Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.605
- 2.183
- 1.748
fener maçına umut bulutun babası ve ölenlerimiz için bir kareografi hazırlanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bu yazıları yazarken benim ailemden çıkar birgün diye korkmuyorlarmi acaba kisiligini sevdigim bnleriPislikler, bir "insan" böyle bir günde böyle seyler yazmaktan utanmaz mi hic. Sizinle ayni havayi solumaktan utaniyorum.
![]()
Milletin derdi emek falan değil,kendi takımlarının şampiyon olması.Şu Beşiktaş şampiyon olsa da rahatlasa şu Beşiktaşlılar,en azından bir süreliğine böyle saçma sapan şeyleri duymayız en azından.
Her takimin böyle taraftari var mlsf
Beşiktaşlılar'da görece daha çok.
Bunları yazan canlılar ya malum örgüt sempatizanıdır ya da fanatiklikten gözü dönmüş yaratıklardır büyük bir ihtimalle.Ne olursa olsun bu gibi şerefsizler yüzünden insan olduğumuza utanıyoruz.Pislikler, bir "insan" böyle bir günde böyle seyler yazmaktan utanmaz mi hic. Sizinle ayni havayi solumaktan utaniyorum.
![]()
Ya zaten suç ne umut'ta ne de Sabri'deKeske baban Rahmetli olmasaydıda sende bu takimda futbolu birakana kadar oynasaydin yeminlen aklimdan cikmiyor adam şimdi ne haldedir birde bak şu kadar para kazaniyor falan diyorduk simdi servetini dökse o sevdiği adam geri gelirmi ah ulan yalan dünya ah uzmeyelim birbirimizi hele böyle bir ülkede hele böyle kalkeslerin olduğu ortamda hepimiz diken üstündeyiz birbirimizi uzmeyelim güzel insanlar.
Haklisin ne denebilirki suanda herkes gecmis icin üzgün soylediklerinede pisman Allah Rahmet eylesinYa zaten suç ne umut'ta ne de Sabri'de
Umut mesela 3.yedek forvet olarak takımda kalsa ve maaşında düşüş olsa kim ona tepki gösterir?
Adamı 1.forvet olarak sahada ve takım planlamasında tutup ona inanılmaz yüksek bedelleri ödeyenler esas suçlular
Umut bu tepkileri zaten bu saçmalıklardan dolayı görüyor.
Allah babasına rahmet eylesin
Allah Umut'a da sabır versin ne diyelim artık