Ünal Aysal: "Aynı olaylar gerçekleşirse Okan Buruk Terim'le aynı kaderi yaşar ama tahmin etmiyorum"

Sn başkanı Cumartesi seçime ,pazar şampiyonluga sevinirken görmemizi temenni ederim.

Ünal aysal gs ye neler vermiş neler kazandırmış
Bir de terim ne vermiş neler kazandırmış

Her röportajında terime laf sokması bu kadar kolay olmamalı. Başkan olmuş olman terime eleman muamelesi yapma hakkını vermez.

Yok okan da aynı kaderi yaşar falan. Gereksiz gereksiz şeyler

aysal terim gerginliğinde büyün suç aysalın diyemem hatta terimin hem 3. hem de 4. gelişinde kesinlikle biraz egosunu törpüleyecek adamlarla çalışması kendisi için de iyi oldu veya olurdu diye düşünürüm

ama gerçekten de terim ile aysalın adı yan yana bile konulamaz

aysalın bütün galatasaray kariyeri 2,5 sezon terim 50 yıldır bu kulübün efsanesi, türkiyenin en büyük futbol şahsiyeti, rekortmeni vb.

o yüzden terim konusunda herkesin bir iki kere durarak konuşması lazım

keşke hoca da artık biraz akil adam moduna geçse de bunlarla muhatap olma ihtimali azalsa

Sanki biraz son mağlubiyetten sonra Okanı asma havasını lehine kullanmak istiyor...
Beğenmedim sözlerini.

Tarihimizin en onemli maclarindan birine cikacagiz. ugrastigimiz seylere bak. bize dusman lazim degil. topunuzun belasini versin. Fb yenilgisinin ana nedeni siz yoneticilersiniz.

Millet aysal dönemini unutmadığını soyluyor llaf ediyorda bende sevgili hocamız terimin bir günde imparatordan nasıl terime dönüştüğünu rte nin bir telefonuyla nasıl kulübü sattığını, tüpçüye nasıl koşa koşa gittiğini unutmuyorum
Fatih hoca hatalarından ders alıp tekrar gelebildiyse aysal da bir şansı hakkediyor ki ozbekede o şansı verdik

Bu adam birden bire niye çıktı piyasaya 100 yaşına gelmişken
aslında birdenbire eğil -

2 seçim boyunca hamamcoğlu o grubu temsil etti - kaybetti. Süheyl Batum'u "sen bapır çağır kukuk nedinde yakyık - ünal sen spora bak " falan filan gibi görev dağılımı olmuştur.

buna sıcak bakar çünkü hem sportifte olacak- geçmişte bilidği ortam ...hemde yönetmde olduğu için kurullarda vs de sürkeli laf altında kalmaycak-bulunmak zorunda olmayacak.

pozisyon olarak çok rahat onun için.
niyet tabi daha önemli

en bşatada dediği eskiden başkan olan birinin tekrar başkan olma haricinde bir görevde olması bana öok garip geliyor . alp yalman disiplinde - orası daha rahat ortam onu o yüzen önemsemedim.

Aysal hitabet, temsiliyet gibi konularda Özbek'in çok önünde bunda hemfikiriz diye düşünüyorum. Yalnız Aysal döneminde de GS haklarının korunduğu söylenemez zira açıklamalar falan çok iyiydi ama sonuç yoktu. Şike yapanlar ceza almadı, basket finalinde tapede adı geçen hakemin atanmasına engel olunmadı sonra maça çıkılmadı desteklendi ama ondan sonraki sezon değişen bir şey olmadan devam etti. Yine hakem falan sorunların aynıydı. Hitabette Aysal çok iyiydi ama hakları koruma konusunda o da bu günkü gibi güçsüzdü.

Seçimi Dursun kazanırsa Florya öylece kalır diye tahmin ediyorum; iyi mi olur kötü mü? onu zaman gösterir. Yeni yönetime BB anlaşmasından çıkılmış olarak devredeceği söylemi, kafasındaki yöntemi bu dönemde hayata geçirmek üzerineydi, başaramadı. Tekrar yetki almak istediğinde o yetki verilmezse kaos ortaya çıkması kaçınılmaz olur. Projeyi kulübün gerçekleştirmesi formülüne de yanaşmaz gibi görünüyor.

Hoca kazanırsa da bu defa yönetimsel belirsizlikler olacak. Ünal Aysal rahat duracak bir adam değil. Sözünü geçirirse bir icatlar çıkarıp ortalığı karıştırır. Yönetimde birileriyle takışırsa zaten direkt aksiyon...

Denklemde bilinmeyen sayısı arttıkça çözmek de zorlaşıyor. Bakalım neler olacak...
Statükoyu korumaktan yanayım Mustafa abi,Dursun'la devam diyorum ben

Aysal hitabet, temsiliyet gibi konularda Özbek'in çok önünde bunda hemfikiriz diye düşünüyorum. Yalnız Aysal döneminde de GS haklarının korunduğu söylenemez zira açıklamalar falan çok iyiydi ama sonuç yoktu. Şike yapanlar ceza almadı, basket finalinde tapede adı geçen hakemin atanmasına engel olunmadı sonra maça çıkılmadı desteklendi ama ondan sonraki sezon değişen bir şey olmadan devam etti. Yine hakem falan sorunların aynıydı. Hitabette Aysal çok iyiydi ama hakları koruma konusunda o da bu günkü gibi güçsüzdü.
ordda işte devreye süheyl+rezan kombosu girmesi lazım.

rezanı bende sevmiyorum ama TFF ve organlarının seçimlerinde daha düzgün tasarı işini (oy verimi ile ilgili bir şeydi tam hatırlamıyorumda ) iyi kovalamıştı - sonra kanuna bağlı uygulanmadı diye hatırlıyrum.

o konuda masa altı iş haricindeki her şeyi yapar onlar - he bu ortamda o şekilde de sonuç alınır mı , işte muamma.

karşı tarafta acun tarafıda işe girdi artık. iyicene gergin - bu sezonu aratacak bir 2024-25 geliyor.

ordda işte devreye süheyl+rezan kombosu girmesi lazım.

rezanı bende sevmiyorum ama TFF ve organlarının seçimlerinde daha düzgün tasarı işini (oy verimi ile ilgili bir şeydi tam hatırlamıyorumda ) iyi kovalamıştı - sonra kanuna bağlı uygulanmadı diye hatırlıyrum.

o konuda masa altı iş haricindeki her şeyi yapar onlar - he bu ortamda o şekilde de sonuç alınır mı , işte muamma.

karşı tarafta acun tarafıda işe girdi artık. iyicene gergin - bu sezonu aratacak bir 2024-25 geliyor.
Hukuk gerektiği gibi işleseydi zaten tamam da bak Rezan yaptı diyoruz sonunda uygulandı mı? Hayır. Aysal dönemi de insanlar açıklamaları hitabetini hatırlıyor ama bir sonuç vermiş miydi? Hayır.

Hukuk gerektiği gibi işleseydi zaten tamam da bak Rezan yaptı diyoruz sonunda uygulandı mı? Hayır. Aysal dönemi de insanlar açıklamaları hitabetini hatırlıyor ama bir sonuç vermiş miydi? Hayır.
iyide dursun tarfı bu konuda daha zayıf be yav ..

dursun ağır ve tonlama yapamayan bir konuşmaya sahip- metin öztürk zaaaten hayaller aleminde hep. realitede ton bile yok.

Belmas'a geçirdikçe geçirirdi ama misal.

(Bu arada arkada durdura durua diniyorum - rezan demişken haluklar "e sisz nasıl apacaksınız" kısmına geldi 41 inci dakikada)

ön satıştan %5inde satış yapılıp (ev satışı yani ) : BB
%10-15 i : maliyetlere karşılık finansman şeklinde planlamışlar.

normal ortamda mantıklı fakat öyle bir denetlenmesi lazım ki ....floryada forma olayları gibi inşaattan malzeme götürülmüş haberleri falan görmeyelim yani..

Artık açıklamaları bir kendi başlıkları altında mı toplasak. Her gün hepsi 7'şer demeç veriyor. Seçim başlıklarından diğer konuları bulamıyoruz yav.

iyide dursun tarfı bu konuda daha zayıf be yav ..

dursun ağır ve tonlama yapamayan bir konuşmaya sahip- metin öztürk zaaaten hayaller aleminde hep. realitede ton bile yok.

Belmas'a geçirdikçe geçirirdi ama misal.

(Bu arada arkada durdura durua diniyorum - rezan demişken haluklar "e sisz nasıl apacaksınız" kısmına geldi 41 inci dakikada)

ön satıştan %5inde satış yapılıp (ev satışı yani ) : BB
%10-15 i : maliyetlere karşılık finansman şeklinde planlamışlar.

normal ortamda mantıklı fakat öyle bir denetlenmesi lazım ki ....floryada forma olayları gibi inşaattan malzeme götürülmüş haberleri falan görmeyelim yani..
Erden Timur yanlış hatırlamıyorsam %20-25 maliyeti karşılar %20 BB borcu diyordu. Onların rakamları bana afaki çok üstten geliyor. Keşke tek daire üzerinden değil değerleme raporu ile açıklasalardı. Bir de inşaatta GS markası diye bir şey yok. Ne proje yspmışızda inşaat sektöründe marka olmuşuz. Bir de 1 yıl önceki gayrimenkul sektörü ile bu günkü çok faklı. İşin özü GS için en hayırlısı olsun.

Geri
Üst Alt