Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmamak lazım yaşandı ve bitti 15 sene olacak nerdeyseBen aysal ve terim birlikteliğini sildim,yaşanmamış gibi.sezen aksu ve onno tunç gibiydiler
Değişik bir tipsevdiğin tek doğru herif yok
11 olduAbartmamak lazım yaşandı ve bitti 15 sene olacak nerdeyse
Abartmamak lazım yaşandı ve bitti 15 sene olacak nerdeyse
Seni de severimsevdiğin tek doğru herif yok
Zaten kendisi başkan olacak. Süheyl Batum açıkladı Sportif AŞ'de başkan Aysal olacak dedi. Batum'un herhangi bir yetkisi olmayacak yani Sportif AŞ'de ki zaten paranın döndüğü yer orası.Hayır bir de başkan adayı kendisi değil. Başkanımız karar verir veya ortak karar veririz falan da demedi. Dan diye kendi başkan olacakmış gibi cevap verdi
nasıl böyle algıladın yavŞahane açıklamalar
Hem okan şutingen
Hem erdene bağlı değiliz
Ohhh be
Boşuna sevmiyorum bu adamı
Zamanında yapmadığı iş değil önce yönetimini boşalttı sonra hocayi gönderdi gene yapar belli olmaz.nasıl böyle algıladın yav
adam Erden Timur ile ilgili "zorlayamayız ama kazanırsak ve kendisi bu yönetimle çalışmak isterse kapımız ardına kadar açık" - erdene bağımlı değiliz lafını erden timurda söyledi zaten 17 mayısta "erden kim ki " diyerekten.
okan şutingenide nerde çıkardın onuda anlamadım - 2 sene şampiyon olan hoca yollayacak yönetim ertesi gün indirilir.
burda karşılıklı yapımış tarihin en salak hareketleri var - ne FT hocamız tarafında ne de ünal aysal tarafında tüm kabahat.hocayi gönderdi