Ümit Davala, Engin Baytar ve Necati Ateş'ten Dikkat Çeken Açıklamalar

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Ümit Davala: "Bazı futbolcular, hocaya tavır yapıyor. Okan Hoca bunları uyarmalı. Yönetim de hocanın yanında olmalı."

Engin Baytar: "Galatasaray'da bazı futbolcular, hocaya tezgah yapıyor. Yüzüne gülüyor, arkasından iş çeviriyor. Takımı sabote ediyor. İsimlerini verirsem yer yerinden oynar."

Necati Ateş: "Ben Okan Buruk'un yerinde olsaydım Ömer Bayram ve Taylan Antalyalı'yı kesinlikle takımda tutardım."

ulan necat, bi kere şaşırt

Anladığım kadarıyla Ömer ve Taylan yerlileri kışkırtıyor.

images

Oğulcan ve Taylan’ı gondermek bence de hata.

Taylan bi ara ligin en iyi 8 numarasıydı. En beceriksiz oldugu konuların en önemli oldugu 6 numaraya koyarsan herifi patlar tabii. Arkasında Torreira ile gormek lazımdı. Hayırlısı

Oğulcan ve Taylan’ı gondermek bence de hata.

Taylan bi ara ligin en iyi 8 numarasıydı. En beceriksiz oldugu konuların en önemli oldugu 6 numaraya koyarsan herifi patlar tabii. Arkasında Torreira ile gormek lazımdı. Hayırlısı
Ben Taylan'in hic bir donem ligin en iyi 8 numarasi oldugunu ne kabul ediyorum ne de oyle bir donemi gordum ve hatirliyorum. Galatasaray'in bir donem en iyi 8 numarasi desen anlarim da, cunku malum bir ara 2 sene falan orta sahasiz oynadik birakalim da en iyisi olsun takimda kalite yokken.

taylan kim ya?

şaka mısınız

düşmana gerek yok valla içerde böyle tipler oldukça

Geri
Üst Alt