Ümit Özat: ''Yabancı kuralını Başbakan istiyor''

Günahım kadar sevmem ama siyasi görüşün spordan daha önemli olması çok normal bir şey.

O zaman saatlerini, günlerini, gecelerini bu forumda geçirmesinler renkdaş. Siyasi görüşleri Galatasaray'dan daha önemli ise sadece maçını izlersin, spor programlarını seyredersin oturursun oturduğun yere!

Burada gelip yok efendim yönetim pısırık kalıyor fb niye düşmedi, yok efendim yabancı sınırını neden kaldırtamıyoruz, yok efendim bir demiröreni indiremedin gibisinden saçma sapan laflar edip ağlamasınlar!! Bu saydığım gerçekleşmeyen şeylerin hepsinin nedeni tek bir kişidir ve onun da kim olduğu bellidir....

O zaman saatlerini, günlerini, gecelerini bu forumda geçirmesinler renkdaş. Siyasi görüşleri Galatasaray'dan daha önemli ise sadece maçını izlersin, spor programlarını seyredersin oturursun oturduğun yere!

Burada gelip yok efendim yönetim pısırık kalıyor fb niye düşmedi, yok efendim yabancı sınırını neden kaldırtamıyoruz, yok efendim bir demiröreni indiremedin gibisinden saçma sapan laflar edip ağlamasınlar!! Bu saydığım gerçekleşmeyen şeylerin hepsinin nedeni tek bir kişidir ve onun da kim olduğu bellidir....

Buna kesinlikle katılıyorum. Bu durumların suçlusu belli, beğenmiyorsan oy atmayacaksın, oy atıyorsan ağlamayacaksın; orası öyle.

Bu türk futbolunu yöneten insanlar varya hepsi pisligin hayvanin teki. Hayvanlara da hakaret etmek istemezdim aslinda.

Demirören cikip diyor, takimlar ne karar verirse ona göre belirleriz diye, ama kapali kapilar arkasinda basbakan'a baski yapalim, 5+0+3 olsun diyor. Baska aciklamasi olamaz. Serefsizler.

Bela mi ariyorsunuz lan

ya da tam tersi, ön planda kulüpler ne derse o diyorlar, arka planda başbakan bastırıyor ve bunlar da bjk ye bastırıyor, sen 5+0+3 diye tırışkadan ısrar et diye..

%50 garanti nasıl olsa. Sayın başbakan az bile yapıyor.

Boyle sacma sapan kural yapanin allah bin turlu belasini versin.

Ulan o kadar yeteneksiz adam futbolcu olmuşken Erdoğan nasıl olamamış arkadaş? Erdoğan'a futbolu bıraktıran bir teknik direktör falan varsa saygıyla anıyorum. :crushed:

Ama olsun portekiz 10 milyonluk nufusuyla her yıl bir avrupa kupasında final oynuyor. Bizde 5 yabancıyla oynamamız lazım, onlarda yabancı sınırı yok olsun ama eger yabancı sayısını indirirsek bundan önce olduğu gibi kaliteli türkler çıkartırız tekrar avrupada her yıl kupa finali oynayan biz oluruz.

Tüm sorun yabancı sınırı ülkemizde çünkü onlar gavur.

Bu millete herşeye müstehaktır. Ülkenin durumunu görmeniz için ultraslan'a bakmanız yeterlidir.

Diktatörler, böyle kendisiyle alakası olmayan konulara da el atar. Normal bir durum bence. Garipsemedim.

Asıl garipsenmesi gereken, ülkesinin başına diktatör isteyen ve buna göz yumanlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aysal istifa!!! Sen koskoca paşpakını koltuğundan edemiyorsan galatasaray'ı yönetemezsin hacı.

eeee sen alırsan melo snejder drogba eboue chedjeu telles ontivero bruma muslera başına getirirsen mancini; onlar alırsa kadlec webo atiba fernandes başına getirirse ersun bilic (manciniyi beğenelim beğenmeyelim bunlara hocalık dersi verir) sana yedirirler mi, oynatırlar mı rahat rahat. bu bir nevi intihar onlar için. ben sıçtım batırdım sen de rahat etme tavırları. elindekini ardına koymaz bunlar bakalım görelim gs mi diğerleri mi. savaş gibi oldu artık

Sırf bu serefsizler yüzünden milli takımdan bile sogudum.Her maç 3 lük 5 lik oluruz umarım.Ulan yabancı sınırınıda karışıyor herif.Teriminde apor topar kimin emriyle gittiği belliydi zatende şimdi daha net anlaşılıyor hersey.Piyonlar kuklalarr oynuyor ama işin başı ampül kafa her zamanki gibi.Yıllar önce at teptiğinde keşke kafan kopsaydıda kurtulsaydık senden.

oyu kime verelim arkadas, CHP fb yanlisi Aziz in masasi MHP keza öyle eee BDP ye mi atalim oyu. Yok adamakilli politikaci ülke de yok.

hani normalde diyeceğim ''ulan koskoca başbakan senin gibi çapsızla niye konuşsun ya da sana bu bilgi nasıl gelsin'' diye ama balık BAŞtan kokuyor muz cumhuriyetinde

Geri
Üst Alt