Ünal Aysal: ”2012 vizyonunu devam ettireceğim”

ya bu ali dürüst falan nerede arkadaş neden hiç aktif rol almazlar saçma sapan adamlara kaldı koca GS

Dursun ne yapıp edip Erden’in gönlünü alsın projenin başına geçirsin
benimde isteğim bu ama şu tarafından da sorgulamak lazım.

mevcut yönetim kadrosu (ya da aday olarak revize edilen kadro) içerisinde Drusun Başkan haricinde Erden Timur'un arkasında duran oldu mu ?

hangi akıl birliği ile florya projesinde BB'den çıkmak için sunulan "biz yaparız" modelinden vazgeçildi. BB için ultra kemer sıktık güya...

Dursun başkanı kenara koyduğunda mevcut yönetim Erden Timur'u kabullenemiyor gibi sezgim var - ya da hakikaten sadece orada durup hiç bir şey yapmıyorlar gibi hissediyourm.

Açıklamamı gerekiyor ...erden timur
projeler mi ...erden timur
transfer ...erden timur
takım içi dengeler... erden timur

sürkeli kişisel saldırı var adama - yönetim ortada yok
haakret ediliyor - çıt çıkaran yok (2 gündür Dursun başkanın hikayeleri basın sorusunda araya girip erden timuru koruyan baba figürü halleri çok geç kaldı)

e ne anladım ben o yönetim kalabalığından o zaman.

demek istediğim - diyelim devam etti ama o kadro içerisnde sahip çıkılmazsa erden timur'a - ve nasıl seçilirken onu koz kullandıkları gibi ön planda "lider" vasfıyla görmezse sıkıntılar devam eder düşüncesidneyim. gün gelir taraftarın bile önüne atarlar belki...

Ünal Aysal'a gelince - kendi döneminde sevdik tabii başarılı sonuçlar trasnferler falan filan - maddi olarak altından kalkamadı ve külfet ile bitirdi dönemini o da zaten kötü anılmasına neden oluyor.

düşünüyprum - kurguluyorum - denmişki komite olacak Florya sportifte...yani her halta Ünal Aysal denmeyecek - tepede o olacak - koşuşturmaları bu komiteye yaptıracak belli.

bütün olan biteni konuşulanı düşününce - istediğimiz sert dozda yönetim Süheyl tarafında var gibi druyor - tabii ki tehlikeli bir rezzan var - tıpkı Metin öztürk gibi. fakat Erden Timur bu bahsi geçen komitede olsa ? ya da hiiiç alakası olmayıp - "BİZ YAPALIM" konseptinde el atsa çok daha verimli ortam olur düşüncesindeyim.

he şunuda ekliyeyim.

bir anket açılsın madem herkesi teraziye koyuyor forum.

Erden timur BU SEZON sizce başarılı mıydı? (sorunun ağırlığının farkındayım - ben hep takıma kulübe yakın olsun istyorum ama genel tarafatar modundan yola çıkıyorum)

transferler tutmadı - BB için kemer sıkıldı (yönetim forsu) - falza maaşlar verildi...

böyle konuşulur 5 sene sonra heralde.

günlük ve anlık değerlendirme ile kimseden memnun olunmaz...dmeye çalıştığım bu.

Ünal Aysalla keşke beraber çalışsaalr - çünkü Erden Timur bri nevi kontrol mekanizması oluyor orda. bence çok rahat başarılı oluruz ama bana kalırsa eğer devam etmeyecekse Florya projesini elin adamlarına bırakmadan Erden Timur ve benzeri insanlarla yapmak lazım.

ünal başganım avrupadan bir kupa getirir bu dönem.

Senin o vizyonunun bedelini kaç sene ödedi bu takım? Anca pro içip caka satmaktan başka bir iş yaptığınız yok.

Senin ben cibilliyetine.....

2015'de Prandelli'yi kovduktan sonra "hükümeti bahane edip" takımı yüz üstü bırakıp kaçtığını unuttuk mu sanıyorsun? 2012 vizyonuymuş :red:

Başta hepimiz acayip heyecanlanmıştık o dönem, sadece Ünal Bey değil yönetimi de iddialıydı. Herkes her şeyi yaparız ederiz diye konuşuyorlardı. Sonra adam kendisini Süperman sandı, her şeyi tek yaparım sandı ve mahvetti gitti takımı. Başta birkaç yıl ileriye götürdü ama giderken de aynı şekil geriye gitmiştik.

Eski başkan A.Ş'ye yönetici falan olmaz. Egosu sığmaz oralara. Bu adamların amacı şu anda güzel giden işlerden kendilerine pay çıkarmak. Yok profesyoneller getireceğiz yok vizyon diye dedikleri şey eşini dostunu Galatasaray üzerinden ihya etmek. Bir sürü abuk subuk adamları getirip çok çalışıyoruz imajı yaratmak isteyecekler. Avrupa'dan getirebilecekleri tek kupayı da Starbucks'tan alırlar.

Geri
Üst Alt