GSC Portal Ümit Karan: ''Galatasaray'ı Ruslara satacaklar''

Ya satın alan kulübü tamamiyle batırırsa ne olacak ?? Riva-Florya'yı satıp sonrasında iflası acıklayıp kacar gibi gittigini hesaba katın.

Mevcut yönetim öyle arsa falan satamaz, cünkü divan kurulundan karar cıkmalı. Kulübü satın alan ise istediği herseyi yapar, kurul murul olmayacak yani.

Bence kulübün kötü niyetli kisilerin eline gecme ihtimaline karsı kulüp asla satılmamalı.

Paris/Monaco/MAnCity/Arsenal/MAnu/Chelsea/Shaktar ? daha hangi ornekler vereyim kardes .

Klüp kötü niyetli bir adamın eline düşmeyecekse olabilir.

Abramovich gibi klübü sahiplenecek biri gelirse olsun karşı çıkmam ben o zaman :)

Ama liseli tayfanın böyle birşeye izin vereceğini sanmıyorum :)

Yabancı sınırı kalkarsa Dubai şeyhinin birine satsınlar. Taraftar transfer görsün biraz.

Olumlu bakiyorum. Galatasaray'i kim yönetsin?

Ruslar mi, Derin Galatasaray mi? Ruslar yönetsin bence. Kulüp Kiraç, Terim, Abdürrahim ve Dürüst gibi adamlarin elinde oyuncak olana kadar arkamiza Ruslari alalim.

Lisenin onca yıllık tarihine ve oradan doğmuş bir takıma kimsenin parası yetmez herkes haddini bilsin.

İnan Kıraç müsede ederse olur. Ama bence olmasın.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
76005-K14xJ77KUGl4aT3Dgaf1Vw.jpg

roman-abramowitsch_40701_starportrait.jpg

mirceaLucescu_RinatAkhmetov.jpg

nah satarsınız
sonradan görme
zengin çipin birinin elinde oyuncak olamaz G.Saray
gayrimenkülleri satacak...sonrada çekip gidecek

Takim satilsa sanki her sene SL'de final oyniyacagiz, yine böyle olacak durumlar bir sey düzelmeyecek. Zengin bir adamin oyuncagi olamaz Galatasaray, Ali Sami Yen, Metin Oktay gibi efsanelerin kemikleri sizlar. Galatasaray ruhu, kenetlenme lazim bize.

İki sene önce survivor'da takılan adamın lafına bakarak ciddi yorum yapanlar var, yapmayın.

Lise geleneğini unutuyorlar her seferinde batsada satılmaz Galatasaray inanan var mı buna:)

Eger bu Kulübü alacak kisi vizyonlu ve G.Saray'in uzun vaade için çok fedakarlik yapmaya hazirsa, en azindan takimdaki yerli çeteler ve asiri çok güçe sahip olan kisiler gider ve onlarin yerine profesyonel ve futboldan çok anlayan insanlar gelir. Öylece daha saglam Kulüp oluşturabiliriz.

Chelsea-Roman Abramoviç'e bakin mesela, son yillarda Chelsea'yi gayet saglam kulüp yapabildi, Avrupanin en büyük yetenekleri ucuz fiyata alip kiraliyorlar, sürekli kaliteli oyuncular geliyor.

Gelecek kisi borç konusunda dikkatli olmamiz lazim ama, Kulübü büyük borçlara sokup kaçmasini engellemek için elinden geleni yapmaliyiz.

Geri
Üst Alt