlar torrent hocanın arkasında

aynen
png-transparent-knife-computer-icons-fork-plate-fork-knife-love-text-heart.png

Aslında kaale bile almaya değmez ama bu saldırılar terim lobisinin hala daha yakın gelecek için umutlu olduğunu gösteriyor
Bu taktiklerle adam harcatıp kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi göstermeye öyle alışmışlar ki, yine aynı şeyleri deneyecekleri çok belli

Gün geçmiyor ki terim lobisinden saçma sapan bir saldırı gelmesin
Her puan kaybında şiddetlerini arttıracaklar belli ki
Neymiş en az final bekliyormuş
Yav adam olaydınız da takım en azından 4.cü 5.ci olsaydı, zaten kovulmazdınız
Adam olaydınız da beleş para için millete yardakçılık yapacağınıza, kendinizi geliştirip futbola kulübe bir katkınız olsaydı

Tamamen yeni hocayı daha en baştan yıpratıp ömrü kısalsın da tekrar terime muhtaç bir hava yaratılsın diye yapılmış açıklamalar
Adam olsa kendini geliştirir, yabancı dili de var, ülke futbolu için bir şeyler yapmaya çalışırdı
Adam olamayıp rapçi mapçi olmaya çalışmış, yorumcu bile olamamış bir adam, şimdi terim abi gelse de bana da bi sakal atsa diye saçma sapan konuşuyor

Bunun gibi çapsızların zırlamalarını ve destekleyenleri gördükçe, başta pek ısınamadığım Burak Elmas başkanı sevmeye başladım sanki!..

Geri
Üst Alt