Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal | Başkan

ilk cıktıgında hep diyordu bunları.

Sezon başındaki mali genel kuruldan sonra yaptığı açıklamayı dinledin mi? O konuşması okadar karamsardı ki sezon başında transfer yapılmayacağını bile düşünmüştük. Adama hep yanlış bilgi vermişler bi inceletti takımın mali durumunu gerçekler çıktı ortaya ondan sonra da öyle birşey dediğini hiç duymadım ben

Başkanım takım senin beklentinin çok üstünde seyrediyor, sen de bize bi güzellik yapıp beklentilerin üstünde oyuncular kat takıma :ask:

Başkanlık seçimlerine girmeden önce bile ne kadar, vizyonu geniş bir insan olduğunu göstermişti. Gerek takımın iyileştirilmesinde, gerek yaptığı tercihlerde, gerekse transfer politikasında izlediği yol Galatasaray'a deyim yerindeyse, iade-i itibar niteliğinde oldu. Önceki dönemlerde kaybbetiğimiz o Galatasaraylılık ruhunu tekrar kazandık. Böyle bir Başkan'a sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Ünal Aysal'ın yaptığı en önemli iş, Galatasaray'ın pis düzenden kaynaklanan kirli kanını temizlemek oldu.Bir kişiye yanlış kan verilmesi onu ölüme kadar götürebilir.Bize geçmiş dönemlerde verilen yanlış kan da bizi dibe çöktürdü.Galatasaray fenerbahçelileşemez veya kavgacı bir düzene enjekte olamaz.Onlar gibi katakulleler yapamaz,bünyesi iflas eder. Ünal Aysal da Galatasaray'a "Galatasaray kanı"nı tekrar verdi : Saf ve asil bir kan.

şu 20 milyon GS'li AKP'ye oy vermiştir sözünü beğenmedim başkanın. bizim siyasi görüşümüz hakkında böyle tahminlerde bulunması yakışık kalmadı!

AKP çok oy aldığı için ve bizimde çok taraftarımız olduğu için öyle bir genelleme yapmıştır.Ama zaten AKP'nin toplam aldığı oy sayısı 21 Milyon.Başkan'ın söylediği zaten gerçeği yansıtmıyor öylesine bir genelleme yapmış başkan.

Galatasaray'a tam da zamanında geldi.

Bize gerçek kimliğimizi hatırlattı.

Anlamadığım bir konu var.1,5-2 hafta önce tvde röportajda şöyle bir şey söylemişti

Biz Şampiyonlar Ligi için kadro oluşturmaya çalışıyoruz.Zaten bu vakitten bu oyuncuları takıma kazandırmazsanız oyuncular sonradan geldikleri zaman takıma alışmaları uzun zaman alır ve başarılı olamazsınız.

Biz de oh ne güzel dedik sonunda transfer konusunda akıllanmaya başladılar.Sonrasında ne olduysa o lafların hepsi unutuldu gitti ve daha 2 gün önce tvde bunları söyledi

Biz tok alıcıyız,transfer yapmak için hiç meraklı değiliz.

Daha önce de havada kalan laflar olmuştu ama bu çelişkiler çok can sıkıcı olmaya başladı.Başkan diyor ki biz çok kararlıyız ŞL'de başarı konusunda ama ben bu kararlılığın zerresini hareket olarak görmüyorum.Fatih Terim'in listesinin başında 2 tane oyuncu vardı.Birisinin sürekli fiyatı artıyor diye almadık(hadi bunu bir yere kadar anlarım) öbürüne de nereden geldiği anlaşılmayan şekilde hayali bir etiket belirledi kendileri ve bu oyuncuya ancak 4-5 milyon verilir fazlası verilmez dedi.Piyasayı ne zamandan beri biz belirliyoruz?Bana göre bu affedilmez bir hata.Fatih Terim bu oyuncuları istiyorsa eğer ve çok ütopik rakamlar geçmiyorsa eğer alacaksın.Kendi kafana göre fiyatlar belirleyemezsin.Belirlersen eğer vay efendim biz Şampiyonlar Ligi'ne gittik ama kadromuz yetersiz geldi o yüzden gruplarda sonuncu olup elendik diye vahlanırsın.

Hep söylüyorum başkanı çok sevdiğimi ama artık vazgeçsin şu çelişkilerden.Şampiyonlar Ligi'nde saçmasapan adamlarla başarılı olamazsın bunu artık öğrenmesi lazım.

Başkanım pahalı diye oyuncu almayıp Sercan ve Yiğit'e toplam 6 milyon Euro veriyoruz.

Şaka gibi.

Başkan maçı amerikadaki Galatasaray Lokalinde izlemiş. Maç yayınında söylemişlerdi. Umarım maç sonunda bir sorun çıkmamıştır.

Şu transfer işinde Başkan mı almıyor F.T mi onay vermiyor ben hala çözemedim.. birbirlerine pas atmayı bırakmalılar.

Terim'e verdigin sizleri tut artık!

''Gs klübünün transfere ihtiyacı yok biz böylede idare ederiz'' dedikten sonra malesef inancımı sana karşı kaybettim başkan.Zaten 3-4 yıldır Baros var idare ederiz,Kewell var idare ederizlerle şampiyonlukları kaybettik.Ders alıp,işimizi şansa bırakmasak olmaz mı?Biz sırf göstermelik transfer istemiyoruz,illa transfer isteniyor diye anlaşılmasın.Ama gerçekten takımın transfere ihtiyacı var...Ya paramız yok de ya da Fatih Terim kimi isterse alırız deme.Bunca insanı beklenti içine sokma...

iyi dedik hoş dedik reis dedik.

Madem futbolu bilmiyorsun bilenleri koy şu işlere.

türk futbolunu fenerle eş değer gören mali aydınlara hala güvenmekte kendisi biz sana güvenimizi yitirmeye başlıyoruz başkan

haldun üstüneli transferden sorumlu adam olarak bi şekilde görevlendirmelisin başkan

yönetim sadece oyuncuya ayrılacak parayı belirlesin

oyuncunun ismini terim ve ekibi belirlesin ve üstünele söylesin

üstünel de kimseye duyurmadan ayrılan bütçeye göre listedeki transferleri halletsin

böylece hem isim duyulmaz ve taraftar hayal kırıklıkları yaşamaz

hem üstünel gibi başarılı bi adam transfer yapar

hem yönetime güven zedelenmez ...

Başkan'ın transfer vs işlerden daha önemli işleri olması gerek şuan. Çok büyük oyunlar dönüyor, onlarla uğraşsın boşverin transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt