Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

fener maçına umut bulutun babası ve ölenlerimiz için bir kareografi hazırlanmalı

Allah rahmet eylesin

Mekani cennet olsun insallah

Bundan daha buyuk bir aci olamaz

Pislikler, bir "insan" böyle bir günde böyle seyler yazmaktan utanmaz mi hic. Sizinle ayni havayi solumaktan utaniyorum.

CdgJW-5WAAAURRk.jpg
Bunlar bu yazıları yazarken benim ailemden çıkar birgün diye korkmuyorlarmi acaba kisiligini sevdigim bnleri

kötü haberler kesilmedi Allah rahmet eylesin :(

Burada o kadar beddua edildi.. sanırım beddualar yerini bulmuş.. yazık olmuş

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir durum yani Umut'un yerinde olmak istemezdim. :(

Pislikler, bir "insan" böyle bir günde böyle seyler yazmaktan utanmaz mi hic. Sizinle ayni havayi solumaktan utaniyorum.

CdgJW-5WAAAURRk.jpg
Bunları yazan canlılar ya malum örgüt sempatizanıdır ya da fanatiklikten gözü dönmüş yaratıklardır büyük bir ihtimalle.Ne olursa olsun bu gibi şerefsizler yüzünden insan olduğumuza utanıyoruz.

Keske baban Rahmetli olmasaydıda sende bu takimda futbolu birakana kadar oynasaydin yeminlen aklimdan cikmiyor adam şimdi ne haldedir birde bak şu kadar para kazaniyor falan diyorduk simdi servetini dökse o sevdiği adam geri gelirmi ah ulan yalan dünya ah uzmeyelim birbirimizi hele böyle bir ülkede hele böyle kalkeslerin olduğu ortamda hepimiz diken üstündeyiz birbirimizi uzmeyelim güzel insanlar.
Ya zaten suç ne umut'ta ne de Sabri'de

Umut mesela 3.yedek forvet olarak takımda kalsa ve maaşında düşüş olsa kim ona tepki gösterir?
Adamı 1.forvet olarak sahada ve takım planlamasında tutup ona inanılmaz yüksek bedelleri ödeyenler esas suçlular
Umut bu tepkileri zaten bu saçmalıklardan dolayı görüyor.

Allah babasına rahmet eylesin
Allah Umut'a da sabır versin ne diyelim artık

Ya zaten suç ne umut'ta ne de Sabri'de

Umut mesela 3.yedek forvet olarak takımda kalsa ve maaşında düşüş olsa kim ona tepki gösterir?
Adamı 1.forvet olarak sahada ve takım planlamasında tutup ona inanılmaz yüksek bedelleri ödeyenler esas suçlular
Umut bu tepkileri zaten bu saçmalıklardan dolayı görüyor.

Allah babasına rahmet eylesin
Allah Umut'a da sabır versin ne diyelim artık
Haklisin ne denebilirki suanda herkes gecmis icin üzgün soylediklerinede pisman Allah Rahmet eylesin

Hayat böyle ucuz işte. Başin saolsun Umut Bulut.

Biliyorum bu yazılanlar çoğu unutulur lakin... Kimseyi kırmaya lim... İyi geçinmeye bakalım... Herşey de iyiligi gormeye çalışalım.

Yarın herkezin hayatın son günü olabilir...hayat fani..

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Geri
Üst Alt