Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.788
- 109.610
- 4.878
Foul dedik sen aklımızı karıştırdın ulan o vidyoylaBirakin abi bal gibi faul var hemde cift faul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foul dedik sen aklımızı karıştırdın ulan o vidyoylaBirakin abi bal gibi faul var hemde cift faul
bu golden önce değil ki faul de verildi zaten
ha ozaman sen videoyu gormezden gelFoul dedik sen aklımızı karıştırdın ulan o vidyoyla
buyrunyahu yukarıda yatan adama faul vardı zaten, son pozisyona neden odaklanılıyor anlamıyor, yukarıda yatan adama faul vardı 1 kez bile gösterilmedi
Ekli dosyayı görüntüle 188907
Bakın renktaslar daha fazla konusmayacagim bu konu hakkinda. Zamaninda serdar aziz’in pozisyonuna p6 calindi diye kafayi yemistik. Penalti ile alakasi yoktu topa dokundugu icin, bu da benzer pozisyon
burada renk ayirt etmeden yorum yapiyorum
bugun dogruya dogru demezsem haftaya hakkimi arayamam
Bakın renktaslar daha fazla konusmayacagim bu konu hakkinda. Zamaninda serdar aziz’in pozisyonuna p6 calindi diye kafayi yemistik. Penalti ile alakasi yoktu topa dokundugu icin, bu da benzer pozisyon
Bu pozisyon o pozisyon değil
Ekli dosyayı görüntüle 188905
Pozisyonun oldugu yere hakem cok uzak, senin attigin baska bir pozisyon
Topa dokunmasa faul olabilir belki ama bariz topa müdahale var, bu yüzden faul olmadığını düsünüyorum
bu dediginde yüzde yüz haklisin, ilk mesajimda zaten ondan bahsettim. Üstteki herife bariz faul vardı 45-50 sn. önce. Konusulacaksa o konusulmaliyahu yukarıda yatan adama faul vardı zaten, son pozisyona neden odaklanılıyor anlamıyor, yukarıda yatan adama faul vardı 1 kez bile gösterilmedi
Gol pozisyonu mu yazmışım Emreee.
Adam genel itibariyle hep hatalı kararlar verdi. Hepsini atacağım. Burayı niye açtık yaw?
Ucurulursa diye her ihtimale karşı telefon ve ev adresini istedim cevap bekliyorum....Bu akşam sana yapılan haksız mobbingi unutmayacağız zeytinli ..
Allah aşkına bırakın şu kıvırma işini..