Ünal Aysal: "Aynı olaylar gerçekleşirse Okan Buruk Terim'le aynı kaderi yaşar ama tahmin etmiyorum"

Erden Timur yanlış hatırlamıyorsam %20-25 maliyeti karşılar %20 BB borcu diyordu. Onların rakamları bana afaki çok üstten geliyor. Keşke tek daire üzerinden değil değerleme raporu ile açıklasalardı. Bir de inşaatta GS markası diye bir şey yok. Ne proje yspmışızda inşaat sektöründe marka olmuşuz. Bir de 1 yıl önceki gayrimenkul sektörü ile bu günkü çok faklı. İşin özü GS için en hayırlısı olsun.
erden timurda GS nin marka değeri ile pazarlamadan yola çıkmıştı ama sunarken ki doğru mantık - üyeler ailesinden 2 şer daire yatırımı bile yaptırsalar zengin olanları - al sana satış :D

bakalım yarın seçim olsun sonrasını seçilmişlerin yol haritasına göre değerlendirirz.

ben biraz sportifin ön planda konuşulmyor olmasını yadırgıyırum ama - gündem olduğu için yüzlerce milyon dolar lafları döndüğü için çöken çöküyor konuya - gelecek için malzeme biriktiriyorlar.

CL formatı değişiyor halbuki - öyle şanslı kuradan en kötü avl senaryosu falan yok - transfer az buz iş değil - çıkılması gerekenler var - pazarlanması gerkeenler var -ortasahana bütçe basman falan lazım. o konular uçtu gitti

erden timurda GS nin marka değeri ile pazarlamadan yola çıkmıştı ama sunarken ki doğru mantık - üyeler ailesinden 2 şer daire yatırımı bile yaptırsalar zengin olanları - al sana satış :D

bakalım yarın seçim olsun sonrasını seçilmişlerin yol haritasına göre değerlendirirz.

ben biraz sportifin ön planda konuşulmyor olmasını yadırgıyırum ama - gündem olduğu için yüzlerce milyon dolar lafları döndüğü için çöken çöküyor konuya - gelecek için malzeme biriktiriyorlar.

CL formatı değişiyor halbuki - öyle şanslı kuradan en kötü avl senaryosu falan yok - transfer az buz iş değil - çıkılması gerekenler var - pazarlanması gerkeenler var -ortasahana bütçe basman falan lazım. o konular uçtu gitti
Bu sene yine Erden Timur'un demesine göre geçen seneki gibi limit problemimiz yok. Eksikler belli orta saha ve sağ bek ilk tranferler olarak ilk kampa yetişmeli. Bonservissiz oyuncu kovalama işi de bitmeli Rafa Silva kalitesinde ve sana uygun oyuncu değilse.

Bu sene yine Erden Timur'un demesine göre geçen seneki gibi limit problemimiz yok. Eksikler belli orta saha ve sağ bek ilk tranferler olarak ilk kampa yetişmeli. Bonservissiz oyuncu kovalama işi de bitmeli Rafa Silva kalitesinde ve sana uygun oyuncu değilse.
prag maçına bek alamadıktan yola çıkıyorum - darlanıyorum :D

bu olaydan mi bahsediyor?

05825e0b358947448126f2bd3362db75.jpg

Ben olsam Ali Koç stada girmezdi demesi de ayrı komik. Adamın sana, bana, kulübe, taraftara, futbola, rekabete, insanlara, kısaca hiç kimseye ve hiçbir şeye saygısı yok da Ünal Aysal'a saygısından şu baskını yapmaya kalkmayacak öyle mi? Bütün bir kulübü beka sorunu olarak hedef gösteren, herkesi terörist ilan eden terörist ele başı şerefsiz sana saygı gösterecek ve sana minnetinden uzak duracak, iyiymiş. Sen de terörist şerefsiz bana saygısından bunu yapmadı diye sevinecek misin?

çamdal hesap sorulucak bi transfer değil her takım öyle boş anadolu topçusu almıştır, yani sol bek olarak alınması garipti sadece

çamdal hesap sorulucak bi transfer değil her takım öyle boş anadolu topçusu almıştır, yani sol bek olarak alınması garipti sadece
Hajrovic, Endoğan Adili direk kayakta arkadaş önermesiyle aldığı transferlerdi. Sonra bir Hajrovic'e tazminat ödemek zorunda bırakmıştı kulübü. O dönem ödenmeyen amatör branş maaşları var ondan sonra 1-2 sene o dosyaları temizlemekle uğraşmıştı kulüp.

Hajrovic, Endoğan Adili direk kayakta arkadaş önermesiyle aldığı transferlerdi. Sonra bir Hajrovic'e tazminat ödemek zorunda bırakmıştı kulübü. O dönem ödenmeyen amatör branş maaşları var ondan sonra 1-2 sene o dosyaları temizlemekle uğraşmıştı kulüp.

Çamdal ile ilgili bir posta verilecek bi cvp değil gibi rtaş

Hadi ordan!

Tarık' ın futbolcu olmadığı, bedava bile alınmaması gerektiği konusunda yırtındım durdum burada; mesajlar kayıtlı. Tek ben de değildim; futboldan az çok anladığını düşündüğüm herkes benzer düşüncede idi forumda.

Tugay diyor; ''Transferler için Mancini ve bana danışılmadı''

Bülent Tulun diyor; ''Hiçbir dahlim yok, bana sorulsa bu adamlardan hiçbirini aldırmazdım''

Eski hocası Ersun Yanal diyor; ''Tarık henüz büyük takım için hazır değil''. Burada bazı heyecanlı tipler de ''Tabii, iyi oyuncunun GS ye gelmesini ister mi?'' diye paranoya kasıyordu. Hiçbir TD eski oyuncusunu yok yere kötülemez; başarılı olursa kendisi mahcup olur, bunu niye yapsın?

Sonradan Mehmet Demirkol, ''Tanıdığım bütün TD lere sordum, hiçbiri TarIk GS de oynar demedi; çok acayip bir transfer'' demişti; doğrudur muhtemelen.

Tarık' ın iyi futbolcu olduğuna dair, kovduğu Terim' in MT kadrosuna seçmesi dışında başka hiçbir veri yoktu.

Kulübü milyonlarca borca soktuğu o saçma sapan transferler, yamyam menajerlerin bu kendini futbol alimi sanan cahili kafalamasından başka bir şey değildi yani.

Bonservisler konuşuluyor da maaşlar çakıl taşıyla ödenmedi ayrıca. Tarık için 4.750 bonservisin yanı sıra ortalama 1200 küsurdan 5 yıllık sözleşme verildi ve kuruşuna kadar aldı yetersiz. Gitse başka yerde çeyreğini alamayacak, niye gitsin? Toplam 11 milyon maliyet; elde edilen verim 'sıfır'...

Hala bilmiş bilmiş konuşmaya utanır insan...

Geri
Üst Alt