#ÜmraniyedeHırsızVAR

Bakın renktaslar daha fazla konusmayacagim bu konu hakkinda. Zamaninda serdar aziz’in pozisyonuna p6 calindi diye kafayi yemistik. Penalti ile alakasi yoktu topa dokundugu icin, bu da benzer pozisyon

burada renk ayirt etmeden yorum yapiyorum

bugun dogruya dogru demezsem haftaya hakkimi arayamam

yahu yukarıda yatan adama faul vardı zaten, son pozisyona neden odaklanılıyor anlamıyor, yukarıda yatan adama faul vardı 1 kez bile gösterilmedi

Ekli dosyayı görüntüle 188907
buyrun

1674504712883.webp

Bakın renktaslar daha fazla konusmayacagim bu konu hakkinda. Zamaninda serdar aziz’in pozisyonuna p6 calindi diye kafayi yemistik. Penalti ile alakasi yoktu topa dokundugu icin, bu da benzer pozisyon

Bu pozisyonun yukarıdaki pozisyonla ne alakası var yahu. Neyse ciddiye alıp cevap vermeye değmezmiş.

Bu pozisyon o pozisyon değil

Ekli dosyayı görüntüle 188905

Pozisyonun oldugu yere hakem cok uzak, senin attigin baska bir pozisyon

Topa dokunmasa faul olabilir belki ama bariz topa müdahale var, bu yüzden faul olmadığını düsünüyorum

Gol pozisyonu mu yazmışım Emreee.
Adam genel itibariyle hep hatalı kararlar verdi. Hepsini atacağım. Burayı niye açtık yaw?

yav siz galatasaraylı mısınız anti-fbli mi. esas bizim maçta fener'in yediği golü iptal ettiren adamın 10 kat daha ofsayt pozisyonda saydırdığı gol var ortada. aynı var hakemi, aynı mantık, çok daha net karar ama karar sadece galatasaray aleyhine. esas o herife sövsenize, şerefsizliğini yüzüne vurup meslekten ihraç ettirsenize. kamuoyu esas koray isimli alagavat için oluşturulmalı, sonra geliriz bitigen'ine sitigen'ine. sen kazandım diye o herifi unutursan collina da gelir fener'den çalar, merk de ekrana çıkar fener'i savunur.

bi de gelmiş kaç yıllık beşiktaşlı emre'yi fenerli olmakla itham etmişsiniz.

Bu akşam sana yapılan haksız mobbingi unutmayacağız zeytinli ..

Nedense hep fenerden yana kararlarin

yahu yukarıda yatan adama faul vardı zaten, son pozisyona neden odaklanılıyor anlamıyor, yukarıda yatan adama faul vardı 1 kez bile gösterilmedi
bu dediginde yüzde yüz haklisin, ilk mesajimda zaten ondan bahsettim. Üstteki herife bariz faul vardı 45-50 sn. önce. Konusulacaksa o konusulmali

Bazıları milleti tahrik etmek icin ugraṣıyo heralde forumda nasıl faul değil o pozisyon

ARKADAŞLAR GOL POZİSYONU DEĞİLMİŞ.
Ben orada gol yazmadım zaten?
Bunu okuyan eden oldu mu, adam tabiri hafifle içine etti maçın. Ne bulursam atacağım başlık değil mi? Es geçilen bir şey ki dediğiniz aksine bizim taraftarlardan arakladım. Buldukça da koyarız.

Gol pozisyonu mu yazmışım Emreee.
Adam genel itibariyle hep hatalı kararlar verdi. Hepsini atacağım. Burayı niye açtık yaw?

Allah aşkına bırakın şu kıvırma işini.. 2-3 kişi orada faul yok demis üstüne şu fotoyu atıp faul var mı yok mu görün demişsin ..
Çok mu zor arkadaşlar ben yanıldım bu farklı pozisyonmus demek

Daha önce dediğim gibi VAR adalete değil kişilere hizmet ediyor. Kuralına uydurmak isterseniz her şekilde uydurursunuz.

Geri
Üst Alt