Ümit Özat: ''Yabancı kuralını Başbakan istiyor''

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ümit Özat: ''Yabancı kuralını Başbakan istiyor, Başbakan Türk futboluyla ilgili çok doğru bir karar aldı, Başbakanımız olmasaydı bu Federasyon 3 defa değişmişti''

Beyaz TV

Ne desek az gerçekten. Bütün kararları tek kişi veriyor resmen koca ülkede.

Belliydi zaten, bunu daha önce den demistim ... Erdogan zaten fanatik Fenerli, Diktatör yine is basinda.

Futbolun kurallarini futboldan anlayanlar belirlese, herkes maydonoz vallah..

Ümit Özat: ''Yabancı kuralını Başbakan istiyor, Başbakan Türk futboluyla ilgili çok doğru bir karar aldı, Başbakanımız olmasaydı bu Federasyon 3 defa değişmişti''

Beyaz TV

iyi yaliyor. tayyip iyi yalarsan sana bir villa veririm dedi herhalde. federasyonun işini tayyibin yapmasini normal görüyor.

Bu türk futbolunu yöneten insanlar varya hepsi pisligin hayvanin teki. Hayvanlara da hakaret etmek istemezdim aslinda.

Demirören cikip diyor, takimlar ne karar verirse ona göre belirleriz diye, ama kapali kapilar arkasinda basbakan'a baski yapalim, 5+0+3 olsun diyor. Baska aciklamasi olamaz. Serefsizler.

Bela mi ariyorsunuz lan

Aslında Fifa'nın kulağına gitse ortalık bulanır iyice

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ligimizi hristiyan futbolcularla doldurmuslar mufazakar yapimiza ters bunlar allahin liginde muminler olmalidir ama tabi yabanci dostlarimizada kisitlida olsa demokratik bi sekilde kapi aciyoruz daha fazlasini beklemesinler bu konuda kararimiz kesindir milli iradeye saygi duyun.

Bu türk futbolunu yöneten insanlar varya hepsi pisligin hayvanin teki. Hayvanlara da hakaret etmek istemezdim aslinda.

Demirören cikip diyor, takimlar ne karar verirse ona göre belirleriz diye, ama kapali kapilar arkasinda basbakan'a baski yapin diyor. Baska aciklamasi olamaz. Serefsizler.

Bela mi ariyorsunuz lan

Sakin al bro :DD

Basbakan degilmiydi lan Terim türk futbolunun patronu olsun diyen? Terim degilmiydi, yabanci sinirlamasina karsi cikan? Ehh? Bu nasil celiski lan.. Ulan bu adamlar bela mi ariyor ne anlamadim ki...

Tek bir dileğim var . Bir şey olsun bu ülkede futbol toptan yasaklansın. 5 10 yıl avrupadan men edilmek de keser beni. Çünkü gerçekten çok sıkıldım artık.Bugün son dakikada gol atıyoruz ona bile sadece iyi bari deyip kapattım.

Adamlar en sonunda ne bok yerseniz yiyin bizim turnuvalarımıza gelmyin diyecekler.

Demeleri gerekir adil olmak gerekirse ihbar gibi açıklama resmen siyaset kurumları futbola karşamaz sınırları net olarak çizilmiştir. Ama Türkiye'de başka türlü senaryo üzerinden oyananıyor şike ortaya çıktı diye futboldaki pis ve kirli ortam bitmedi daha da derinleşti. Bizse dekoderlere para verip bağırıp çağıran yazılmış tiyatronun zavallı seyricileriyiz bu ülke futboluna zerre inanmıyorum.

Acayip plan yapiyorlar ama, ekran basinda baska kapali kapilar arkasinda baska..

Bizim mahkeme isini recep geciktirmiyorsa bende bisey bilmiyom lan alt tarafi ab statusune uygunmu degilmi karar verilcek.

Plan program belliydi Fatih Terim'de piyon gibi kullanıldı işte bu yüzden çok kızıyorum zaman zaman oyunu göremedi neyse ne diyelim.

Geri
Üst Alt