Ümit Davala: "Galatasaray'da bir gruplaşma olmuş"

Bir gelen oyuncu 3 sezondan fazla kalmazsa gruplaşma olur abi. Sürekli değişiyor takım. Demirbaş diyebileceğin adam yok şu an.

Ümit Davala´nin bu aciklamarindan sonra takimin performans puani 3 seviye azaldi... hüü cekin elinizi.

Birgun de disaridan faydan olsun su kulube.

Eger gercekten boyle birsey varsa, gidersen kardesin Okan ile konusursun mevzuya onlarda icabina bakar.

Hepsi tren mi yapacak lan. Herkes anlastigi kişiyle oturur sohbet eder.

Erman toroglu gibi saçma sapan kknusuyorlar

Yahu git takım çalıştır. Boş yapma. Siz takımdayken yok muydu.

Yav sanki kendin Hagi'yle Popescu'yla kucak kucağa geziyordun vakti zamanında. Futbol takımı bu koyun sürüsü değil.

Bu gruplasma olayi tamamen bütün yerliler vs bütün yabancilar olmadigi müddet pek sorun edilecek bir durum degil bence. Cünkü cok dogal bir sey. Ilk olarak dil bariyeri var özellikle bizim yerlilerde, konusamadigin anlasamadigin birisiyle nasil vakit gecireceksin ki, bir yere kadar gider ancak.

Bakin mesela gecen sene Ömer hep Babel ile PvA ile, ondan önce de Donk ile falan takiliyordu ayni dili bildikleri icin.

Yani takimda böyle Arda gibi yeniceri biri de yok, öyle yerli vs yabanci ayriminin tetiklendigi bir durum oldugunu pek sanmiyorum. Ümit belki de gecen Muslera, Pva, Oliveira, Torreira'nin falan su NBA'li herifle eglenmeye gidip aralarinda tek bir yerli olmadigini görüp böyle bir sey de uydurmus olabilir, sasirmam acikcasi.

Eger anlattiklari dogruysa buyuk sikinti olur ilerleyen donemlerde. Saha disi ayriliklar mutlaka saha icine de yansir.

Bunlari nereden duymus acaba?

Sanki sizin döneminizde yoktu. Zamanında Gökhan Zan'ın Melo'ya dedikleri hala hafızalarda.

Ulan onu bunu bırak Galatasaray içinde paralel bir yapı oluşturan bir ekiptiniz siz! Gruplaşma nedir ki sizin yaptığınızın yanında!

Yüzüne tükürsek yarabbi şükür dersin be Ümit. Seni adam sanırdım ama o tayfadan bir tek Hasan Şaş hocam varmış zarar vermeyen.

Kerem: "Takım arkadaşlarım bana çok destek oluyorlar. Mertens, gol sevincinin hayalini kur diyordu. Gomis de sürekli motive ediyor."

Hala mı gruplaşma Ümit artık ilerle ve kendini geliştir.
Saplantı haline getirmişsin bu konuyu

Yüzüne tükürsek yarabbi şükür dersin be Ümit. Seni adam sanırdım ama o tayfadan bir tek Hasan Şaş hocam varmış zarar vermeyen.

Kerem: "Takım arkadaşlarım bana çok destek oluyorlar. Mertens, gol sevincinin hayalini kur diyordu. Gomis de sürekli motive ediyor."
Ermanda diyor takımın içinde sorun var diye. Ezbere konuşuyorlar takım kötü gidince

gomis kerem’i sirtinda tasidi. mac icinde emin’e destekler vardi. mertens/kerem gol sevinci. yunus’un sut denemelerinde mertens’in tebrik etmesi. asalak olmayi birakin su takima yeter artik

reziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllll

Geri
Üst Alt