Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

Duruşuyla örnek alinabilinecek bir başkan.

Transfer günü kurtarmak için yapılınca işler değişiyor maalesef.Geçen sezonlarda görünen en büyük eksiklikler kaleci,stoper,sol bek değilmiydi.Tamam hadi kaleciyi aldın yeterli gördün.Stoperlerde eh idare eder dediniz.Fakat sol bek sorununa nedense hiçbir çare bulmak istemediniz.

Bu takımda idare eder bir milli sağ bekin varken o bölgeye 2 tane yabancı transferi yapmakla büyük hata yapıldıgını düşünüyorum.Tamam diyeceksiniz sol beklerimizde milli,fakat sol kanat kaç senedir alarm veren öncelikli bölgelerimizden biriydi.Ujfa ve Eboue yerine kalite bir sol bek ve oyuna hucumsal anlamda büyük katkı yapacak bir şef mutlaka alınmalıydı.

b36eabd6a5952df7f561e42.jpg

Senin yaptığın başkanlığı kusura bakma ama herkez yapar.

Federasyon'a ayar vermekten başka taraftarı tam anlamıyla mutlu edecek bir icraat yapmadın

Futbolu bilmiyorum diyorsun o zaman futbolu bilmiyenlerle neden çalışıyorsun ?

Hangi vaatler ile seçildin ne yaptın kendi kendine sor bi.

Tipin sevildiği için seçilmedin büyük vaatler sundun.

Defans bas bas bağırıyor transfer diye gidiyorsun sağ beke Ujfalusi'yi alıyorsun

Sol bek transfer diye bağırıyor gidip sağ bek olan Eboue'yi alıyorsun

Arda gibi takımın herşeyini satıyorsun Podolski,Arshavin,Reyes,Elia ile taraftarın beklentisini yükseltiyorsun çoğuyla ilgileniyoruz diyorsun gidip ucuz futbolcuları tarayıp Riera'yı alıyorsun.

Sağ açıka transfer gerekiyor gidip Kazım ile A7'ye güvenip lige başlıyorsun.

Ne olduğu belli olmayan Elmander'i alıyorsun.

Baroş 2 sezondur yokları oynuyor lige Baroş'a güvenerek başlıyorsun.

Fatih Terim ortasahaya transfer istiyor yapmıyorsun.

Keita'yı lükse giriyor diye almıyorsun.

Kadro derinliği zaten 0.

SONRA ÇIKIP ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ

GÜLERLER ADAMA

fatih terimin sözleşmesine , "her sezon sonunda iki taraf da tek taraflı fesih hakkına sahiptir" maddesi koydurması yaptığı en akıllıca işlerden biri

b36eabd6a5952df7f561e42.jpg

Senin yaptığın başkanlığı kusura bakma ama herkez yapar.

Federasyon'a ayar vermekten başka taraftarı tam anlamıyla mutlu edecek bir icraat yapmadın

Futbolu bilmiyorum diyorsun o zaman futbolu bilmiyenlerle neden çalışıyorsun ?

Hangi vaatler ile seçildin ne yaptın kendi kendine sor bi.

Tipin sevildiği için seçilmedin büyük vaatler sundun.

Defans bas bas bağırıyor transfer diye gidiyorsun sağ beke Ujfalusi'yi alıyorsun

Sol bek transfer diye bağırıyor gidip sağ bek olan Eboue'yi alıyorsun

Arda gibi takımın herşeyini satıyorsun Podolski,Arshavin,Reyes,Elia ile taraftarın beklentisini yükseltiyorsun çoğuyla ilgileniyoruz diyorsun gidip ucuz futbolcuları tarayıp Riera'yı alıyorsun.

Sağ açıka transfer gerekiyor gidip Kazım ile A7'ye güvenip lige başlıyorsun.

Ne olduğu belli olmayan Elmander'i alıyorsun.

Baroş 2 sezondur yokları oynuyor lige Baroş'a güvenerek başlıyorsun.

Fatih Terim ortasahaya transfer istiyor yapmıyorsun.

Keita'yı lükse giriyor diye almıyorsun.

Kadro derinliği zaten 0.

SONRA ÇIKIP ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ

GÜLERLER ADAMA

Haklısın bütün transferleri Ünal Aysal yapıyor ,Lass Diarra'yı yüksek maliyetten istemeyen de Ünal Aysal'dı bir maç kötü oynadık kime sallayacağınızı şaşırdınız.Başkan'ın tek bir hatası varsa o da beklentileri yüksek tutmasıdır.

Çıkıp sende bir gazete mi satın alıyorsun, yoksa yarın bir televizyon kanalı mı satın alıyorsun veya masaya yumruğunu mu vuruyorsun birşey yap başkan.

Yine dümene getirdiler bu camiayı.

Senin camiana ve Türk halkına küfür edenler, sözde tahrik edilmiş, ilk küfürü taraftarlar etmiş gibi üstüne birde küfür edenlerin kulübü resmi sitesinden dalga geçer gibi yazı yayınlıyor.

Çıkıp sizde masaya yumruğunuzu vuramayacaksanız, Adnan Polat'dan ne farkınız kalır bana bir söyleyin?

fatih terimin sözleşmesine , "her sezon sonunda iki taraf da tek taraflı fesih hakkına sahiptir" maddesi koydurması yaptığı en akıllıca işlerden biri
kusura bakma da transferleri unal aysal kafasna gore yapmiyor fatih hocanin istegi dogrultusunda yapiyor demek ki hoca sol bekte hakana guvendigi icin aldirmamis.oturdugun yerden sallamak kolay tabi

Ünal Reis in ilk yarı bitince ve sene sonunda yarım kalan transfer islerini halledecigine ve diger her türlü yapılması gereken isleri yapacagına adım gibi eminim.

bugün doğum günüymüş heralde.

Vermiş oldugu vaadlerle ilgili başlık vardı galiba bulamadım?

Mehmet Ali Birand

mabirand32gun Mehmet Ali Birand

Dün akşam Ünal Aysal ile yemek yedik ve kendisine sizin sorularınızı sordum ve bakın ne yanıtlar aldım.

8 dakika önce

Mehmet Ali Birand

Galatasaraylılara müjde: Başkan'ın güzel haberleri var.

8 dakika önce

Mehmet Ali Birand

1. İkinci devre GS'a sıkı bir santrafor geliyor.

7 dakika önce

Mehmet Ali Birand

2. Stada karşı tarafın taraftarlarının alınmamasını onaylamıyor, ancak Federasyonun kararına da boyun eğmek zorunda.

7 dakika önce

Mehmet Ali Birand

3. NBA'den yeni yıldızlar transferi peşinde.

7 dakika önce

4. Son yasa değişikliğini şikeye bağlamıyor."Yasa değişikliği olduğu gibi kalsa klüpler ne başkan ne de yönetim kurulu bulabilirlerdi" diyor

7 dakika önce

5. Beşiktaş'ı yeneceğinden emin.

6 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

Mehmet Ali Birand

Adnan Polat'tan sonra bildiğin Abramovic etkisi yarattın teşekkürler başkan.

Büyük Başkan tam bir Galatasaray beyefendisi.Görev süresi bittikten sonra en az 1 dönem daha başımız da kalır inşAllah.:o

Baskan nerelerdesin.

Hem tribünde hemde adamların resmi yayın organında Galatasaray sporcusuna alenen maymun denmiş,bizim yönetim hala suspus.

Galatasaray`a laf ettirme baskan. Senin futbolcuna laf ediyorlar, neden sessiz kaliyorsun? Küme düselim ama bize laf ettirme baskan.

Hersey serefimizle, dik durusumuzla olsun. Basaridan önce senden bu camia`yi her türlü korumani bekliyoruz.

Galatasarayin haklarini korumakta yukumlusun baskan

bazen baskanlar yumruklarini masaya vurmalidir... gün de tam bugün dü

Neydi bu Galayasarayımızın suçu..

Suçu son 25 seneye damga vurması ve avrupada marka haline gelmesi..

Ve bu 25 sene çatlayan ezikler topluluğunun içine oturdu..Siz bakmayın Galarasaray bjk dostluğunu ortaya atan eziklere..Hepsi palavra..Galatasarayın başarıları karşısında çatır,çatır çatlıyor şerefsizler..

Ama şu 10 senedsir başımızda adam gibi başkan ve yöneticiler olsaydı bunlar daha çok çatlar rezil rüsva olurlardı..Ama öyle yönetimler geldiki(bu yönetimde dahil olacak) resmen hem sportif hem idari anlamda ağzımıza sıctılar..Üstüne bırak şu klübün haklarını korumayı resmen ezdirdiler..

Ulan yokmu kardeşim şu camiada şu klübü en az taraftar kadar sevecek haklarını yedirmeyecek insanlar..Ne kadar olaya hobi niyetine bakan ,sözde Galatasaraylı insan varsa başkan ve yönetici oluyor..Bu sökmüyor kardeşim türkiyede anlayın artık..

Herşeyi geçtim zaten iş bilmezlik had safhada(transfer konusunda) bari şu takımın haklarını savunun..Yeter be...

Hadi başkanından yöneticisine,spor yazarından futbolcusuna bunlar hobi niyetine işte sözde Galatyasaraylılar..EE peki nerde bu Galatasarayı deliler gibi seven genel kurul üyeleri nerede bu taraftar,,kör olmuşuz kör...resmen akıl tutulması yaşıyoruz..

Büyük Baskan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt