Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.891
- 4.410
- 1.788
Umut gitsin ama ondan once burak&selcuk bros. ve ceyhun gitsinler!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon kötü gidişatımızın sebebi 3 isimdir. burak-drogba-umut
umut 2 gol, drogba 10 gol, burak 13 gol. toplamda 25 gol atmış 3 forvetimiz.
sadece atamadıkları goller değil, veremedikleri pas, kontrol edemedikleri toplar derken 3 ü birlikte takımın içine etmişlerdir.
Hangisi rezil + 1 sorması ayıptır bu yabancı sınırında ?
hedef saptırma günü kurtarma peşindesiniz mancini tayfası.
Birde bunun yillik ücreti €1.8 milyon + maç basi ücret. Galiba €2.8 milyonda bonservis verildi.
inanilmaz rakamlar
Geçen yıl Schalke maçında kaçırdığı (Attığı diyemiyorum, Hildebrand attırdı o golü) pozisyonda da başka hoca vardı. Fransa'dayken de başka hoca vardı. Umut hep böyleydi, bir ara patlama yaptı, ben şoka girmiştim ama çabuk döndü özüne..
Hoca dedi dimi Berk'e pas atma diye.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Tamamda kanadi Burak Yilmaz, Santraforu Umut Bulut ile Anam mi sampiyon oldu ? Umut Bulut´in artilarini ve eksilerini analiz etmeyi bilirsin, ondan gayet güzel faydalanabilirsin. Sen oyuncularini kullanamassan, tabiki daha performans beklersin. Drogba bile performans olarak dibe vurmus ise, ozaman vah halimize.
Umut Bulut, Johan Elmander´in poor mans versionudur.
bence o pozisyonda berkin boşta olduğunun farkında bile değildi, çünkü onu yapacak alan kontrolü ve boş oyuncuyu görebilme yeteneğide kısıtlı bu adamın. yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim umut bulut bizde oynayabilecek yetenekte bir oyuncu değildir. sadece fatih hocanın gazlı,harala gürele hücum yapıp oyunu rakip yarıya yıktığımız maçlarda işe yarar. doğru ve ayağa paslı teknik ve taktiğe dayalı bir sisteme sahip takımlarda umut yedek dahi olamaz.
İkisi de. Olcay ve Töre daha iyi bunlardan. Onlarda da kafa yok gerçi..
Ciddi olamazsın , futbol izlemeyi bırakmalısın.