Ünal Aysal: "2017 yılında G.Saray başkanı olmak planlarım arasında yok"

Ozan Kesgin

Cezalı
al.Jpeg

Ünal Aysal Mali Genel Kurul'da seçim ile ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Aysal, "2016'dan sonra yokum. Bu sene seçim kararı alınırsa adayınız ben değilim" dedi.

haldun üstünel ve genç,güvenilir bi ekip gelmeli 2017de.

75 yaşında olacak başkan. Eleştirmeyin!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sayın genel kurul üyeleri özür dilerim. Gerçek niyetlerimi açıklasa idim bu kadar vakit kaybetmez idik.Ben geçen sene seçim yaptım ve bu hakkımı kullandım. Artık bununla alakalı seçim talep etme hakkım yok. Benim kararım Galatasaray Kulübü'nde başkan olarak 2016'ya kadar devam edip görevimi bırakmak. Bemim hayat planlamam da Galatasaray için 2016'dan sonrası yok. Erken seçim kararı çıkarsa adayınız ben değilim."

Bu konuşmadan sonra seçim kongrenin gündem maddesi olmaktan çıktı.

Genel kurul ultimatom sevmez pek. Zaten yönetimi degistirmeye sicak bakmiyor muydu Baskan?

Bu dandik yönetimle mi devam edeceksin seneye be Baskan?

Valla o zaman hayirilisi ne ise o olsun.

Keske Baskan daha güclü bir yönetim ile 3 sene daha devam etse

seçim kararı çıkarsa ben yokum nedir,işler kötü gidince bırakmak en kolayı

2016'ya kadar baskan kafasındakileri eyleme gecirir ve koltugu Haluk Ulusoy'a bırakır...

Geçen yıl nasıl seçim kararı aldı isen yeniden al başkan..

Saygı duymak lazım. 2016'da 75 yaşında olacak.

Bırakacam demiyor 2017 yılında yokum diyor.2 sene nasıl olsa başkan.Bir sene uzatmak için boşuna seçim yapmayalım diyor.

bu sene seçim kararı çıkarsa aday değilim demiş ki seçim olsa zaten aday çıkmayacak karşışına, daha güçlü bir yönetim ile devam etmesi lazım başkanın,etrafındaki etkisiz elemanları temizlemesi lazım bence

Geçen sene adam gibi yönetim kursaydın bu saçmalıklar ile uğraşmazdık.

şu mancini ısrarından vazgeç yönetimede ali dürüstle albayrağı al etkisiz adamları pasifize et Bülent tulunu kov

bu sene seçim kararı çıkarsa aday değilim demiş ki seçim olsa zaten aday çıkmayacak karşışına, daha güçlü bir yönetim ile devam etmesi lazım başkanın,etrafındaki etkisiz elemanları temizlemesi lazım bence

Yeniden seçim olunca aynı adamlarla devam etmeyeceğini nereden biliyorsun.Bunun için geçen sene seçim yaptı zaten.

Aday olmayacağım demesinin sebebi başlıkta yazıyor

Geri
Üst Alt