Benim bu konuyla ilgili farklı bir yorumum olacak. Ben genellikle bizim maçları izledikten sonra özeti de izlerim. Fener bjk maçlarının da özetini izliyorum genel olarak. Bizim antalyaya attığımız golü özetten açıp bakın; 5-6 pozisyon önceki Abdulkerim’in ikili mücadelesi ile başlıyor. (Faul algısı oluşturmak için) Normalde ulan pozisyonları bırak golleri bile 15 saniye gösteren bein , ne hikmetse bizim özetin neredeyse 2 dakikasını Abdulkerim’in pozisyonundan başlatmak amacıyla tek golümüze ayırmış. Bugün batshuayinin attığı gole bakıyorum. Ofsayttır değildir tartışılır ancak , çizgiyi kale arkası görüntüden paylaşmışlar, totalde 2 saniye. Batshuayinin golden sonra engelli taraftara koşuşu daha çok gösterilmiş özette. Geçen senelerde Ali koç’un beinsports ile savaşı son bulmuş gibi gözüküyor benim anladığım kadarıyla. Bir uzlaşı gerçekleşmiş ; keşke spor gazetecileri gazeteci olsa da böyle şeylerin üstüne gitseler. Ben bir taraftar olarak bu düzenden tiksiniyorum. Şikeyi cezalandırmayarak başlayan bu süreçte , futbol çok çirkin yerlere geldi. Malesef Türkiye’de futbol izleyen son nesil biz olacağız, bu pasta küçülerek bitecek. Bunu öngöremeyecek kadar kötü niyetli insanlar bu düzeni o zaman ne yapacaklar merak konusu.