Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

Allah rahmet eylesin, Umut'a ve ailesine sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin, Umutun ve tüm sevenlerinin başı sağolsun :(

Allah rahmet eylesin. Cok aci bir durum ya.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Çok acı bir durum. Allah rahmet eylesin.

En büyük acıyı insan cenazeyi teşhis ederken yaşar, çok zor valla şu yaşanan Allah sabır versin

Şok oldum yeminle...

Allah sabır versin. Kim sorumluysa Allah en yakın zamanda cezalarını versin.

Futbol falan bir yana artık. Yazık oldu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

0217f292913233ea51d93d28ac40cc98.png

Yazıklar olsun bu ülke futbolu , hiç birşeyi haketmiyor. Şimdi bem yabancı olsam hiç durmam yeminle. Cidden bu duruma gelmesinde kimin etkisi varsa Allah bin belasını versin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah rahmet eylesin...bütün hayatını kaybedenlere
nur içinde yatın...
masum yere hayatını kaybeden insanların hepsine üzülüyor insan
ama Umut'un babası olunca sanki kendi yakınımmış gibi daha çok canım yandı

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Umut Bulut'a ise Allah sabır versin.

Allah rahmet eylesin. Geçirdiği bunca kötü zamandan sonra nasıl toparlar bilemiyorum.
Taraftara büyük iş düşüyor bu konuda. İyi oyuncu kötü oyunculuğunun dışında bir insan bu kişi. Ömrünce kapanmayacak bir yara açmıştır bu olay.

Pislikler, bir "insan" böyle bir günde böyle seyler yazmaktan utanmaz mi hic. Sizinle ayni havayi solumaktan utaniyorum.

CdgJW-5WAAAURRk.jpg

Pislikler, bir "insan" böyle bir günde böyle seyler yazmaktan utanmaz mi hic. Sizinle ayni havayi solumaktan utaniyorum.

CdgJW-5WAAAURRk.jpg

Milletin derdi emek falan değil,kendi takımlarının şampiyon olması.Şu Beşiktaş şampiyon olsa da rahatlasa şu Beşiktaşlılar,en azından bir süreliğine böyle saçma sapan şeyleri duymayız en azından.

Keske baban Rahmetli olmasaydıda sende bu takimda futbolu birakana kadar oynasaydin yeminlen aklimdan cikmiyor adam şimdi ne haldedir birde bak şu kadar para kazaniyor falan diyorduk simdi servetini dökse o sevdiği adam geri gelirmi ah ulan yalan dünya ah uzmeyelim birbirimizi hele böyle bir ülkede hele böyle kalkeslerin olduğu ortamda hepimiz diken üstündeyiz birbirimizi uzmeyelim güzel insanlar.

Geri
Üst Alt