Umut Bulut Boykot Başlığı

bu sezon kötü gidişatımızın sebebi 3 isimdir. burak-drogba-umut

umut 2 gol, drogba 10 gol, burak 13 gol. toplamda 25 gol atmış 3 forvetimiz.

sadece atamadıkları goller değil, veremedikleri pas, kontrol edemedikleri toplar derken 3 ü birlikte takımın içine etmişlerdir.

+selçuk

Vallah umut Galatasarayın futbolcusu olamaz. En fazla bir es es olur

Gercekten Gs formasi altinda bu kadar yeteneksiz bir topcu izlememistim

Hizmetleri için teşekkür ederiz.Sezon sonu yolların ayrılması dileğiyle.

Birde bunun yillik ücreti €1.8 milyon + maç basi ücret. Galiba €2.8 milyonda bonservis verildi.

Geçen yıl Schalke maçında kaçırdığı (Attığı diyemiyorum, Hildebrand attırdı o golü) pozisyonda da başka hoca vardı. Fransa'dayken de başka hoca vardı. Umut hep böyleydi, bir ara patlama yaptı, ben şoka girmiştim ama çabuk döndü özüne..

Tamamda kanadi Burak Yilmaz, Santraforu Umut Bulut ile Anam mi sampiyon oldu ? Umut Bulut´in artilarini ve eksilerini analiz etmeyi bilirsin, ondan gayet güzel faydalanabilirsin. Sen oyuncularini kullanamassan, tabiki daha performans beklersin. Drogba bile performans olarak dibe vurmus ise, ozaman vah halimize.

Umut Bulut, Johan Elmander´in poor mans versionudur.

Hoca dedi dimi Berk'e pas atma diye.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bir oyuncunun performansini ölcecek etken bir tane pas mi aceba ? Santrafor dedigin genelde bencil olur. Umut Bulut nerdeyse her oyuncumuz gibi müthis bir performans düsüslügü yasiyor. Hadi 1 oyuncu kötü olsa o Umut olsa neyse, 2 oyuncu kötü performans gösterse neyse, hatte 3 tane oyuncu bile performans düsklügü yasiyorsa belki oyuncuya suc atabilirsin, yetenksiz dahi diyebilirsin. Ama 3 degil, 4 degil, 5 degil takimin yüzde 90%´i düsük performans gösteriyorsa eger, ozaman suc (saedece) oyuncularda olamaz. Ozaman Hoca cok büyük yanlis yapiyordur demektir.

Tamamda kanadi Burak Yilmaz, Santraforu Umut Bulut ile Anam mi sampiyon oldu ? Umut Bulut´in artilarini ve eksilerini analiz etmeyi bilirsin, ondan gayet güzel faydalanabilirsin. Sen oyuncularini kullanamassan, tabiki daha performans beklersin. Drogba bile performans olarak dibe vurmus ise, ozaman vah halimize.

Umut Bulut, Johan Elmander´in poor mans versionudur.

Konuşmaları cevapsız bırakmayı çok sevmem ama birazdan yola (şehir dışına) çıkıyorum, o yüzden cevap yazamayacağım. Lütfen kusura bakma. :confused:

bence o pozisyonda berkin boşta olduğunun farkında bile değildi, çünkü onu yapacak alan kontrolü ve boş oyuncuyu görebilme yeteneğide kısıtlı bu adamın. yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim umut bulut bizde oynayabilecek yetenekte bir oyuncu değildir. sadece fatih hocanın gazlı,harala gürele hücum yapıp oyunu rakip yarıya yıktığımız maçlarda işe yarar. doğru ve ayağa paslı teknik ve taktiğe dayalı bir sisteme sahip takımlarda umut yedek dahi olamaz.

Güldürüyorsunuz beni, tabi tabi "harli hurlu" futbol... Sen Trabzonspor´u izlemedin galiba 2010/2011´de ? Acik alan futbolu oynadilar, kanatta Burak, santraforda Umut, Hoca Senol Günes. Meger Hoca isi biliyorsa, verim alabiliyormus. "harla, hurla" basarili olunacaksa, ozaman herkez gitsin "harla hurla" basarili olsun.

Galatasaradaki kötü gidişi saçma işleri umuta bağlamak yanlıış olur her ne kadar adamı deli etse de

Bindirin bi arabaya, depoyu fulleyin, tenekeleri baglayin tampona gitsin arabanin gittigi yere kadar. Kurtulalim su futbol fakirinden.

Geri
Üst Alt