Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günahım kadar sevmem ama siyasi görüşün spordan daha önemli olması çok normal bir şey.
O zaman saatlerini, günlerini, gecelerini bu forumda geçirmesinler renkdaş. Siyasi görüşleri Galatasaray'dan daha önemli ise sadece maçını izlersin, spor programlarını seyredersin oturursun oturduğun yere!
Burada gelip yok efendim yönetim pısırık kalıyor fb niye düşmedi, yok efendim yabancı sınırını neden kaldırtamıyoruz, yok efendim bir demiröreni indiremedin gibisinden saçma sapan laflar edip ağlamasınlar!! Bu saydığım gerçekleşmeyen şeylerin hepsinin nedeni tek bir kişidir ve onun da kim olduğu bellidir....
Bu türk futbolunu yöneten insanlar varya hepsi pisligin hayvanin teki. Hayvanlara da hakaret etmek istemezdim aslinda.
Demirören cikip diyor, takimlar ne karar verirse ona göre belirleriz diye, ama kapali kapilar arkasinda basbakan'a baski yapalim, 5+0+3 olsun diyor. Baska aciklamasi olamaz. Serefsizler.
Bela mi ariyorsunuz lan
%50 garanti nasıl olsa. Sayın başbakan az bile yapıyor.
Konu siyasete kaymaz umarım da o nasıl oluyor?BDP destek vermeyecek olsa olamaz CB filan.