Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.360
- 3.279
- 1.618
Cevap: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”
Nesine?
Giriyorum o'kadarı yoktur bizim forumda![]()
Nesine?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giriyorum o'kadarı yoktur bizim forumda![]()
Nesine?
Allah nasip ederse organize olacağımız maç öncesi Sultan Ahmet köftesine. Çetin reiste sebeplenir![]()
Mahir bir tane de Malatya' ya kargo yaparsın artık
Sen kazanırsan ben burdan sana güzel bir Kayısı paketi göndereceğim![]()
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte başkan aslanlar gibi geleceksin köftemizi yiyip gideceksin. Maçıda beraber izleriz![]()
türkiyede türk futbolcularını ederi ile alırı arasındaki fiyat konuşmalarını geçin artık.
yabancı sınırlaması var bu ülkede, ister adamlar ama futbolcu o kadar para etmez orası ayrı.
almak istiyorsan vereceksin vermiyorsan veren alır
Almak istemiyor Başkan.
konu almak isteyip istememesi değil, ayrıca almak istemediği adama hakkında neden yorum yapsın ?
Daha net söyliyeyim ozaman 5 milyona almak istemiyor. Yani Fatih Hoca' da Başkan' da 5 milyon etmez diyor bu adam.
Neymiş bu Alper anlamadım gitti. Türkiye' nin en iyi iki ortasaha oyuncusu Neciple Alper ise yandık ki ne yandık. Bu arada Adaşım Stancu 5 Yekta 4 ederse demişte Onlarda o fiyatları etmezler aslında bunu hiç düşünmüyorsun. Geçmiş dönemdeki başkanların yaptıkları hataları doğruymuş gibi söyleyip onlar bunu ederse Alper 10 milyon eder demek yanlış bence. antudakiler bu kadar sevinmemişlerdir Alper' e bu fiyat verildi diye. Bu arada zaman gösterecek bizlere neler olacağını. fenerliler bile takımlarını alt yapımızdan yetişen emreye bıraktılar siz niye bu kadar görmüyosunuz alt yapıdaki yeteneklerimizi. Bin kere söyledim bir daha söyleyeceğim. O 5 milyonu alt yapıya yatıralım Alper' in 5 katı kalitede 5 tane adamı 5 sene içerisinde çıkartırız.
Cem Sultan gitti herkes üzüldü. Berk Neziroğulları gitti herkes üzüldü. Kimse bu takımdayken transfer yapmayalımda bu adamlara şans tanıyalım demiyordu. Onlarda Türk' tü. Şimdi 5 milyon da eder 10 milyonda eder diyorsunuz Alper için. Yıllardır alt yapı milli takımlarında star olmuş Emre Berkin İsmail Ünsal gibi adamlarda kıytırık Alper' ler yüzünden A takıma çıkamadan gitsin anadolu klüplerine. Onlar alt yapıdan geliyorlar milyon eurolar verilmedi diye tü kaka oluyorlar ama Alper 3 5 maç oynadı diye 10 milyonlar ediyor. Önce içimizdekileri koruyalım onları kazanmanın yoluna bakalım.
usta bende eder demedim zaten okuduysan. niye kaçırdılar da demedim ama yeri geliyor ihtiyacımız olan adamı para konusundan dolayı almıyoruz. mustafa pektemek olsun olcan olsun vb. bu nedenle sürüsüne yerli oyuncu kaçırdık. geçmişte de çok örneği var. yerli oyuncu almak istiyorsan paraya kıyacan. mehme topuz gibi bi adama 9 milyon artı oyuncu vermek gibi bi aptalca durum olmadıkça
iste bu adnan polat zihniyeti. herkes bugun baskanin yaptigini alpere 5 verecegime... fln aciklamasina alkis tutuyor ama bunu adnan polatta soyledi. anadolu kluplerine savas acti ne oldu? hic bisey. kotuye giden biz olduk dedigin gibi ihtiyacin varsa alirsin. yok arsenalden yildiz alirim fln. yabanci sinirlamisinin oldugu bu ulkede bunlari soylemek hic mantikli degil.
usta bende eder demedim zaten okuduysan. niye kaçırdılar da demedim ama yeri geliyor ihtiyacımız olan adamı para konusundan dolayı almıyoruz. mustafa pektemek olsun olcan olsun vb. bu nedenle sürüsüne yerli oyuncu kaçırdık. geçmişte de çok örneği var. yerli oyuncu almak istiyorsan paraya kıyacan. mehme topuz gibi bi adama 9 milyon artı oyuncu vermek gibi bi aptalca durum olmadıkça
iste bu adnan polat zihniyeti. herkes bugun baskanin yaptigini alpere 5 verecegime... fln aciklamasina alkis tutuyor ama bunu adnan polatta soyledi. anadolu kluplerine savas acti ne oldu? hic bisey. kotuye giden biz olduk dedigin gibi ihtiyacin varsa alirsin. yok arsenalden yildiz alirim fln. yabanci sinirlamisinin oldugu bu ulkede bunlari soylemek hic mantikli degil.