Ünal Aysal: "2017 yılında G.Saray başkanı olmak planlarım arasında yok"

Aysal başkan değil yönetime girecekti.Stad konusunda da yardımcı olacaktı.Dediğin gibi bir durum yok.Küçülmeye giden de yine Canaydındır

Canaydınmı yoksa cansunmu? Bence cansun gitti küçülmeye. Canaydın ise baya risk alarak maddi anlamdatransferlerde iflas oldu zaten. Burda ama hem tulunun süper transfer politikası etkisi oldu hemde fatih terimin başarısızlığı.

Demin başkanlık için yazmışdın aysal başkanı şimdi yönetime. Kafam karışdı. O konuları hiç hatırlamadığım için yazdıklarına güvenerek yorum yaptım.

Ama hadi yönetime girme şartı olsun. Ilaki girmesimi gerekir yardım için? Hiseleri alarak yardım ederken mesela değildi yönetimde.

Kulüp içinden haber alan arkadaş patladı sanırım :happy:

Iyide onun zamaninda Luce'yi yollamasi ile ayni sey degil ki Luce herkesle iyi anlasiyordu herkeslede arasi iyiydi secim kurbani oldu adam.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Tanju'nun yazdığı yazıda ki "Herşey iyi giderken" kısmını atlamışsın. O cümleye istinaden yazdım. Benzerlik var diye..

Canaydınmı yoksa cansunmu? Bence cansun gitti küçülmeye. Canaydın ise baya risk alarak maddi anlamdatransferlerde iflas oldu zaten. Burda ama hem tulunun süper transfer politikası etkisi oldu hemde fatih terimin başarısızlığı.

Demin başkanlık için yazmışdın aysal başkanı şimdi yönetime. Kafam karışdı. O konuları hiç hatırlamadığım için yazdıklarına güvenerek yorum yaptım.

Ama hadi yönetime girme şartı olsun. Ilaki girmesimi gerekir yardım için? Hiseleri alarak yardım ederken mesela değildi yönetimde.

Cansun dediğin 6 ay falan kaldı.Cansun demek komedi olur.Bayan basket takımı 2005 yılında küme düşmüştü.Başkanlık için yazmadım fırsat vardı reddeddik dedim.Yardımı istemiyoruz dedi Canaydın kendimiz yaptırırız dedi.Maketlerle fala uyuttu milleti.Aysalı camiaya sokmayan adam Canaydındır.Her konuda olduğu gibi bunda da batırmıştır.Fenerlilerin Canaydını çok sevmesinden de görebiliriz bu durumu

Diger alintida soyledim gercide Ozhan Canaydin'dir tek nedeni 10 sene kaybetmemizin. Kuculmeye gittigi filanda yok. Lucescuyu kovdu Terimi getirdi sacma sapan harcamalarla kulub borc Altina girdi sonra devamli artti o borc. Lucescunun gitmesi donum noktasidir.

Ola bilir. Lucescu kalsaydıbelki daha farklı olurdu ama buda sadece acabalar dünyası. Belki oda bañarısız olurdu aynı terim gibi.

Bilemeyiz bunu maalesef. Diğer yazdıklarına az çok katılıyorum.

Tarih tekerrür etti diyorsun.

Valla Gökhan tarih tekerrür mu etti bilmiyorum ama bildiğim birşey var işler iyi giderken değişiklik yapmak cok mantikli gelmiyor bana.

o mesaji yazarken Terim ile baglanti kurmamistim aslinda. Canaydin'in yaptigi en büyük yanlisti Luce'yi gondermesi onu belirtmek istedim.

●○●

Cansun dediğin 6 ay falan kaldı.Cansun demek komedi olur.Bayan basket takımı 2005 yılında küme düşmüştü.Başkanlık için yazmadım fırsat vardı reddeddik dedim.Yardımı istemiyoruz dedi Canaydın kendimiz yaptırırız dedi.Maketlerle fala uyuttu milleti.Aysalı camiaya sokayan adam Canaydındır.Her konuda olduğu gibi bunda da batırmıştır.Fenerlilerin Canaydını çok sevmesinden de görebiliriz bu durumu

Canaydın-aysal muhabetini pek bilmiyorum vallahi. Neyse eskilerde kalmak ne fayda. Önümüze bakalım .

2016 ya kadar koyduğu hedefleri gercekleştirsin hele bir.

Şimdiye kadar ben taraftar olarak notum başkana versem pek iyi olmaz verdiği sözlere dayanarak.

2 senesi ama daha var ve sonucta.

Canaydın-aysal muhabetini pek bilmiyorum vallahi. Neyse eskilerde kalmak ne fayda. Önümüze bakalım .

2016 ya kadar koyduğu hedefleri gercekleştirsin hele bir.

Şimdiye kadar ben taraftar olarak notum başkana versem pek iyi olmaz verdiği sözlere dayanarak.

2 senesi ama daha var ve sonucta.

2001'den sonra en kaliteli yönetim.. En başarılı da. Hatta akp gibi bir duvar olmasa önümüzde şu anda maddi olarak büyüklerle aşık atıyorduk.

Ola bilir. Lucescu kalsaydıbelki daha farklı olurdu ama buda sadece acabalar dünyası. Belki oda bañarısız olurdu aynı terim gibi.

Bilemeyiz bunu maalesef. Diğer yazdıklarına az çok katılıyorum.

Luce basarisiz olabilirdi tabi ki ama o maksimum 5-6M harcardi butcesi o olurdu.

Luce basarisiz olabilirdi tabi ki ama o maksimum 5-6M harcardi butcesi o olurdu.

Ola bilir tabiki ama bu yine sadece tahmin yorum oldu. Ama şurda kimse canaydınbaşkanı eleştiremez bence.

Niye luceyi gönderip terimi getirdin. 4 sene üst üste ve uefa şampionu yapmış birisini getirmiş birisini somucta.

Lucescuda o dönem biraz kapalı kutuydu sonucta. O değişikliği o dönem imkanı olan herkez yapardı galiba.

Gittiği gün tekrar yükseleceğiz basket masket kurtarmaz seni bu laflarınınla ancak ergenleri kandırırsın.

Fenerli mantığı seninki

Şampiyon olmayalım kupa kazanmayalım ama galatasarayı yenelim o bize yeter.Fazla takılmayın antuya iyice onlara benzediniz.

fenerli mantığı değilmi

bir sene şampiyon olamyınca istifa

terimi gönderince istifa

bu ne mantığı sence kebapçı kardeşim?

Fenerli mantığı seninki

Şampiyon olmayalım kupa kazanmayalım ama galatasarayı yenelim o bize yeter.Fazla takılmayın antuya iyice onlara benzediniz.

Madem bu kadar Şampiyonluklara, Kupalara endekslisin, bu adamı eleştirmen çok saçma.

Adamın yönetiminde 3'de 2 yaptık.

Laf olsun torba dolsun..

fenerli mantığı değilmi

bir sene şampiyon olamyınca istifa

terimi gönderince istifa

bu ne mantığı sence kebapçı kardeşim?

Başarılı olan ekibi dağıtıp sonrasında futbol takımının içine edersen istifa derler gayet normal bir tepki bu.

Bir maçı yendik o yetmezmi mantığından kat ve kat iyidir.

Geri
Üst Alt