Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne soytarılıktır arkadaş, yemişim tüpçünün takımını. Bu kulüp sahipsiz mi? Lütfen birileri bu kulübün sahipsiz olmadığını göstersin, ciddi ciddi inancımı yitirmeye başladım.

Şu adama şu takımın oynadığı futbol yüzünden ağzınızı açarsanız ayıp. Ne yapsın antremanlaradamı o çıksın?

Yeniden Başkan seçildiği gün Fatih Terim'in sözleşmesini uzatacaktı.O zaman milli takım konusunda elimiz kuvvetli olurdu.Ayrıca yabancı sınırının kalkacağına güvenmesi fiyaskoydu.

Başkanım sen başımızdan eksik olma eleman konusunda ne yapacağıñı biliyorsun

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

terim ne kadar saçmaladıysa bu sene Başkanda saçmalıyor toparlanıp gereğin yapmalı

Başkanım şuan açıkcası suclusun.

Baksana eleman fatih terim görevini iyi yapamıyor derhal kovmalıyız.

Başkanım şuan açıkcası suclusun.

Baksana eleman fatih terim görevini iyi yapamıyor derhal kovmalıyız.

Sizin gibi taraftarları temizlemek lazım aslında. Ondan sonra zaten Galatasaray uçuşa geçer.

Şu yorumları okudukca biz neden sürekli başarıyı yakalayamıyoruz daha iyi anlıyorum.

Teşhisler hep hatalı, mantıklı bir tane yorum yok.

Tarfatarın bildiği tek şey başkan fanatikliği yapmak. Adnan Polat zamanıda böyleyydi. Biz eleştirirken aynen böyle anlamsız savunuyorlardı. Aynı kişiler ondan sonra söverek gönderdi.

ne hikmetse 60 yaşına gelince Galatasaraya üye olmayı aklına getirmiş Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i kovmaya gücü yetmez.

O ilk önce federasyonu devirsin. Ama ne devirmesi adam demirörenle kanki olmuş haberimiz yok.

Sizin gibi taraftarları temizlemek lazım aslında. Ondan sonra zaten Galatasaray uçuşa geçer.

Şu yorumları okudukca biz neden sürekli başarıyı yakalayamıyoruz daha iyi anlıyorum.

Teşhisler hep hatalı, mantıklı bir tane yorum yok.

Tarfatarın bildiği tek şey başkan fanatikliği yapmak. Adnan Polat zamanıda böyleyydi. Biz eleştirirken aynen böyle anlamsız savunuyorlardı. Aynı kişiler ondan sonra söverek gönderdi.

ne hikmetse 60 yaşına gelince Galatasaraya üye olmayı aklına getirmiş Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i kovmaya gücü yetmez.

O ilk önce federasyonu devirsin. Ama ne devirmesi adam demirörenle kanki olmuş haberimiz yok.

bak seni hatirladim kaan polat zamanlarindan

ayni yolda ilerliyoruz goruyorsun dimi:)

~tepetaklak hamzaoglu~

Bence Aysal baba bu Milli meseleyi iyi yonetti,ama TFF elemanlari 2 hafta once anlasmaya varmisti!

Basbakani devreye sokup Babayi sikistirmak istedi,ama baba evet dedi!Terime fazla guvendi "hayir "deyecene!ELEMAN iki hafta once "evet" demisti!

En yaraliyici "sabah kahvaltisi"oldu...o da maksatliydi,GS gozdaga verdiler!Scenario karadeniz gezisinde yazildi ve sahneye koyuldu!

Aysal babadan hepsi rahatsiz...unutmayin yabanci fulbolcularin davasini!Egemen bey zaten oraya el koydu 5-10 sene sonra netice cikar( ihtidara bali)

:cigara::cigara:

super yonetti gercekten iki hafta once lagim cukuruna dusmus iki klup rakibimizken

lagim cukurumdan onlari cikarip baliklama atladik

muthis yonetti valla gozlerim yasariyo

sike ceza meza hicbisey kalmadi ortada

~tepetaklak hamzaoglu~

Burada ki arkadaşlar şaka herhalde? Yahu abi Demirören'e ünal aysal hayır dese kaç yazar? Ünal Aysal'dan izin istemeden önce zaten görüştü TFF ve Fatih hoca aracılarla... Şakamısınız? Olaylarımı takip etmiyorsunuz

Burada ki arkadaşlar şaka herhalde? Yahu abi Demirören'e ünal aysal hayır dese kaç yazar? Ünal Aysal'dan izin istemeden önce zaten görüştü TFF ve Fatih hoca aracılarla... Şakamısınız? Olaylarımı takip etmiyorsunuz

bu olayi buyuten bu ikili

birbirlerinin arkasindan is cevirmeseler bu milli takim isi bize zararli degil yararli olurdu

ama olayin asli oyle degilmis

yoksa nedir calistirsin iki takimi nolcak

aysalda istiosa uzatir sozlesmeyi gorusup

kimse kimsenin kuyusunu kazmaz hayat devam ederdi hatta super olurdu

kesinlikle gs a zarari olmayacak bir isti

siz kim kalio saniosunuz takimda milli mac zamani

aydinla emre colak icin terim olsa nolur olmasa nolur floryada

~tepetaklak hamzaoglu~

bu olayi buyuten bu ikili

birbirlerinin arkasindan is cevirmeseler bu milli takim isi bize zararli degil yararli olurdu

ama olayin asli oyle degilmis

yoksa nedir calistirsin iki takimi nolcak

aysalda istiosa uzatir sozlesmeyi gorusup

kimse kimsenin kuyusunu kazmaz hayat devam ederdi hatta super olurdu

kesinlikle gs a zarari olmayacak bir isti

siz kim kalio saniosunuz takimda milli mac zamani

aydinla emre colak icin terim olsa nolur olmasa nolur floryada

~tepetaklak hamzaoglu~

Hoca ne istediğini bilmiyor ki

Hoca ne istediğini bilmiyor ki

yooo milli takimdaki hallerine bakilirsa ve gs i birakmayacagini siyledigine gore oldukca iyi biliyor

arkasindan is cevirip 2 yil sozlesme masturbasyonu yapanlar bilmiyor bence

kendi kendilerine sozlesme yapmislar iki yil

super valla

bende 5 yil 3 milyondan galatasarayda oynicam simdi print ettim inzaliyorum

haftaya solbekteyim

yersen

~tepetaklak hamzaoglu~

Söylentiler Terime gidilmiş oda önce başkandan izin alın demiş başkanda izni verdikten sonra zaten hoca kabul eder.

Levent Tüzmenin yazısını okursa oda benzer açıklma yapıyor. Yani başkana soruyorlar oda "Ülke menfaatleri söz konusuysa geri teferuattır" diyor.

yani bu olay hem başkan hemde hoca bilerek milli menfaat için yardımcı oluyor. Hatta para almayarak elemanı olmadığını gönüllü yardım etmeye çalıştığını anlatıyor.

https://turkfutbol.com/terim-2-yillik-sozlesmeyi-neden-imzalamaz-21380.html

burada okursan doğru veya yanlış bilmediğimiz , bilipte yanlış bildiğimiz konuları açıklıyor ama ne kadar doğru yanlış onuda bilemem.

Artık çok sıktı bu mevzu sadece bir an önce netleşsin yeter. Hem hoca hem başkan eskisi gibi devam etsin. Tek sorunumuz topçular olsun.

Söylentiler Terime gidilmiş oda önce başkandan izin alın demiş başkanda izni verdikten sonra zaten hoca kabul eder.

Levent Tüzmenin yazısını okursa oda benzer açıklma yapıyor. Yani başkana soruyorlar oda "Ülke menfaatleri söz konusuysa geri teferuattır" diyor.

yani bu olay hem başkan hemde hoca bilerek milli menfaat için yardımcı oluyor. Hatta para almayarak elemanı olmadığını gönüllü yardım etmeye çalıştığını anlatıyor.

https://turkfutbol.com/terim-2-yillik-sozlesmeyi-neden-imzalamaz-21380.html

burada okursan doğru veya yanlış bilmediğimiz , bilipte yanlış bildiğimiz konuları açıklıyor ama ne kadar doğru yanlış onuda bilemem.

Artık çok sıktı bu mevzu sadece bir an önce netleşsin yeter. Hem hoca hem başkan eskisi gibi devam etsin. Tek sorunumuz topçular olsun.

Fatih Hoca olayı Haziran'dan gelen bir şey antep maçından saatler önce değil.

yooo milli takimdaki hallerine bakilirsa ve gs i birakmayacagini siyledigine gore oldukca iyi biliyor

arkasindan is cevirip 2 yil sozlesme masturbasyonu yapanlar bilmiyor bence

kendi kendilerine sozlesme yapmislar iki yil

super valla

bende 5 yil 3 milyondan galatasarayda oynicam simdi print ettim inzaliyorum

haftaya solbekteyim

yersen

~tepetaklak hamzaoglu~

Bence hiç imzalamasınlar gerek yok zaten hoca devam etsin Milli Takımla. Koskoca Galatasaray onun keyfini bekliyecek zaten ne zaman isterse sözleşme imzalarız diye dimi?

Bence hiç imzalamasınlar gerek yok zaten hoca devam etsin Milli Takımla. Koskoca Galatasaray onun keyfini bekliyecek zaten ne zaman isterse sözleşme imzalarız diye dimi?

gonderebiliyosa gondersin hadi

terim gene mac kazanmaya baslayinca el prnce diz divan olurlar

terimde koseye sikistigi anlarda dogru karar verir hep bekleyin az bi iki malubiyet daha alalim orda baslar hayat

~tepetaklak hamzaoglu~

Olayı anlamıyorsun galiba hoca gitmem diyor ancak bu zamana kadar hep 1 yıllık giderken şimdi neden 2 yıllık sözleşme çıkıyor ortaya.

Dediğim yazıyı okusaydın anlardın ama sanırım okumuyorsun yada umrunda değil. Hocaya saydırmak daha rahat geliyor.

Neyse zaten burda like için galatasaraylı oyunculara da hocalara da saydıracaksın ben onu gördüm. Neyse sen devam et bildiğin gibi ne desek boş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt