Ünal Aysal: "Aynı olaylar gerçekleşirse Okan Buruk Terim'le aynı kaderi yaşar ama tahmin etmiyorum"

Açıklamalarını iyi takip etmiyorsun herhalde Süheyl Batum'un. Sportif AŞ'de başkan Aysal olacak dedi yani Aysal direk Özbek'in yerine direk başkan olacak tüm yetki onda olacak Sportif AŞ'de. Özbek- Timur modeli değil yani.
yahu Süheyl Batum BAŞKAN olup - onun ve kadrosunun onayı sözü olmadan takılamaz - Süheyl Batum ve yönetimi atama yapıyor - Yönetim kurulunda olmuyor yani aysal.

GS camiasında Hukukta saygın kişi aday oalcak...
ama kukla olacak ...her haltı genel kurullarda divan karşısında oturmayacak , yönetim kurulunda olmayan aysal yapacak diyorsunuz ... tüm hesap göstermelik başkana sorulacak divanlarda öyle mi ?

rahatlık ve lüks konusunda eleştirrim bende ama - genel yönetim düzeni olarak abzürt bir düzen tarif ettiğiniz.

kapatalım kulübü böyleyse. hiç övünmeyelim.

önemli not: taraflar haklı / şu daha iyi bu daha iyi demiyorum - kişisel düşüncemde Dursun Özbek devam edecek, Erden Timur %50-50 durumda olarak bakıyorum.

Terim dönemini anımasatmanın 1 gram faydası yararı yok - 10+ sene geçmiş şeylerde cımbızla detay çekeceksek , florya değil rivada konuşalım bilgimiz bir şeyimiz olmadan...

adam Erden Timur isterse gelir demiş - bende izledim hatta yurtdışında bir sürü işim varda diyor - baktığın zaman koşuşturamaz her yere - Erden Timur en mükemmel aday olmak üzere onun floryadaki ayağı olacak.

siz şunu kaçırmışsınız:

Ünal Aysal başkan OL MU YOR ....tam aksine A TA NI YOR ...ELEMAN yani.
Sportif AŞ Başkanı olmak - Erden Timur'un poizsyonu değil - Dursun özbekin Sportifteki pozisyonu..(tekrarlıyorum başkanın uzantısı yani- son söz Süheyl Batum'da olur )
Sportif AŞ başkanı olmadığı bir durumda basıl son söz Süheyl Batum'da oluyor? Adamın Sportif AŞ'de imza yetkisi olmuyor anlattığı formülde. Bildiğin Süheyl Batum kukla başkan işte kulübü Aysal ve Rezan Epözdemir yönetecek.

Bildiğin Süheyl Batum kukla başkan işte kulübü Aysal ve Rezan Epözdemir yönetecek.
bu böyleyse ve seçilirlerse biz hiç kurulumuzla falan övünmeyelim - hiç yönetim konuşmayalım.

ben bu kadar net hatlarda olacağını düşünmüyoum - minik ihtiamlle kazanırlarsa

baktığında yönetim kurulu pıt 1 kararla atadığı adamıda alabilir çok rahat.

öyle bir durumdaki kriz bizi mahfeder.

iyide başkanı devre dışı bırakacak modda başkandan üstün olamaz yav - üssteki cevabımda öyle.
Son söz dediğin gibi Batum'da olacak olsa Sportif Aş başkanı kendisi olurdu Aysal başkan vekili olurdu örnek Erden Timur işte futbolu Erden Timur yönetiyor ama son söz ve imza Özbek'te başkan olduğu için. Dursun Özbek o yüzden tüm şirketlerin başkanı konumunda.

Alakasi yok. Fatih Terim ile 28 yildir anlasmis ve iyi ayrilan tek baskan yok yerli yabanci. Olaylar dun gibi net. Fatih hoca gitmek icin herseyi yapmakla kalmadi, Galatasaray baskanlik makamina saygisizlikta yapti. Tupcunun evinde kahvaltiya gittigi gun ihaneti babam yapmis kadar uzuldum. Benim icin imparatorlugunun bittigi gundur. Bu dusuncede yalniz olmadigimada eminim.
Onun öncesi var durup dururken Ali Dürüst ile Albayrak'ı göndermedi mi Terim'e bir nevi git demekti zaten bu.

Son söz dediğin gibi Batum'da olacak olsa Sportif Aş başkanı kendisi olurdu Aysal başkan vekili olurdu. Dursun Özbek o yüzden tüm şirketlerin başkanı konumunda.
adam futbolun F sinden - trasnferin Tsinden anlamıyorki . zaten o konuda destek aldığı için aday oluyorum diyo adam.

fenere laf sokmayı - kulübün hakkı yendiğinde sahneyi bana bırakın - anlamadığım işleri benden alın modunda algılıyorum ben.

baktığında aysal seçilen değil atanan adam oluyor sportifte - yönetim 1 saatte toplanıp bitiredebilir saçma durumlara giderse iş - tabi ağır top ama yani...

endişem burda şu - ki dursun kazanır gene kılpayıyla diye düşünüyorum şimdilik hala . fakat kazandıktan sonra Erden olmazsa çok fena olabilir.
Fener maçından sonra olan rezilliklelrle o ihtimal kalmadı, erden önceden kalsın diyordum açıkçası şimdi umarım bu yönetimde kalmaz diyorum
Aysal yönetimi çok daha güçlü Özbek yönetimi yenilen onca kufur3 rağmen bile tek kelime etmediler bütün sene ,ki erdenide susturdular
Bizim son sandıklar ağırlıklı.genc üyeler onlar erden sayesinde Özbek vermisti

Seçimi Dursun kazanır ama takım seneye tepe taklak gider mart'ta tekrar seçim olur tabi o zamana kadar Dursun florya arazisini birilerine peşkeş çeker iş işten geçer.

Fener maçından sonra olan rezilliklelrle o ihtimal kalmadı, erden önceden kalsın diyordum açıkçası şimdi umarım bu yönetimde kalmaz diyorum
Aysal yönetimi çok daha güçlü Özbek yönetimi yenilen onca kufur3 rağmen bile tek kelime etmediler bütün sene ,ki erdenide susturdular
Bizim son sandıklar ağırlıklı.genc üyeler onlar erden sayesinde Özbek vermisti
mantık çerçevesinde öyle

Dursunun 34 - 35 mi 37 oyla kazandığı seçim halinden (vs. Hamamcıoğlu) dediğin gibi şu an özellikle son 1 haftadaki konular + fener maçı daha güçsüz hale geitrdi

hamacıoğlu yerinee daha ağır ama neyi nasıl yapacağını tam anlatamayan bir kadro var - mantıkta evet Süheyl tarafı 1 tık ağır basması lazım ama altı boş şimdilik adamların yaptığı tek açıklamalar anti dursun . Ki florya konusundaki dikkat çekmeyi doğru buluyorum. geri kalanı her adayın vereceği tarzda sözler.

tartı çok hassaslaştı.

adam futbolun F sinden - trasnferin Tsinden anlamıyorki . zaten o konuda destek aldığı için aday oluyorum diyo adam.

fenere laf sokmayı - kulübün hakkı yendiğinde sahneyi bana bırakın - anlamadığım işleri benden alın modunda algılıyorum ben.

baktığında aysal seçilen değil atanan adam oluyor sportifde - yönetim 1 saatte toplanıp bitiredebilir saçma durumlara giderse iş - tabi ağır top ama yani...
Sportif AŞ başkanı demek tüm yetki Aysal'da demek. Özbek'te futbolla ilgilenmiyor ama başkan gene tüm başkan yetkisini verirsin Erden Timur gibi başkanvekili olur yine o yönetir ama orada başkan Batum olur. Şimdiye kadar gördün mü sen seçilmiş bir başkanın Sportif AŞ'de başkan olmadığını sadece Gs'de değil hiç bir yerde yok böyle bir şey. 1 saatte toplanıp bitirebilir gibi bir şey yok Sportif Aş'nin de kendi seçim tarihleri oluyor. İstifasıyla falan gidiyor Sportif AŞ başkanı. Düşün işte holdingin başkanı oluyorsun.

Galatasaray efsanesine eleman dersen adam gider tabi bunak dede ölmeyi unutmuşsun halen konuşuyorsun

Dursun başkan hiçbir şeye karışmasa, hiçbir hususta konuşmasa, demeç vermese, ortalarda görünmese iyi başkan aslında.

Geri
Üst Alt