Ümit Özat: ''Yabancı kuralını Başbakan istiyor''

Demeleri gerekir adil olmak gerekirse ihbar gibi açıklama resmen siyaset kurumları futbola karşamaz sınırları net olarak çizilmiştir. Ama Türkiye'de başka türlü senaryo üzerinden oyananıyor şike ortaya çıktı diye futboldaki pis ve kirli ortam bitmedi daha da derinleşti. Bizse dekoderlere para verip bağırıp çağıran yazılmış tiyatronun zavallı seyricileriyiz bu ülke futboluna zerre inanmıyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Belkide onun için uğraşılıyordur. Amaç toplu men aldırmak zaten. Nereden geldiğinin önemi yok süreç sonunda suçlu her halükarda gavur din düşmanı avrupalılar olacağı için sıkıntı yok.

Ülke yönetim algoritmasında bütün sonuçların çıktığı yer işte. Dış güçler style.

Konuş ümit..

bazı Galatasaray'lılar için akp daha önemli.. belki bunları duyunca kabustan uyanırlar..

100 yıllık camiasını 10 yıllık parti için sandıkta harcayanlar vicdanlarıyla hesaplaşsınlar..

Faşizmle ülke yönetilmesine ses çıkarmazsan yarın canı sıkılınca kulübü kapattırır, sen de ebeni tersten görürsün..

Hüloğğ

Bu açıklamayı yönetimimizin Futbola siyaset karıştığına ilişkin itiraf kabul edip fifa'ya şikayette bulunmamız gerekmez mi?

Belkide onun için uğraşılıyordur. Amaç toplu men aldırmak zaten. Nereden geldiğinin önemi yok süreç sonunda suçlu her halükarda gavur din düşmanı avrupalılar olacağı için sıkıntı yok.

Ülke yönetim algoritmasında bütün sonuçların çıktığı yer işte. Dış güçler style.

Yani olay siyasi mesele federasyon meselesi olsa bir şekilde halledilir ama arkasındaki organizasyon ve kitle büyük ve böyle propagandayı seviyorlar evet kurup kurup hayallerini kurtlar vadisi dizisi düzeyinde kanlı canlı görünce bir ışık uyanıyor işte zihinlerde. Başka her konuda lafı olanlar bu konuda ses etmemleride ne kadar demokrat tutumda olduklarını göz önüne seriyor

basbakan degil padisah mubarek her boka maydonoz oluyor

o cok sevdigi fb bi dusse belki karismaz ozaman

Bu açıklamayı yönetimimizin Futbola siyaset karıştığına ilişkin itiraf kabul edip fifa'ya şikayette bulunmamız gerekmez mi?

Gerekir..

Şikayette bulunmalıyız, fifa da ülkeyi toptan men etmeli..

Bizim dangalak halk ancak futboldan mahrum kalırsa uyanır..

Bu ilk mi son 6 aylık bütün yayınları incelesen her hafta aynı ürün çıkmıyor mu ortaya. Sokaktaki kedi bile biliyor artık.

Bunu biliyoruz zaten.Bu federasyonun kim tarafından atandığı ortada.Padişahtan icazet almadan hareket edemezler.Aysal'a hep laf icraat yok diye sallayanlar anlasın artık.

tapatalk

Ünal Aysalı şu milli takım sürecinde aslında çok eleştirdik düzeni bozmakla alakalı ama adam bir şekilde olayın kendi kontrolünde olmadığını farkedince bileti kestiler yoksa sonrasında yapılan açıklamalar resmen ergen sevgili tartışmaları gibi telefon açtın açmadın vs.

Her b.k'un altında bu zat çıkıyor nedense. :)

En çok oyu ama yinede bizim ve trabzon taraftarından alıyor ve asıl düşünmesi gereken durum bu.

Konuş ümit..

bazı Galatasaray'lılar için akp daha önemli.. belki bunları duyunca kabustan uyanırlar..

100 yıllık camiasını 10 yıllık parti için sandıkta harcayanlar vicdanlarıyla hesaplaşsınlar..

Faşizmle ülke yönetilmesine ses çıkarmazsan yarın canı sıkılınca kulübü kapattırır, sen de ebeni tersten görürsün..

Hüloğğ

aynen benim vicdanın rahat , bu hırsızlara oy verip hala galatasaraylıyım diye dolaşanlar ağlamasın bi zahmet.

rezillik...

%100 yerli robot bile üretemiyoruz, insan egitmekten bahsediyor burada

AKILSIZLIKTIR BU

o MÜKEMMEL yerlileri gördük ARSENAL'den 5 yiyenler, L'POOL'dan 8 yiyenler konusmasin!

Yüz kere yazdım ak partisine oy veren Galatasaraylı Galatasaraylıyım diye dolasmasin diye.

Bunu biliyoruz zaten.Bu federasyonun kim tarafından atandığı ortada.Padişahtan icazet almadan hareket edemezler.Aysal'a hep laf icraat yok diye sallayanlar anlasın artık.

tapatalk

Aysal'ın ve yönetiminin üstüne "Laf çok icraat yok" vs.. diye giden ve bu yönetimin istifa etmesini isteyen de genellikle USTA'nın ULTRAPOLARCILARI zaten :2aloh1: Herkes diyor ya Fatih Terim olayından dolayı tepki gösteriyorlar falan külliyen yalan!! USTA, gayet organize bir şekilde ULTRAPOLARCILARININ da dahil olduğu piyonlarını kullanarak üzerimize oynuyor. Özellikle son bir senedir çok net bir durum bu.

İşte Aysal'ı tam da bu yüzden destekliyorum. Hem USTA hem de AZİZ bu adamın gitmesini istediklerini gördüğüm anda ben de gitmesini istiyor olsam bile kalsın derim :D Çünkü bu iki ne idüğü belirsizin tiynetleri belli. Bunlar gibi tiynete sahip kişilerin tutmadığı bir adam düzgün bir adamdır. Bunu bilir bunu söylerim ki zaten Aysal'ın bir sene daha kredisi her halükarda vardır.

Futbolun kurallarini futboldan anlayanlar belirlese, herkes maydonoz vallah..

erdogan-futbol.jpg

Sevmesekte adam pekte yabanci degilmis futbola.

Geri
Üst Alt