Ünal Aysal: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Cevap: “Alper’e 5 Milyon Vereceğime…”

Başkanın sonuna kadar arkasındayım 91 doğumlu ne olacağı belli olmayan bir adama 5 milyon vermektense o parayı alt yapıya harcayıp 5 tane adam çıkartırım...

üstüne 5 daha koy bi 5 daha taksit yap yardıran cinsten bi adam al daha iyi.

bizde yine kazima aydina serkana sabriye hakana gökhana kaldik 5 yildir oldugu gibi

Yok Selim Mertan' a Berkin' e Okan' a İsmail' e kaldık. Biraz onları araştırın bakalım nasılmış yetenekleri?

Ulan tarihinin en kötü Galatasarayından küllerinden bir takım oluşturmaya çalışıyorlar bir Alperi almadılar diye nerdeyse istifa diye bağıracaklar. Hayretki hayret.

Ulan tarihinin en kötü Galatasarayından küllerinden bir takım oluşturmaya çalışıyorlar bir Alperi almadılar diye nerdeyse istifa diye bağıracaklar. Hayretki hayret.

Engel olmaya çalışma. Bırak bağırmak isteyen bir kez bağırsın sonra sustururuz. :) :)

Bu duruma yeni bir çözüm üretirse-Mevlüt-G.töre gibi-bu söylediklerinde sonuna kadar haklı olur.Ama iç piyasadan yerli almayıp yerine yabancı alırsak biraz daha az haklı olur.

Reis Gökhan Töreyi getir, getirde ibret-i alem olsun.

Yahu Gökhan'ı Hamburg neden bıraksın ki :s Basıp parayı alabilecek miyiz?

Ben hiç izlemedim Alper'i ama burada çok fazla öven arkadaşlar vardı.Hatta öve öve bitiremiyorlardı.Şimdi Fener alınca epey bir yerin dibine sokulmuş.Ne diyim inşallah siz haklısınızdır da kaçan balık büyük olmamıştır.

Orta sahamızda biraz bolluk olduğu için 5 milyon verip riske girmememizi anlarım da Olcan'ı nasıl bir mantıkla kaçırıyor bizimkiler onu anlamıyorum.Gökhan Töre'yi alamayacağımızı da biliyorum.

Reis Gökhan Töreyi getir, getirde ibret-i alem olsun.

Az önce bende bunu düşündüm... Ömer Toprak hayalmidir önümüzdeki sezon için? Bu arada Cüneyt Köz var o çocukta çok güzel top oynuyor. Onuda 3 kuruşa 5 köfte şeklinde alabilsek dadından yinmez:)

Alperi övenlerden biride bendim. Her mesajımda onun adı vardı. Ama olmuyorsa olmuyor kardiş. 1 futbolcuyla dünya şampiyonu olmadıkki 1 futbolcuyla başarısız olalım. Birisinin anadolu kulüplerine dur demesi gerekiyordu başkan demiş. Hepsi bu. ;)

Ben hiç izlemedim Alper'i ama burada çok fazla öven arkadaşlar vardı.Hatta öve öve bitiremiyorlardı.Şimdi Fener alınca epey bir yerin dibine sokulmuş.Ne diyim inşallah siz haklısınızdır da kaçan balık büyük olmamıştır.

Orta sahamızda biraz bolluk olduğu için 5 milyon verip riske girmememizi anlarım da Olcan'ı nasıl bir mantıkla kaçırıyor bizimkiler onu anlamıyorum.Gökhan Töre'yi alamayacağımızı da biliyorum.

mantık çerçevesi içinde kimse bana.eskişehirde oynayan alper potuk adlı oyuncunun 5 milyon euro + oyuncu ya transfer edilmesinin doğru oldugunu anlatamaz.. Başkan haklı.Gider Arsenalden atıyorum en kötü Diaby i alır.alper potuk isimli forumca yeni pirlo olarak adlandırılan çocuga bacak arası atar.sonra döner bidaha bacak arası atar.Ama diaby yabancııııı derseniz.Zaten Melo Selçuk var bende,benim ortasahama bence tabanca gibi bi yıldız yabancı oyuncu lazım.O zaman ne olacak.Yekta,Engin Baytar,Emre çolak olacak yedeğimde.Ben ne yapayım 10 trilyona yektayı bile kesemeyecek alper adlı elemanı.

Ilımlı olmaya başladı Mahir burası :) Yöentim istifa diye ben bağırsam iddia ne olur :D

Bilen birisi varsa siralasin. Alper kendini nerde kanitlamis simdiye kadar? Hangi basarisi var? Gecen sezonlarda nerede ve nasil oynamis? Genc milli takimlardaki basarisi ne? Mental olarak ne durumda?

Melo yada Selcuk'u kesebilecekmi? Onu birak, bu ikilinin yanina yaklasabilecek kalitede kac isim var Türkiye'de?

Büyük Takimlarin sorunu genc oyunculardir her zaman. Cünkü büyük takimlar cok asiri riske gi-re-mez! O asiri riske girmek icin bir genc oyuncunun da asiri potansiyeli olmasi gerek.

Kücük takimlar bu konuda daha basarili tabii. Baski yok birsey yok. Basarili olmasada olur. Genc oyuncu koyar oynatir. Genel kalite cok iyi olmadigi icin genelde siritmaz oyuncular. Bazilarida parlar böyle.

Transfer her zaman risk. Bu riski azaltmak icin, kendini kanitlamis, yillardir basarili bir sekilde üst düzey futbol oynamis birine yönelmek tabiiki avantajli. Cogu zaman böyle bir oyuncu bile tutmuyor. Örnekleri fazlasi ile mevcut.

Bakin Mehmet Topuz zamaninda ne kadar isteniyordu herkes tarafindan. Milli Takimin gelecegi deniliyordu. Üstelik istikrarli bir sekilde yillardir oynuyordu. Simdi Fener'de yillardir yedek. Kac kere Milli olmus bu zaman icinde? Bizdede yabanci olsun yerli olsun bir cok örnegi var.

Bunun yaninda bir futbol takimin kültürü ve futbol anlayisi vardir. Basindaki hocanin tercihleri vardir. X takiminda cok iyi bir futbolcu Y takimda cok basarisiz olabilir. Vice Versa.

Yani tüm kriterlere baktiginiz zaman bu isin ne kadar zor oldugunu anlayabiliriz.

Bence gelecek vaad eden oyuncu 12-18 arasi alinmalidir. Gelenekleri, Kültürü ve sistemi ögrenir. Bir alt yapisi olur. Genc yasta yönlendirebilirsin.

Geri
Üst Alt