Umut Bulut Galatasaray Tarihinin En Kötü Futbolcusu Mudur ?

Umut Bulut Galatasaray Tarihinin En Kötü Futbolcusu Mudur ?

• Evet

Oy: 10 13,2%
  • Hayır

Oy: 38 50,0%
  • Türk Futbol Tarihinin En Kötüsüdür

Oy: 3 3,9%
  • Dünya Futbol Tarihinin Birinci Ligler Düzeyinde En Kötüsüdür

Oy: 25 32,9%

• Kullanılan toplam oy
    76
Daha kötülerini gördük.

Umut'un iyi niyetinden en ufak bir şüphem yok. Sadece kapasitesi bu kadar. Bu yüzden bir şey diyemiyorum.

Hayır, kesinlikle değil. Umut bu kadar kötü bir futbolcu değil. Yeteneksiz olabilir ama Türkiye liglerindeki en istikrarlı futbolculardan bir tanesidir. Yıllardır ortalama olarak 10-15 golü yakalamıştır ve Süper Lig kariyerinde şu an toplamda 134 gole imza atmış bir futbolcu.

Son 5 sene içinde oynamış olan topçular içinde bile en kötüsü değil.

Bu gözler İorfa'yı, Erhan Önal'ı gördü... Umut kötü tabiki ama Umut'a gelene kadar neler var neler....

Bizim klüp olarak şöyle bir özelliğimiz var ( Van Gobel hariç) Zenci futbolcuların nerden yumuşağı var bulur getiririz..

Prates-Cristian-Lukunku-Chenjeou-Carole-zapata benim ilk aklıma gelenler.. hatta bunlara Nonda'yı bile ekleyebiliriz..

Bildiğin yumuşak bunlar.. Zenci dediğin sert futbolcu olur topa sert olur bizimkiler yumuşacaklardan

23 yaşındayım öncesini bilmem aklımın yettiği kötüden iyiye; Barış Özbek > Zapata > Mustafa Sarp > Umut Bulut > Aykut Erçetin > Gökhan Zan > Ayhan Akman

Gökhan Zan ve Ayhan Akman gibi adamlarin isimlerinin gecmesi yakismamis.

Bence cok ama cok daha kötülerini gördük.. Gökhan ve Ayhan dan abartmadan en az 20-30 daha kötü adam görmüsüzdür son 10-15 senede.

Son düzenleme:
ayhanı ne yalan söylim bende beğenmezdim döneminin selçuk inanıdır(selçuğun 2.3.4. ve 5.sezonundaki halleri) ama ondan daha çok koşardı maçlarda asla en kötü oyunculardan sayılmaz en iyilerede koymam

Gökhan Zan ve Ayhan Akman gibi adamlarin isimlerinin gecmesi yakismamis.

Bence cok ama cok daha kötülerini gördük.. Gökhan ve Ayhan dan abartmadan en az 20-30 daha kötü adam görmüsüzdür son 10-15 senede.

İllaki vardır hocam sivrilenleri yazdım.

Geri
Üst Alt