Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

aysal nasıl getirecek pahalı yerli oyuncuları ? yeni sponsporluklarmı cebindenmi

Sponsorda olabilir..Stancu,Cluio,Zapata alıp parayı sağa sola dağıtacağına..3'ünün parası ile en azından 1 tane sağlam topçu alır..Transfere karışmayacaktır..Kesin başka birileri bakacaktır..Baksan polat hemen kendi başına oyuncular ile ilgilenmeye başlamış..Sanki onun işi..Sonrada gelen hoca oyuncuları beğenmiyor.

1-Klüp daha profösyönel yönetilecek,işler ehli insanlara teslim edilecektir.

2-100.000 dolara cenkler,500.000 dolarlara riberry ler elden kaçırılmayacaktır.

3-yönetimde yer alanlar galatasarayı müşteri görmeyip,yaptıkları işlerden para almayacaktır

4-fatih terim,hakan şükür,bülent korkmaz,kısacası tüm efsane isimler küskünlüklerini bi kenara bırakıp galatasarayımıza hizmet edeceklerdir.

5-inan kıracın da dediği gibi;ünal aysal gibi şirket yönetme,para yönetme kabiliyeti üst düzey olan bir başkan galatasaraya faydalı olacaktır.

Ribery'yi kaçıran belli.

Onur kardeşim; kendi başkanı tarafından emniyete ihbar edileceğini gören ve bunu içine sindirebilen taraftarlara ne söylesen anlamsız..Bu yönetim ile tarihi rekorları altüst etmisşsin ne ifade eder ki? Demekki bazı arkadaşlar puan tablosunda kendisini Sivas'a, Bucaspor' a yakın görünce pek memnun oluyorlar..Bencede devam etsin Polat, küme düşürene kadar!!

abiciğim aysal cımısın anti polatçımısın bilmiyorum ama aysal a muhalif olanları polatçı neden ilan ediyorsunuz ?

Onur kardeşim; kendi başkanı tarafından emniyete ihbar edileceğini gören ve bunu içine sindirebilen taraftarlara ne söylesen anlamsız..Bu yönetim ile tarihi rekorları altüst etmisşsin ne ifade eder ki? Demekki bazı arkadaşlar puan tablosunda kendisini Sivas'a, Bucaspor' a yakın görünce pek memnun oluyorlar..Bencede devam etsin Polat, küme düşürene kadar!!

Emniyete bildirilmedi kimse aynı mesajı 3'tür görüyorum

Açıkçası ben bu müthiş güveninizi anlayamıyorum. Zamanında Adnan Polat'a da böyle deniliyordu ki diyenlerden biri de bendim. Şirket yönetimini çok iyi bilmesi bize çok şey kazandırmaz ki bu adamlar şirket yönetmekten ziyade şirket yönettirmeyi bilirler.

Umarım bu laflarınızı yemezsiniz. Ünal Aysal'ın cebindeki paranın da bize katkısı olmaz boşa umutlanmayın. Abramovic gibi karşılıksız paraları kimse vermez kolay kolay.

Herkes doğru yanlış iyi kötü bilip bilmeden kulaktan ekrandan sürekli bişeyler karalayıp duruyor.. Herkes için en iyisi bizim için Galatasaray için en iyisi neyse o olsun..

seçilirse futbol şubesini kime bırakacağı önemli

Sponsorda olabilir..Stancu,Cluio,Zapata alıp parayı sağa sola dağıtacağına..3'ünün parası ile en azından 1 tane sağlam topçu alır..Transfere karışmayacaktır..Kesin başka birileri bakacaktır..Baksan polat hemen kendi başına oyuncular ile ilgilenmeye başlamış..Sanki onun işi..Sonrada gelen hoca oyuncuları beğenmiyor.

nerden biliyon bunları yapacağını onu anlamıyorum işte herkes bi yapacağı işi söylüyor şirket gibi herkes kendini işini yacpck diyen var senin gibi diyen var doğrudur yapabilir ama parası korkutuyor beni açıkcası zapata yı çıkar diğerleri o paralar eder stancu yu görecez daha onuda tam göremedik :)

Şuanda zaten herşeyi polat yapıyor..Bir hocalığı eksik.

Aysal gelince karışmayacak.İşini bilen profesyonel kişiler bu işlere bakacak..

Yasin kardesim inan ki sadece bu puan tablosu yüzünden söylemiyorum bunlari. Kesinlikle degil. Adnan Polat´in hatalari say say bitmiyor ki. Hangisini sayayim simdi? Tabiki sezon basindan beri aldigi ihanete varan kararlar, bu durumda olmamizin en büyük sebebidir. Bu durum bile Adnan Polat´in gitmesi icin yeterli sebeptir. Ancak stat acilisi sonrasi olanlar, gücsüz durusu, yag cekmesi, medyaya haddini bildirememesi, her sikistiginda efsanelerimizi harcamaya göze almasi (kendini kurtarmak adina), gitmesi icin sebeplerden birkaci. Daha cok var böyle. Utanmadan yalan söylemesi mesela. 1 degil 50 kere yalan söyledi simdiye kadar. Bizimle oynadi.

Öncelikle surasini bilmenizi isterim..!

Ünal Aysal´in Maddi gücüne bakip hemen Pembe Tablo cizmeyin...

Hersey Para olsa Sampiyonlar Ligi Finali hersene Real Madrid:Chelsea veyahut Man City arasinda gecerdi...

Hersey Para olsa Real Madrid Barcelona´dan yillardir Fark yemezdi..!!

Çok haklısın ancak şu yokuşu atlatıp düzlüğe çıkabilmek için bir miktar(baya bi' miktar) maddi desteğe ihtiyacımız var. Keza işini bilen;

Şirket yönetimini çok iyi bilmesi bize çok şey kazandırmaz ki bu adamlar şirket yönetmekten ziyade şirket yönettirmeyi bilirler.

en azından yönettirmeyi bilen birilerine, en ufak olayda kime sırtını döneceğini bilen birilerine ihtiyacımız var.

Şuanda zaten herşeyi polat yapıyor..Bir hocalığı eksik.

Aysal gelince karışmayacak.İşini bilen profesyonel kişiler bu işlere bakacak..

Yapma Emrah nasıl bu kadar güvenebiliyorsun yahu ? Abartıyorsunuz kusura bakmayın.

Geri
Üst Alt