Ünal Aysal: "2017 yılında G.Saray başkanı olmak planlarım arasında yok"

Tüzükü değiştirmek çok zor değildi ayrıca stad teklifinde de bulunmuştu ki o stad 2004-2005 zamanı elimize geçecekti.Muazzam başarı sağlardık

Bir kişiye özel tüzük değişmez bizde. Başkaları ile karıştırmayın bizi lütfen.

Ali Dürüst ok. Adnan Öztürk sandığınız gibi iyi bir insan değildir. Başkanın arkasından her türlü oyunu çevirecek potansiyele sahiptir zaten bu yüzden şutlanan ilk kişi kendisi oldu.

Ben olsunlar diye yazmadım zaten hiç biri için. Aday ola bilecekleri yazdım sadece.

Benim kişisel isteğim ve tek adayım ali dürüst'dür. Her bakımdan hem hazır hemde hak etmişdir o mevkiyi

Kişiye özel ne zaman tüzük değişdi bizde? Bilmiyorum vallahi. Varsa örnek bilgilendirirsen sevinirim ciddiden

Adnan Polat kendi keyfi için genel kurulun yetkilerini kısıtlayan kavgalı gürültülü bir tüzük değiştirmişti.2011 ya da 2010 olması lazım.İsteyince değişiyor

koca kulübü ego tatmin etme araci görmekten vazgecsek

isleyen carkin icine nasil ..... gördük

Adnan Polat kendi keyfi için genel kurulun yetkilerini kısıtlayan kavgalı gürültülü bir tüzük değiştirmişti.2011 ya da 2010 olması lazım.İsteyince değişiyor

O kişiye özel değildi. Liseli olmayanların üye olma hak oranı hakında bir değişiklikdi.

Çok farklı bir konu bu ve değişkliği orda desteklesemde kavga gürültü çıkdığını sende söylüyorsun.

Kişiye özel değişiklik çok farklı bir şey. fener-şike-tff olayında mesela kişiye özel değişiklik oldu .

Bizde bu hiç olmadı ve olmazı çok uzak bir ihtimal olarak görüyorum

O kişiye özel değildi. Liseli olmayanların üye olma hak oranı hakında bir değişiklikdi.

Çok farklı bir konu bu ve değişkliği orda desteklesemde kavga gürültü çıkdığını sende söylüyorsun.

Kişiye özel değişiklik çok farklı bir şey. fener-şike-tff olayında mesela kişiye özel değişiklik oldu .

Bizde bu hiç olmadı ve olmazı çok uzak bir ihtimal olarak görüyorum

10 seneden 5 seneye düşürünce de kişiye özel düşürmüş olmuyorsun herkes faydalanıyor.

Adnan Polatın 2010da yaptığını 2005 yılında yapsak ki Canaydının elindeydi bu en az 2 sene daha şampiyonduk.Kendi egosuna yenildi Canaydın

10 seneden 5 seneye düşürünce de kişiye özel düşürmüş olmuyorsun herkes faydalanıyor.

Adnan Polatın 2010da yaptığını 2005 yılında yapsak ki Canaydının elindeydi bu en az 2 sene daha şampiyonduk.Kendi egosuna yenildi Canaydın

Bu 5 sene olayını caktırmadan yapa bilirdik belki . Ama rahmetlinin egosu yokdu . Şu an para arenadan akıyorsa onun emekleri sayesinde olmuşdur.

Sportif yönetimliği berbata yakın olsada artıları çok fazla oldu ama bunu şimdi anlıyoruz ancak .

Şimdiki yönetim maddi anlamda ve sportif komularda başarı yakamışza bunun en önemli imzası hep canaydın başkanın sayesinde olmuşdur.

Arena için hayatını verdi resmen adam.

Bu 5 sene olayını caktırmadan yapa bilirdik belki . Ama rahmetlinin egosu yokdu . Şu an para arenadan akıyorsa onun emekleri sayesinde olmuşdur.

Sportif yönetimliği berbata yakın olsada artıları çok fazla oldu ama bunu şimdi anlıyoruz ancak .

Şimdiki yönetim maddi anlamda ve sportif komularda başarı yakamışza bunun en önemli imzası hep canaydın başkanın sayesinde olmuşdur.

Katılmıyorum.Bu borçun olmasının sebebi ve o kadar ayağa düşmemizin müsebbibi Canaydın zaten.10 sene kaybettirdi bize.

Başkanın ilk açıklamaları var mı neler söyledi merak ettim genel kurul açılışında.

Katılmıyorum.Bu borçun olmasının sebebi ve o kadar ayağa düşmemizin müsebbibi Canaydın zaten.10 sene kaybettirdi bize.

10 sene omu kaybetirdi scaba yoksa uefa şampionluğundan sonr küçülmeye gidenlermi . Tartışılır bu konu bence. Ama canaydın döneminde mali yükün coğalmasına hem fikiriz galiba. Ama karşılığı olarak arenayı kazandırdı sonucta bizlere.

Bide aysal başkan gelseydi stad yapacakdı demişdin. Hediye mi edecekdi? Öyleyse başkanmı olması gerekirdi ilaki? Ver başkanlığı al stadı yani.

Baskan, 2 sene daha ayni kadro ile burdayim dedi.

●○●

2016´ya kadar Baskanimiz Ünal Aysal.

Bu yönetimle devam etmek ne kadar dogru tartisilir da, ben Baskana güveniyorum.

Bu sene yaptigi hatalari insallah tekrarlamayacak, zira hirsli ve basarili bir Baskan Ünal Aysal.

Umarim futbolda da dogru yapilanmayi yapar ve 1 sezon daha kaybetmez.

10 sene omu kaybetirdi scaba yoksa uefa şampionluğundan sonr küçülmeye gidenlermi . Tartışılır bu konu bence. Ama canaydın döneminde mali yükün coğalmasına hem fikiriz galiba. Ama karşılığı olarak arenayı kazandırdı sonucta bizlere.

Bide aysal başkan gelseydi stad yapacakdı demişdin. Hediye mi edecekdi? Öyleyse başkanmı olması gerekirdi ilaki? Ver başkanlığı al stadı yani.

Aysal başkan değil yönetime girecekti.Stad konusunda da yardımcı olacaktı.Dediğin gibi bir durum yok.Küçülmeye giden de yine Canaydındır

Canaydın'in en büyük hatası hersey iyi giderken Lucescu'yu gonderip Terim'i getirmesi oldu. Maddi acidan yaptigi yanlis hamleleri hic soylemiyorum bile.

●○●

Bugüne kadar hiç eleştirmedim ama Selçuk-Burak ikilisini takımın iskeleti zannediyorsa biz bu iskeletle önümüzdeki sezon ilk 2'yi göremeyiz.

Rahmetli Lucescu'yu yollayip Fatih Terim'i getirerek kuluble FB arasinda oyle bir fark acti ki ancak yapilan stadla ve FB'nin basinda A.Yildirim'in olmasiyla kapattik o farki. Fenerbahce'nin basinda iyi bir baskan olsaydi 03-11 arasi kapanmayacak bir fark yapabilirlerdi.

Stadin yapilmasinin ana nedeni Ozhan Canaydindir ama sonra A.Polat.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bazı arkadaşlar seçimi Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak geri gelecek diye istiyorlar.

Abdurrahim Albayrak' ı bilmem ama Ali Dürüst' ün seçim olsa bile yönetime tekrardan gireceğini sanmam. Ali Dürüst gibi bir adam kendisine yapılan muameleden sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmaz. Büyük ihtimalle bir sonraki seçimde başkan adayı olur ve kazanır.

Diger alintida soyledim gercide Ozhan Canaydin'dir tek nedeni 10 sene kaybetmemizin. Kuculmeye gittigi filanda yok. Lucescuyu kovdu Terimi getirdi sacma sapan harcamalarla kulub borc Altina girdi sonra devamli artti o borc. Lucescunun gitmesi donum noktasidir.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt