Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Bu ne soytarılıktır arkadaş, yemişim tüpçünün takımını. Bu kulüp sahipsiz mi? Lütfen birileri bu kulübün sahipsiz olmadığını göstersin, ciddi ciddi inancımı yitirmeye başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanım şuan açıkcası suclusun.
Baksana eleman fatih terim görevini iyi yapamıyor derhal kovmalıyız.
Sizin gibi taraftarları temizlemek lazım aslında. Ondan sonra zaten Galatasaray uçuşa geçer.
Şu yorumları okudukca biz neden sürekli başarıyı yakalayamıyoruz daha iyi anlıyorum.
Teşhisler hep hatalı, mantıklı bir tane yorum yok.
Tarfatarın bildiği tek şey başkan fanatikliği yapmak. Adnan Polat zamanıda böyleyydi. Biz eleştirirken aynen böyle anlamsız savunuyorlardı. Aynı kişiler ondan sonra söverek gönderdi.
ne hikmetse 60 yaşına gelince Galatasaraya üye olmayı aklına getirmiş Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i kovmaya gücü yetmez.
O ilk önce federasyonu devirsin. Ama ne devirmesi adam demirörenle kanki olmuş haberimiz yok.

Burada ki arkadaşlar şaka herhalde? Yahu abi Demirören'e ünal aysal hayır dese kaç yazar? Ünal Aysal'dan izin istemeden önce zaten görüştü TFF ve Fatih hoca aracılarla... Şakamısınız? Olaylarımı takip etmiyorsunuz
bu olayi buyuten bu ikili
birbirlerinin arkasindan is cevirmeseler bu milli takim isi bize zararli degil yararli olurdu
ama olayin asli oyle degilmis
yoksa nedir calistirsin iki takimi nolcak
aysalda istiosa uzatir sozlesmeyi gorusup
kimse kimsenin kuyusunu kazmaz hayat devam ederdi hatta super olurdu
kesinlikle gs a zarari olmayacak bir isti
siz kim kalio saniosunuz takimda milli mac zamani
aydinla emre colak icin terim olsa nolur olmasa nolur floryada
~tepetaklak hamzaoglu~
Hoca ne istediğini bilmiyor ki
Burada ki arkadaşlar şaka herhalde? Yahu abi Demirören'e ünal aysal hayır dese kaç yazar? Ünal Aysal'dan izin istemeden önce zaten görüştü TFF ve Fatih hoca aracılarla... Şakamısınız? Olaylarımı takip etmiyorsunuz
Söylentiler Terime gidilmiş oda önce başkandan izin alın demiş başkanda izni verdikten sonra zaten hoca kabul eder.
Levent Tüzmenin yazısını okursa oda benzer açıklma yapıyor. Yani başkana soruyorlar oda "Ülke menfaatleri söz konusuysa geri teferuattır" diyor.
yani bu olay hem başkan hemde hoca bilerek milli menfaat için yardımcı oluyor. Hatta para almayarak elemanı olmadığını gönüllü yardım etmeye çalıştığını anlatıyor.
https://turkfutbol.com/terim-2-yillik-sozlesmeyi-neden-imzalamaz-21380.html
burada okursan doğru veya yanlış bilmediğimiz , bilipte yanlış bildiğimiz konuları açıklıyor ama ne kadar doğru yanlış onuda bilemem.
Artık çok sıktı bu mevzu sadece bir an önce netleşsin yeter. Hem hoca hem başkan eskisi gibi devam etsin. Tek sorunumuz topçular olsun.
yooo milli takimdaki hallerine bakilirsa ve gs i birakmayacagini siyledigine gore oldukca iyi biliyor
arkasindan is cevirip 2 yil sozlesme masturbasyonu yapanlar bilmiyor bence
kendi kendilerine sozlesme yapmislar iki yil
super valla
bende 5 yil 3 milyondan galatasarayda oynicam simdi print ettim inzaliyorum
haftaya solbekteyim
yersen
~tepetaklak hamzaoglu~
Bence hiç imzalamasınlar gerek yok zaten hoca devam etsin Milli Takımla. Koskoca Galatasaray onun keyfini bekliyecek zaten ne zaman isterse sözleşme imzalarız diye dimi?
Bence hiç imzalamasınlar gerek yok zaten hoca devam etsin Milli Takımla. Koskoca Galatasaray onun keyfini bekliyecek zaten ne zaman isterse sözleşme imzalarız diye dimi?