Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin bir planı var, yoksa bu kadar üst üste hata yapmaz.

BShL9V0CIAA4M-B.jpg

Baskan'in oglu di mi o ortadaki??

Başkan! !!

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1377795106148.webp
    uploadfromtaptalk1377795106148.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 71
Canlı yayında başkan ntvspor

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Allahı var Adnan Polat'tan daha vizyonlu başkan ama icraat konusunda cok sıkıntılı. En rahat şampiyon olabiliceğimiz sezonda yabancı sınırlaması yüzünden rakip kaleye gidemeyen, kanatsız takım seyrediyoruz. Bunda en büyük suçlu olarak hep TFF'yi görüyoruz ama geçen seneden beri sadece seyreden başkanımız TFF'den cok daha sucludur en azından benim gözümde.

Başarısı ve takdir edilecek işleri çok. Ancak bu eleştirilmeyeceği anlamı taşımaz.

6+0+4 kararına verdiği destek ve 1 sene sonra taraftar baskısıyla itiraz etmesi;

Yıldırım Demirören federasyonunu indirememesi;

Fatih Terim ile ilgili bir sorununun olması veya olmaması, bu konuyu çözemedi;

Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırmasına izin vermesi.

Yaptığı hatalar var, bunlarıda yazmalıyız, üstünün örtülmemesi lazım.

Transfer politikasi bir faciaydi.

Hicbirsey dogru yapilmadi.

sen var taraftarı mutlu etmek,yıldız getirmek..onlar storelara akmak,kasaya para olarak girmek

Ünal Basgan:"Hakan Balta'nın yedeğini bulamıyoruz arkadaşlar,kimi alacak olsak Hakanı kesmek zorunda kalıyoruz".

;)

Artık bugünden sonra bana kalırsa Fatih Terimciler ve Başgancılar olarak ikiye bölünecek diye düşünüyorum çünkü Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında son günlerde soğuk savaş var . Hocanın milli takıma gitmesi hocanın elini daha güçlendirdi .

Artık bugünden sonra bana kalırsa Fatih Terimciler ve Başgancılar olarak ikiye bölünecek diye düşünüyorum çünkü Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında son günlerde soğuk savaş var . Hocanın milli takıma gitmesi hocanın elini daha güçlendirdi .

renkdaş bence tam aksine milli takıma gitmesi fatih terimi zayıf kıldı bu kadro ile başarısız olursak kimse başkana suç aramaz heralde fatih terim takımın başında doğru dürüst dursaydı der herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt