Ünal Aysal: "Aynı olaylar gerçekleşirse Okan Buruk Terim'le aynı kaderi yaşar ama tahmin etmiyorum"

dede dayı diyorsunuzda adamın maşallahı var konuşmasında falan...

Fatih hoca gittiğinde kendisine çok ağır şeyler demiştim, baya kırılmıştım o günden sonra gitmesi için nöbetler tuttum neredeyse ama bu dediğini yaparsa affederim kendisini ve sonuna kadar destek oldun

Bu yönetimde başkan kim Süheyl Batum mu Ünal Aysal mi? Süheyl batum'un hiç söz hakkı olmayacak mı mesela başkan olarak Ünal Aysal istediğini mi yapacak futbol takımı bazında.

Hayır bir de başkan adayı kendisi değil. Başkanımız karar verir veya ortak karar veririz falan da demedi. Dan diye kendi başkan olacakmış gibi cevap verdi
Zaten kendisi başkan olacak. Süheyl Batum açıkladı Sportif AŞ'de başkan Aysal olacak dedi. Batum'un herhangi bir yetkisi olmayacak yani Sportif AŞ'de ki zaten paranın döndüğü yer orası.

Şahane açıklamalar

Hem okan şutingen
Hem erdene bağlı değiliz

Ohhh be

Boşuna sevmiyorum bu adamı

Adam seçime girmeden kaybettirdi ya lan :asd:
Yav belki haklıydın, soruya verdiğin cevap da belki doğrusu da mal mısınız lan böyle cevap mı verilir.
Konumuz bu değil. Zaman ne gösterecek belki beni bile gönderebilirler bunun garantisi yok de geç

Okan hocam GS başkanını z...klememek gibi bir hataya düşmez.

Botoks bey bir susar mısınız.

Şahane açıklamalar

Hem okan şutingen
Hem erdene bağlı değiliz

Ohhh be

Boşuna sevmiyorum bu adamı
nasıl böyle algıladın yav

adam Erden Timur ile ilgili "zorlayamayız ama kazanırsak ve kendisi bu yönetimle çalışmak isterse kapımız ardına kadar açık" - erdene bağımlı değiliz lafını erden timurda söyledi zaten 17 mayısta "erden kim ki " diyerekten.

okan şutingenide nerde çıkardın onuda anlamadım - 2 sene şampiyon olan hoca yollayacak yönetim ertesi gün indirilir.

Yürü git yav başka şeylerle uğraş botox motox yaptır! Yiyici herif.

nasıl böyle algıladın yav

adam Erden Timur ile ilgili "zorlayamayız ama kazanırsak ve kendisi bu yönetimle çalışmak isterse kapımız ardına kadar açık" - erdene bağımlı değiliz lafını erden timurda söyledi zaten 17 mayısta "erden kim ki " diyerekten.

okan şutingenide nerde çıkardın onuda anlamadım - 2 sene şampiyon olan hoca yollayacak yönetim ertesi gün indirilir.
Zamanında yapmadığı iş değil önce yönetimini boşalttı sonra hocayi gönderdi gene yapar belli olmaz.

Sn başkan yabancı hocayi ayarlamış en ufak başarısızlıkta getirecek gibi duruyor şasırmadım.

Ayni tas ayni hamam

Okan hoca ile asla devam etmeyecek belli oldu

Baskalarinin basarisina katlanamiyor,illa kendine pay cikaracak

Böyle bir adamin baskan olmasi bizim adimiza sikinti olacak bu kesin

Yine kulubu deneme tahtasina cevirecek kendi egosunu tatmin etmek icin

Geri
Üst Alt