Ümit Davala

Rap'e geri dön kans. Futbolculuktan sonra en iyi yapabildiğin iş oydu...

1655979651718.webp

Düşününce Türk Mata gibi bir kariyer Ümit de. Hep büyük başarılarda var ama arka planda kalıyor. Kritik bir çok işi yapıyor. Örneğin Dünya kupası 2002'nin net gizli kahramanıydı ki sanırım yedek başslamıştı turnuvaya.

GS dönemi de aynı şekilde kritik gollerde Hagi, Hakan sonrası genelde Ümit var.

Santraforken evrile evrile sağ beke kadar oynayabilmesi de büyük işti zira.

Aynı zamanda da eski repçilerden.

Beynim küçüldü şunu izleyince.

Davala, Evren Göz ve Orhan Uluca'lı markajco yayını 25 k izlenmiş.

Malum kanal Bülent, Hamza, Serdar Kelleci, Ersin düzen'le 15 k. Maalesef olaylardan haberi olmadan izleyen olacaktır bizim cenahtan.

Yakışmadı kendisine böyle çamur atmak. Hem de kaç sene aynı takımda antrenörlük yaptığın tanıdığın bir adama bunu yapması hiç yakışmadı.

Ümit Davala'yı yorumcu olarak pek tutmazdım eskiden ancak Galatasaray'ın ne olduğunu, psikolojisinin nasıl yürüdüğü en iyi bilen adam şu an.. Geçen sezon Fenerbahçe maçı sonrası en rahat adam Davala'ydı. Takım Konya maçında kafası rahat çıkar şampiyon olur dedi öyle oldu. Sezon başı kaosunda da çok rahat konuşuyordu. O olur, bu olur, her şey yoluna girer dedi öyle oldu. Galatasaray'ın ruh halini en iyi gözlemleyen yorumcu şu an. Ne dese dediği gibi gidiyor her şey. O yüzden takım psikolojisi ile ilgili yorumlarını değerli buluyorum. Futbolculuğunda da çok soğukkanlı topçuydu çok iyi penaltı atardı.

Burada Icardi ile ilgili söyledikleri dikkate alınmalı.

Ümit Davala'yı yorumcu olarak pek tutmazdım eskiden ancak Galatasaray'ın ne olduğunu, psikolojisinin nasıl yürüdüğü en iyi bilen adam şu an.. Geçen sezon Fenerbahçe maçı sonrası en rahat adam Davala'ydı. Konya maçını kolay kazanır dedi öyle oldu. Sezon başı kaosunda da çok rahat konuşuyordu. O olur, bu olur, her şey yoluna girer dedi durdu. Galatasaray'ın ruh halini en iyi gözlemleyen yorumcu şu an. Ne dese dediği gibi gidiyor her şey. O yüzden takım psikolojisi ile ilgili yorumlarını değerli buluyorum. Futbolculuğunda da çok soğukkanlı topçuydu çok iyi penaltı atardı.
Hasan şaş’ın da futbola dair yorumları çok doğru

Ümit Davala'nın da Hasan Şaş'ın da yorumları çok yerinde, ikisini de seviyoruz.

Ümit Davala:

“Ben Fenerbahçe'nin yerinde olsam ikincilik zaten garanti, üçüncü olmazsın... Süper Kupa'da U19 takımı ile çıktın, bundan sonra da U19 ile çık bence ve sezonu tamamla. Çünkü Şampiyonlar Ligi eleme oynayacaksın.”

(Asist Analiz)

Bu sezon bir yerle anlaşmadı galiba? Görmedim hiç bir yerde.

Geri
Üst Alt