- 26 Ocak 2021
- 41.257
- 40.493
- 3.078
Sn başkanı Cumartesi seçime ,pazar şampiyonluga sevinirken görmemizi temenni ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal aysal gs ye neler vermiş neler kazandırmış
Bir de terim ne vermiş neler kazandırmış
Her röportajında terime laf sokması bu kadar kolay olmamalı. Başkan olmuş olman terime eleman muamelesi yapma hakkını vermez.
Yok okan da aynı kaderi yaşar falan. Gereksiz gereksiz şeyler
aslında birdenbire eğil -Bu adam birden bire niye çıktı piyasaya 100 yaşına gelmişken
Statükoyu korumaktan yanayım Mustafa abi,Dursun'la devam diyorum benSeçimi Dursun kazanırsa Florya öylece kalır diye tahmin ediyorum; iyi mi olur kötü mü? onu zaman gösterir. Yeni yönetime BB anlaşmasından çıkılmış olarak devredeceği söylemi, kafasındaki yöntemi bu dönemde hayata geçirmek üzerineydi, başaramadı. Tekrar yetki almak istediğinde o yetki verilmezse kaos ortaya çıkması kaçınılmaz olur. Projeyi kulübün gerçekleştirmesi formülüne de yanaşmaz gibi görünüyor.
Hoca kazanırsa da bu defa yönetimsel belirsizlikler olacak. Ünal Aysal rahat duracak bir adam değil. Sözünü geçirirse bir icatlar çıkarıp ortalığı karıştırır. Yönetimde birileriyle takışırsa zaten direkt aksiyon...
Denklemde bilinmeyen sayısı arttıkça çözmek de zorlaşıyor. Bakalım neler olacak...
ordda işte devreye süheyl+rezan kombosu girmesi lazım.Aysal hitabet, temsiliyet gibi konularda Özbek'in çok önünde bunda hemfikiriz diye düşünüyorum. Yalnız Aysal döneminde de GS haklarının korunduğu söylenemez zira açıklamalar falan çok iyiydi ama sonuç yoktu. Şike yapanlar ceza almadı, basket finalinde tapede adı geçen hakemin atanmasına engel olunmadı sonra maça çıkılmadı desteklendi ama ondan sonraki sezon değişen bir şey olmadan devam etti. Yine hakem falan sorunların aynıydı. Hitabette Aysal çok iyiydi ama hakları koruma konusunda o da bu günkü gibi güçsüzdü.
Hukuk gerektiği gibi işleseydi zaten tamam da bak Rezan yaptı diyoruz sonunda uygulandı mı? Hayır. Aysal dönemi de insanlar açıklamaları hitabetini hatırlıyor ama bir sonuç vermiş miydi? Hayır.ordda işte devreye süheyl+rezan kombosu girmesi lazım.
rezanı bende sevmiyorum ama TFF ve organlarının seçimlerinde daha düzgün tasarı işini (oy verimi ile ilgili bir şeydi tam hatırlamıyorumda ) iyi kovalamıştı - sonra kanuna bağlı uygulanmadı diye hatırlıyrum.
o konuda masa altı iş haricindeki her şeyi yapar onlar - he bu ortamda o şekilde de sonuç alınır mı , işte muamma.
karşı tarafta acun tarafıda işe girdi artık. iyicene gergin - bu sezonu aratacak bir 2024-25 geliyor.
iyide dursun tarfı bu konuda daha zayıf be yav ..Hukuk gerektiği gibi işleseydi zaten tamam da bak Rezan yaptı diyoruz sonunda uygulandı mı? Hayır. Aysal dönemi de insanlar açıklamaları hitabetini hatırlıyor ama bir sonuç vermiş miydi? Hayır.
istifa etbu doğru şu an dursun vur enseye al lokmasını konumunda
Erden Timur yanlış hatırlamıyorsam %20-25 maliyeti karşılar %20 BB borcu diyordu. Onların rakamları bana afaki çok üstten geliyor. Keşke tek daire üzerinden değil değerleme raporu ile açıklasalardı. Bir de inşaatta GS markası diye bir şey yok. Ne proje yspmışızda inşaat sektöründe marka olmuşuz. Bir de 1 yıl önceki gayrimenkul sektörü ile bu günkü çok faklı. İşin özü GS için en hayırlısı olsun.iyide dursun tarfı bu konuda daha zayıf be yav ..
dursun ağır ve tonlama yapamayan bir konuşmaya sahip- metin öztürk zaaaten hayaller aleminde hep. realitede ton bile yok.
Belmas'a geçirdikçe geçirirdi ama misal.
(Bu arada arkada durdura durua diniyorum - rezan demişken haluklar "e sisz nasıl apacaksınız" kısmına geldi 41 inci dakikada)
ön satıştan %5inde satış yapılıp (ev satışı yani ) : BB
%10-15 i : maliyetlere karşılık finansman şeklinde planlamışlar.
normal ortamda mantıklı fakat öyle bir denetlenmesi lazım ki ....floryada forma olayları gibi inşaattan malzeme götürülmüş haberleri falan görmeyelim yani..